Προς το περιεχόμενο

achillevs72

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    125
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με achillevs72

  • Ημερομηνία γέννησης 09/06/1972

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

achillevs72's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

14

Φήμη

  1. Ο κουριερ στην αθηνα, σε μενα εκανε 4 μερες, μεσολαβησε ΣΚ Βαιων. Ενεργοποιηση 1 εβδομαδα, μεσολαβησαν αργιες του Πασχα. Η προσφορα παραταθηκε μεχρι 30 Απρ.
  2. Φιλε εχω προβλημα υγειας και δεν μπορω να βγαινω. Εγω παρηγγειλα μια καρτα σιμ απο το σάιτ και μου ηρθε σε πορτοκαλι φακελακι. υπεγραψα το συμβολαιο, το πηρε ο κουριερ, και περιμενω ενεργοποίηση της καρτας. Στην καρτα γραφει 64ΜΒ. Δυο αλλες καρτες παλιες Q που εχω δεν μπαινουν στο ιντερνετ (2G,3G). Τωρα, την καινουρια καρτα με κοπτακι την εκανα μικρο-σιμ για το κινητο που θελω να δουλεψει. Τοτε παρατηρησα οτι το τσιπακι της ειναι πιο μικρο απο αντιστοιχο μιας παλιας σιμ. Αναγνωριζεται μια χαρα ειτε σαν μικρο σιμ, ειτε σε ανταπτορ σιμ σε αλλη συσκευη. Περιμενω την ενεργοποιηση........
  3. πως ειναι μια multiSIM? οπτικα πως το καταλαβαινω?
  4. ηρθε στο σπιτι η σιμ καρτα, νεο νο, υπεγραψα το συμβολαιο κτλ. ποτε θα γινει η ενεργοποιηση?
  5. Το οτι στην panasonic δεν αλλαξε η τιμη, πως να εκλαβω?
  6. achillevs72

    Ψάχνω για...

    Ψαχνω phone-tablet 3g με πληρη λειτουργεια τηλεφωνου, ή tablet-gps με πληρη λειτουργεια ενος κανονικου gps. εχει κανεις αυτο εδω? GOCLEVER TAB T76 GPS TV 7'' ANDROID 4.0.3 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.909261
  7. Εχω το προηγουμενο μοντελο (410) και δεν παιζει τον ηχο DTS. Υπαρχει βελτιωση στο σημειο αυτο? Επισης σαν media player, υπαρχει ενα παραδοξο οταν παιζει υποτιτλους srt σε 3D ταινιες, σε active οθονες. Εμφανιζεται καποιο μερος υποτιτλων στις ακρες της οθονες δεξια και αριστερα. Δυστυχως δεν το εχω δοκιμασει σε passive οθονες. Οποιος τον εχει ας γραψει κατι.
  8. Εχω ενα κουπονι 20€ απο το ηλ. καταστημα της Tassimo και σημερα πηγα να κανω ψωνια. Επειδη ομως τα μισα ειδη ροφηματων εχουν εξαντληθει τελικα το ανεβαλα. Ο κωδικος εχει ισχυ μεχρι τα μεσα Ιουνιου περιπου. Αυτο που καταλαβα ειναι οτι η ελαχιστη παραγγελια που μπορω να κανω ειναι 40€ (χωρις εξοδα αποστολης). Εγω ομως που εχω και την εκπτωση των 20€, ειναι αρκετο να επιλεξω ροφηματα για 40€, ή πρεπει ή αξια τους να ειναι 60€(40€ μετα την εκπτωση). Οποιος εχει παραγγηλει μπορει να απαντησει. Τελικα μου φαινεται οτι την μηχανη πρεπει να την δινουν δωρεαν.
  9. Αυτο παλι παλι με το Panda Antivirus, τι διαφημηστικο κολπο ειναι? Αφου το κατεβαζεις ελευθερα απο το σαιτ με αδεια για 4 μηνες. Εστειλαν σε καποιον κωδικους για αδεια μεγαλυτερου χρονικου διαστηματος;
  10. Απο το μενου της αν κρινω δεν εχει καθολου ρυθμiσεις για gaming. Η αποκριση ειναι 0,08 sec. Σχετικα μεγαλη για gaming. Αρα η τβ δεν ειναι σχεδιασμενη γι'αυτο. Αλλα αν κανει για gaming μπορει να απαντησει καποιος που το κανει.
  11. Σε 3D ταινια παιζει κανονικα τους srt υποτιτλους κωδικοποιημενους σε utf-8.(αυτο ειναι ευκολο να γινει ακομα και αν οι υποτιτλοι δεν ειναι σε utf-8, με ενα προγραμμα notepad). Το srt ειναι αρχειο κειμενου. Οταν οι υποτιτλοι ειναι και αυτοι σε 3d (χρησιμοποιηται αυτος ο δοκιμος ορος για συντομια) - προκειται για 2 αρχεια sub και idx-, γινεται λογος για αρχειο "εικονας" και οχι κειμενου. Αυτο το αρχειο εικονας δεν μπορει να το αποκρυπτογραφησει σωστα ο media player. Το κακο ειναι οτι τα προγραμματα που χρησιμοποιουνται για να μετατραπει αυτο το αρχειο σε srt, ειναι δυσχρηστα και χρονοβορα, δεν κανουν αυτοματη μετατροπη. Χρειαζεται η αναμιξη του χρηστη για να μαθει στο προγραμμα πως να μετατρεπει καθε γραμμα-εικονα που βλεπει σε γραμμα-συμβολο. Αυτη ειναι η εμπειρια που ειχα, και την περιγραφω με απλους ορους και οχι ειδικους-τεχνικους, για να γινει κατανοητη σε απλους χρηστες οπως ειμαι και εγω.
  12. Παρελαβα σημερα απο τα Public μετα απο παραγγελια στα 19€. Θα προτιμουσα τελικα να μου την εφερναν σπιτι (+3€) γιατι η εξοδος τελικα μου κοστισε περισσοτερο. Εγω τον πηρα για να κανω καμια εγγραφη περισσοτερο, αλλα δεν τον εχω δοκιμασει ακομα. Εκανα μονο εγκατασταση καναλιων και μια μικρη ρυθμηση χρωματων. Εντυπωσεις: 1. Μικρο και σκληρο τηλεχειρηστηρειο.Δεν ειναι ανετο στη λειτουργεια , γι'αυτο και δεν ασκοληθηκα παραπανω. 2. Κακη ποιοτητα χρωματων (αρχικη ρυθμιση εργοστασιου), ειναι πολυ σκοτεινα προρυθμισμενο. Ακομη πιο δυσκολη η ρυθμηση της εικονας διοτι οταν κανεις τη ρυθμιση βλεπεις μονο το μενου (αντιθεση , φωτεινοτητα, κορεσμος κτλ και τους αριθμους 1-100 σε καθε πεδιο. Δεν βλεπεις την εικονα του καναλιου. Δλδ ρυθμιζεις στα τυφλα. Εγω αυξησα μονο τη φωτεινοτητα και το παρατησα.(ουσιαστικα η εικονα εμεινε αρυθμιστη) 3. Αν το θελετε για media player, προτιμηστε κατι αλλο γιατι δεν παιζει ac3 ηχο. Εγω εχω αλλο player και δεν εχω προβλημα. Εχει ομως εξοδο coxial να στειλεις τον ηχο σε home cinema πχ, και να γινει εκει η αποκωδικοποιηση του ηχου. 4. Το πιο σημαντικο ομως ειναι πως δεν υπαρχει σοβαρη υποστηριξη σε θεματα αναβαθμισης λογισμικου απο την εταιρια απ'όσα προλαβα να δω, και πολλοι χρησιμοποιουν συμβατα λογισμικα αλλων εταιριων (αποκωδικοποιητες-κλωνοι), που δεν ειναι και το καλυτερο.( μιλαω και για αλλα μοντελα της εταιριας) 5. Με 19 €, οποιος τον προλαβε, ειναι για θεαση απο ατομα που δεν εχουν απαιτησεις και δεν ασχολουνται με τις εξελιξεις της τεχολογιας.
  13. Εχουν κυκλοφορησει και φτηνα γυαλια απο την Toshiba τα FTP-AG03, 21€ πριν το πασχα τα πηρα απο τον Κωτσο. Το μοντελο αυτο ειναι με μπαταρια και δεν φορτιζουν. Να πω μονο οτι οσοι ενδιαφερονται για το media player 1. δεν παιζει DTS ηχο. 2. δεν παιζει 3d (sub/idx διπλο αρχειο) υποτιτλους. και 3. εγγραφες μεσω PVR αναπαραγονται μονο απο την ιδια τβ, μεσα απο το μενου βιβλιοθηκη. Κατα τα αλλα αψογη για τα λεφτα της.
  14. Με 19 € ειναι μια χαρα. τον πηρα για εγγραφες.
  15. εχει κανεις ολο το φυλλαδιο?
  • Δημιουργία νέου...