Προς το περιεχόμενο

egio13

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    501
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με egio13

  • Ημερομηνία γέννησης 22/05/1970

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

egio13's Achievements

  1. micos000, συγγνώμη για την καθυστέρηση. Σ᾿ ευχαριστώ πολύ για την λεπτομερή σου απάντηση.
  2. Δεν έχω δουλέψει το tv box. Φαντάζομαι ότι είναι εύκολο στη χρήση του και για opaque box. Δηλ. βλέπει τους υπότιτλους και πληκτρολογείς κουμπί που θέτει το πλαίσιο αυτόματα; Πειράζει που τα βίντεο (με τους υπότιτλους) είναι σε στικάκι; Απ᾿ότι είδα το tv box λειτουργεί και ως κωδικοποιητής (η τηλεόραση πάντως δεν είναι Smart). Παρεμπιπτόντως πού υπάρχει το opaque box στο Avidemux;
  3. Ποιο πρόγραμμα θα πρότεινες για το re encoding;
  4. Καλησπέρα και καλή Σαρακοστή. Χρησιμοποίησα στο Aegisub την επιλογή του αδιαφανούς πλαισίου (opaque) για να καλύψω ξένους υπότιτλους και έσωσα σε ass. Παρ᾿ όλα αυτά στην τηλεόραση δε μου εμφάνισε το πλαίσιο. Γιατί; Πρέπει υποχρεωτικά να κάνω hardcoding για να το πετύχω; Ευχαριστώ.
  5. this.is.elia, όταν πήγα να κάνω ctrl+c στο avidemux μου έβγαλε μήνυμα «this function is disabled or no longer valid».
  6. Ευχαριστώ CheOnWeb. Δεν ξέρω βέβαια εάν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να σημειώνει κανείς όλες τις διάφορες χρονικές αποστάσεις για αποκοπή/διαγραφή, και μετά να με τη μία να αποκόπτονται/διαγράφονται (ή και αντίθετα, να σημειώνει μόνο αυτά που θέλει να κρατήσει και να αποθηκεύει τα επιλεγμένα).
  7. Καλησπέρα. Υπάρχει η δυνατότητα να «κόψω» πολλαπλά στιγμιότυπα σε βίντεο σημειώνοντας τις χρονικές αποστάσεις σε αυτά (δηλ. π.χ. να «κρατήσω» από το βίντεο τα λεπτά από 7:30 έως 9:00, από 12:40 έως 15:05 και από 18:40 έως 21:00); Χρησιμοποίησα παλαιότερα το Avidemux, αλλά εάν στο παράδειγμα κάνω την πρώτη αποκοπή, τότε θα χαθεί ο πραγματικός χρόνος για τα επόμενα στιγμιότυπα. Ευχαριστώ πολύ.
  8. Καλησπέρα. Στα Windows 10 εγκατέστησα το προγραμματάκι του φίλου flogerakos, όμως αντιμετώπισα ένα πρόβλημα. Όταν στο μονοτονικό κείμενο έχει και πολυτονικό, στην μετατροπή μερικά γράμματα τα εμφανίζει με αγγλικό ερωτηματικό! Έχεις κανείς καμία ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό; Ευχαριστώ.
  9. Το κατεβάζει σε mp4. Και σε άλλον Plαyer πάλι το ίδιο κάνει. Ψάχνοντας βρήκα ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, το Streamfab, που τα κάνει όλα, δηλ.αποθηκεύει το βίντεο και με μικρό όγκο και με τους υπότιτλους μαζί! Δυστυχώς όμως δεν είναι free (δοκίμασα τη μία από τις τρεις free trial δοκιμές)...
  10. Το Internet download manager είναι όντως πολύ καλό, όμως παραδόξως ενώ φαίνεται να αποθηκεύει το βίντεο (απ΄ τη συγκεκριμένη πάντα ιστοσελίδα), όταν πάω να το δω στο VLC βγαίνει μία λευκή οθόνη του προγράμματος (και μάλιστα σκρατσαρισμένη σε κάποιο σημείο) και ούτε ήχος υπάρχει)! Γι᾿ αυτό και παραπάνω έκανα σχόλιο για το DownloadHelper. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό στο VLC!
  11. Νομίζω (γιατί έχω καιρό που το δοκίμασα) ότι στη συγκεκριμένη σελίδα δε μπορούσα να κατεβάσω το βίντεο με το Downloadhelper. Έχεις να μου προτείνεις κάποιο άλλο πρόγραμμα;
  12. CheOnWeb, το πρόγραμμα που μου έγραψες κάνει μετατροπή πάνω από μία ώρα . Δεν υπάρχει άλλο που να κάνει γρηγορότερα τη μετατροπή του όγκου; Rebelos2018, το βίντεο , εάν το κατεβάσω απευθείας δεν θα εμφανιστούν οι υπότιτλοι, γιατί δεν είναι hardcode. Θα πρέπει να τους αποθηκεύσω και μετά να τους ενσωματώσω.
  13. Σ᾿ευχαριστώ CheOnWeb. Μήπως έχεις και κανένα tutorial σχετικό, γιατί βλέπω ότι το πρόγραμμα έχει κι άλλες λειτουργίες;
  • Δημιουργία νέου...