Προς το περιεχόμενο

bilythekid

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.206
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με bilythekid

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

9.685 προβολές προφίλ

bilythekid's Achievements

  1. Ναι το εχω ελενξει κι αυτο ειναι οι 5 και 6 θυρες εχω τον ειχα στην 4.
  2. Το αγόρασα πρόσφατα στα 100 ευρώ με 10 χρόνια εγγύηση από το eshop.
  3. Ναι μάλλον είναι προβληματικό του βάζω αρχείο μέσα και μου λέει ο δίσκος δεν υπάρχει κι όλο σφάλματα.
  4. Οταν κανω επαννεκινηση ανοιγει γρηγορα,οταν κανω σβησιμο κολλαει στην vga αναβει ενα λαμπακι στη μητρικη για ενα λεπτο και ανοιγει μετα το pc.
  5. Ναι ο δισκος φταιει το τσεκαρα μολις τωρα τον εβγαζω απο πανω και ο υπολογιστης ανοιγει σε 20 δευτερολεπτα κι οταν τον βαζω πανω κανει ενα λεπτο και... Αυτον τον ssd τον ειχα παρει για να τον βαλω σε ενα παλιο μου λαπτοπ αλλα αφου εκανα εγκατασταση τα windows με τα μου εβγαζε ενα σφαλμα κι ετσι τον εβαλα στον σταθερο για παιχνιδια,στην αρχη δεν ξεκιναγε καν το pc και μετα απο ψαξιμο τον γυρισα σε mbr η gpt δεν θυμαμαι με αυτον τον τροπο https://learn.microsoft.com/en-us/windows-server/storage/disk-management/change-an-mbr-disk-into-a-gpt-disk τελικα ανοιξε το pc αλλα αργει οποτε ειναι σπαστικο καθε φορα που κανω restart κανει δεκα ωρες.
  6. Πρόσφατα αγόρασα ενν patriot ssd 512gb και τον έβαλα πάνω στο PC χωρίς λειτουργικό για αποθήκευση ταινιών, παιχνίδια. Το λειτουργικό windows 10 το έχω πάνω σε έναν m2 ssd κι έχω επίσης και τρεις σκληρούς δίσκους hdd. Από τότε που έβαλα τον patriot επάνω, αργεί κάνα λεπτό να ανοίξει ο υπολογιστής ενώ πριν άνοιγε σε 20 δευτερόλεπτα, έχετε κάποια ιδέα τι να φταίει;
  7. Ναι αλλα και δεκα ευρω πιο πανω.
  8. bilythekid

    Ψάχνω για...

    το κλειδι το στελνουν στο e-mail?
  9. bilythekid

    Ψάχνω για...

    Win 10 key όσο πιο φτηνό γίνεται
  10. win7 ειχε,ναι μπορει να θελει bios update.Ενα bug που κανει ειναι οτι οταν κανω επαννεκινηση πεταει μαυρη οθονη στο ξεκινημα,ενω αν κανω τερματισμο ανοιγει κανονικα.
  11. τους βρηκαν τα windows,δεν εκανα ξεχωριστη εγκατασταση.
  12. παιδια εχω ενα turbo x και του περασα τα 10ρια,μου πεταει μαυρη οθονη στο ξεκινημα,αλλα αν συνδεσω ενα καλωδιο hdmi εχω εικονα σε οθονη,μπαινει στο bios δειχνει κανονικα,καμια ιδεα τι να φταιει?
  13. bilythekid

    Ψάχνω για...

    Ψάχνω καφετιερα εσπρέσο χωρίς κάψουλες. Φτηνή..... Αλλά να κάνει καλό καφέ.
  14. Τι μάρκα είναι αυτή; πρώτη φορά την βλέπω.
  • Δημιουργία νέου...