Προς το περιεχόμενο

j_dni

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    14
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με j_dni

  • Ημερομηνία γέννησης 24/02/1976

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

j_dni's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

5

Φήμη

  1. j_dni

    Δακτυλιος στην Αθηνα

    Με nedc το παει για τα euro6 😁
  2. Φιλε αν σε ενδιαφερουν τα blizzard games και ειδικα το hots ισως δεν πρεπει να πας σε amd καρτα.. δες εδω μερικα bechmarks στο starcraft 2 που ειναι φτιαγμενο με ιδιο engine. http://www.tomshardware.com/reviews/nvidia-geforce-gtx-1050-ti,4787-5.html
  3. j_dni

    Android game testing

    update με νεο menu... να δούμε τι bugs θα βγάλει αυτό . Οποιος το βάλει αν θυμηθεί ας ρίξει και κανενα αστερακι!
  4. Χωρις να είμαι σίγουρος αλλά απο μια ματιά που έριξα βρήκα αυτό που μάλλον και συ έχεις δει. http://developer.android.com/reference/android/app/AlarmManager.html Εδώ λέει ότι μπορεις να έχεις access στο alarm service του λειτουργικού δηλαδή να προγραμματίσεις μέσα από το app σου καποιο task για να γίνει όταν θέλεις. Οπότε εσύ αναλογα με το input του χρήστη (ημερομηνίες) μπορεις να προγραμματίσεις το alarm service να τρέχει το app σου (αν δεν είναι ανοιχτό) σε καποιο mode που να μην φαίνεται πχ τπτ στην οθόνη και να κανει ότι κανει με την βάση, να πετάει ένα notification και να κλείνει.
  5. j_dni

    Android game testing

    Tnx φίλε warlock. Μάλλον θα πρέπει να ξαναφτιάξω το μενού απο την αρχή με 3d objects ωστε να είναι ανεξάρτητο ανάλυσης μιας και έχω μόνο 2 τηλέφωνα για testing. Επίσης αν μπορεί καποιος να τεσταρει τα online scores θα με βοηθούσε πολύ. Στο τελευταιο version σε κανει υποχρεωτικά sign up για να παίξεις και αν πατήσεις high scores και είσαι online θα σου βγάλει τα scores με το rank δίπλα. Στα πρωτα versions είχε bug οπότε μπορέι να πάρει λίγη ώρα μέχρι να ξαναστείλει τα scores (για καποιον που είχε παλίο version και δεν έχει κανει uninstall). Αν το device είναι offline ή κάποιος δεν έχει κανει sign up τότε βγάζει offline high scores τα οποία μάλλον δουλεύουν. Βασικά σκεφτομαι να βγάλω τελείως τα online scores αλλά έχω μια μικρή ελπίδα οτι θα δουλεψουν
  6. j_dni

    Android game testing

    Για το μενού είναι το θέμα με την μεγάλη ανάλυση. Στο επόμενο version θα το φτιάξω. Όσο για την ενέργεια, χάνεις 5 καθε φορα που ρίχνεις λαζερ και παίρνεις 3 για καθε εχθρό που χτυπας. Οπότε αν φας εναν θα χάσεις 2 ενεργεια, αν φας 2 θα πάρεις 1 και για παραπάνω έχει και μπονους για το combo. Μαλλον θα έιδες +7 που δίνει στο combo x3. Και κάτι άλλο, αν κάντε sign in (sign up επρεπε να λεει) θα βλεπετε στα score και το ranks σας για κάθε level. Μονο ένα nickname χριαζεται, ουτε καν password. Πολύ χρήσιμες οι παρατηρήσεις σας παιδιά!
  7. j_dni

    Path of Exile

    Και μένα μου αρέσει πολύ το POE, είμαι στο normal act 3 και ήδη έχουν αρχίσει να ζορίζουν τα πράγματα, όπως πρέπει δηλαδή. Σίγουρα έχει bugs και αδυναμίες κυρίως στα animations που έιναι λίγο "άδεια" αλλά έχει πολύ βάθος και ελευθερία στο χτήσιμο του χαρακτήρα οπότε τα άλλα συγχωρούνται
  8. j_dni

    Android game testing

    Από ότι βλέπω το galaxy nexus παίζει 720 x 1280. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω τεστάρει ποτέ σε αυτή την ανάλυση . Είχα πρόβλημα με τον emulator και πήγα λίγο στα τυφλά στο θέμα της ανάλυσης... Αυτά που με προβληματίζουν είναι το frame rate και αν δουλεύουν σωστά τα scores και κυρίως τα online scores που δεν έχουν τεσταριστεί και πολύ. Tnx!
  9. j_dni

    Android game testing

    Tnx για το feedback guys! Το έφτιαξα με το Unity 3D σε C#. Χρησιμοποίησα autodesk maya για τα 3d models και photoshop για τα textures. Το google play μου λέει με ποιές συσκευές είναι συμβατό το παιχνίδι μου και το galaxy pocket δεν είναι μέσα σε αυτές μάλλον γιατί δεν έχει κάρτα γραφικών.
  10. j_dni

    Android game testing

    Καλησπέρα έχω ανεβάσει στο google play ένα παιχνίδι σε beta version και θα το εκτιμούσα πολύ αν κάποιος μπορεί να το τεσταρει. Το game λέγεται LaserEraser και είναι free φυσικά. Google Play Link https://play.google.com/store/apps/details?id=com.coreGames.LaserEraser&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5jb3JlR2FtZXMuTGFzZXJFcmFzZXIiXQ..
  • Δημιουργία νέου...