Προς το περιεχόμενο

panalazo

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    67
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με panalazo

  • Ημερομηνία γέννησης 04/01/1989

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.717 προβολές προφίλ

panalazo's Achievements

  1. panalazo

    Pattern unlock j5

    καλησπέρα διαθυετω ενα samsunG j5 2016 και έχω ξεχάσει τον κωδικό ξεκλειδώματος καθως η κορη μου μου εκανε <<πλακα>> και τον αλλαξε.διαθετω κουτι παρελκομενα αλλα όχι αποδειξη αγορας.καταφερα του εκανα wipe data Και factory reset απλά τωρα μου ζηταει google verification Και εχω ξεχάσει τον κωδικό.τι μπορώ να κανω?
  2. καλησπερα παιδια. Προσφατα αγορασα αυτη τη συσκευη.την συνδεσομολογια την κατανοηση.δεν ξερω ομως πως να τη ρυθμισω.Ο λογος που την αγορασα ειναι να αναμεταδωσω ενα το ασυρματο μου δικτυο σε υπαρχων διπλανο μου κτιριο.Προκειται για ενοικιαζομενα δωματια.πως μπορψ να κανω την διαδικασία.καποιος να με κατευθυνει?
  3. Καλησπέρα σας αλλαξα σημερα μπαταρια καινούργια στο iPhone 5 μου και το πρόβλημα που αντιμετωπίζω ειναι οτι ενω μου δείχνει οτι φορτίζει τελικα το ποσοστό της παραμένει το ιδιο.μηπως κάποια λύση;
  4. καλησπερα σας! Προσφατα καταφερα και ειχα remote access ενος καταγραφικου σε ενα συστημα cctv.Υστερα απο δημιουργία λογαριασμού ddns και το καταλληλο port forward ειχα το επιθυμητο αποτελεσμα και την προσβαση στο καταστημα μου μεσω smartphone.Σας γραφω αυτό το θέμα καθώς αντιμετωπίζω ενα θεματάκι.ενω όλα ειναι σωστά και εχω κάνει όλες τις καταλληλες ρυθμισεις στο dvr δλδ εδωσα μια συγκεκριμενη ip εκανα port forward για τη συγκεκριμενη ip στο router μου εκλεισα firewall εδωσα στο royter μου τα στοιχεια του account μου απο το dyndns.com και εγραψα και το host μου καθε φορα που αλλάζει η external ip μου δενενημερωνεται το dyndns μου.μιλησα με το support του dyndns και μου είπαν οτι θα πρεπει να έχω ανοικτό ενα pc στο δικτυο που ειναι συνδεδεμενο το dvr και να εγκαταστησω το update cilent σε αυτό ώστε να ενημερωνετε to dyndns μεσω αυτού η οποια αλλαγή της ip.αυτό όμως για εμενα ειναι αδυνατο καθως δεν ειναι εφικτο να εχω εκει pc.μηπως γνωριζεται καποια λυση και γτ κολλαει η ενημερωση του dyndns καθε φορα που αλλάζει η ip?
  5. καλησπερα.εκανα επισκευη ενα Iphone 5c οθονη.και δεν διαβαζει την καρτα sim ενω πριν ηταν ολα ενταξει,αλλαξα ημερομηνια και ωρα αλλα τπτ.τι μπορω να κανω>?
  6. αυτο εκανα.αλλα τπτ.μηπως φταει το ρουτερ?
  7. εκανα port forward για το utorrent και στο open port check μου βγαζει:I could not see your service on 80.106.204.59 on port (2222) Reason: Connection timed out
  8. τα εχω κανει ολα αυτα τοπικα το ειδα απλα ενω ανοιξα πορτες μου λεει οτι τις εχω κλειστες
  9. εχω αφαιρεσει την ασφαλεια και το τοιχος προστασιας του ΟΤΕ μεσα απο otenet.gr, εχω disable το firewall του router,εχω κανει port forward με τον ορθο τροπο εχω δει τοπικα την καμερα διντοντασ ip:192.168.1.32:8080 καθως αυτο το port χρησιμοποιει και αυτη την ip της εδωσα.τι πρεπει να κανω ωστε να την δω απομακρυσμενα.δεν ξερω αν δινοντας ενα dyndns θα μπορουσα να τα εισαγω στην κατηγορια του ρουτερ μου ddns. και να ειναι ολα ενταξει.? καρφωτα static ip στο dvr?πως γινεται?εχω δωσει μεσα στο μενου του την 192.168.1.32 καθως το gateway ηταν 192,168,1,1 και διαθετω καταστημα. username και password πως δινω?εννοεις to username και pass του router?
  10. Ευχαριστω για την απάντηση.ναι όντως χρειάστηκε και ανοιξα να ανοίξω τρεις πόρτες επισης αφαίρεσα την ασφάλεια του ΟΤΕ.τόικα απενεργοποιώντας το activex κατάφερα και ειδα το ρουτερ το πρόβλημα μου ειναι μεσω άλλης συσκευής δεν μπορω να το δω.δλδ αν και το βλέπω τοπικά δίνοντας ip:port αν δωσω την ip την εξωτερική και την αντίστοιχη port στο canyouseeme.org μου βγάζει οτι η port δεν φαίνεται ανοιχτή.
  11. Καλησπέρα σύνδεσα σημερα ενα καταγραφικό με κάμερες.το σύνδεσα διαδικτυακά εκανα portforwaed κατάφερα ειδα τοπικά τις κάμερες έφτιαξα και εκανα host στο dvrdydns ρύθμισα και το ρουτερ αλλα δεν κατάφερα τπτ.δεν μπορω να το δω μεςω εφαρμογής.καμια βοήθεια;
  12. καλησπερα σας! Απο χθες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα σε ενα iphone 5.κλείνει απο μόνο του και οταν το συνδεω στο itunes μπαινει σε λειτουργία ανακτησης αυτόματα.τι μπορει να φταίει?
  13. panalazo

    HTC one m9

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ! σημερα αγορασα το htc one m9 και δεν εχει ελληνικο μενου καταφερα το ROOTARA πως παιρναω τωρα εληνικη γλωσσα?γνωριζει κανεις?
  • Δημιουργία νέου...