Προς το περιεχόμενο

MitsakosGR

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    588
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με MitsakosGR

  • Ημερομηνία γέννησης 30/10/1986

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

MitsakosGR's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

182

Φήμη

  1. Εξαρτάται καθαρά από το πώς είναι φτιαγμένο το μηχάνημα! Τα πάντα μπορεί να συμβούν! Μπορεί με τον μετασχηματιστη να δουλέψει κανονικά, μπορεί και όχι. Ο μόνος τρόπος είναι να το ανοίξεις και να δεις το μοτέρ του. Αν είναι dc, κατά πάσα πιθανότητα θα δουλέψει κανονικά, γιατί τα ηλεκτρονικά του μάλλον θα δουλέψουν κανονικά στα 50Hz (έχω δει και τις δύο περιπτώσεις). Αν είναι AC και ειδικά στα 60Hz τότε μάλλον δεν θα δουλέψει ή παίζει να κάψει και το μίξερ. Στη κατάσταση που είσαι τώρα, απλά δοκιμασέ το και δες πώς θα ανταποκριθεί. Αν δεν δουλέψει, ζητά να επιστρέψεις απευθείας τον μετασχηματιστη, τουλάχιστον να μην χρεωθείς και αυτό!
  2. Λέει 120V - 60Hz... Εμείς έχουμε 50Hz! Εξαρτάται πώς είναι φτιαγμένο, υπάρχει περίπτωση να μην παίζει στα 50Hz ή να έχει προβλήματα το μοτέρ (πχ να κόβει απότομα ή να μην έχει δύναμη). Δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξει με απλό μετασχηματιστη!
  3. Πολύ καλή τιμή, περίμενα καιρό να πέσει! Ευχαριστώ @sphinxgr! Καθώς πρόκειται για φουσκωτό και όχι πολυεστερικό, σίγουρα δεν είναι τόσο σταθερό ώστε να σηκώνεσαι όρθιος και το παίρνει και παραπάνω ο αέρας, για αυτό οι περισσότεροι προτείνουν και μεταλλική άγκυρα! Δες και τις κριτικές στο Skroutz, που λένε πιο αναλυτικά πως το χρησιμοποιούν! Για δύο άτομα σε αυτή τη κατηγορία είναι μια χαρά!
  4. Δεν είναι απαραίτητο να επιτρέψει τα link. Ας τα κρατήσει απαγορευμένα για όποιον περνάει μέσα από το δικό της store. Αλλά ας επιτρέψει την εγκατάσταση άλλου store ώστε αν κάποιος θέλει να μπορεί να βάλει εφαρμογές από αλλου. Ας βγάλει μια πολιτική που οποίος βάζει άλλο store χάνει αυτόματα την εγγύηση της συσκευής του λόγω άγνωστης χρήσης. Το παν είναι το δικαίωμα της επιλογής. Το θέμα με την Apple (και κάθε Apple) είναι ότι δεν δίνει στον χρήστη το δικαίωμα της επιλογής αλλά εκμεταλλευεται τη θέση της για να επιβάλει αυτά που θέλει! Όπως έκανε η Microsoft με τον IE, όπως κάνει η Google με τα ads και όπως προσπαθούν να κάνουν τόσες εταιρίες...
  5. Η εταιρία πουλάει στο supermarket και αυτό αποφασίζει αν θα ακολουθήσει την προτεινόμενη τιμή ή όχι. Αν αποφασίσει ότι θα πουλάει τα δικά του Χ και όλα τα ανταγωνιστικα 10Χ μπορεί να το κάνει, αλλά ξέρει ότι τα προϊόντα θα του μείνουν στα ράφια και στην αποθήκη. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι το supermarket αγοράζει και πουλάει. Ενώ το appstore πουλάει δικά του και παίρνει προμήθεια από αυτά που πουλάνε οι άλλοι. Άρα δεν έχει κάτι να χάσει όσο και να ανεβάσει την προμήθεια. Αντίθετα έχει να κερδίσει γιατί κάνει τις υπηρεσίες του πιο ανταγωνιστικες έναντι των υπολοίπων. Το πρόβλημα σε όλο αυτό δεν είναι το 30% όπως νομίζουν κάποιοι. Αλλά ότι ορίζει τους κανόνες ώστε να καταστρέφει τον ανταγωνισμό. Αν θεωρειτε ότι κάτι τέτοιο είναι λογικό γιατί αυτή το έφτιαξε και ότι θέλει κάνει σκεφτείτε να το κάνει αυτό η ΔΕΗ και να αποφασίσει ότι όλοι οι πελάτες θα της δινουν +100€ το μήνα. Δικό της το δίκτυο, ότι θέλει κάνει... Για αυτό υπάρχουν αυτές οι επιτροπές για να ορίζουν τη δίκαιη αγορά για τους καταναλωτές και όχι για τα θέλω των μεγάλων εταιριών...
  6. Δεν κάνει ακριβώς αυτό. Όντως αγοράζει τη μουσική και την πουλάει, όπως κάνουν και οι υπόλοιποι. Αλλά η ίδια επιβάλει στους υπόλοιπους που "πουλάνε" μουσική streaming να της δίνουν 30% και να μην μπορούν να πουλήσουν με διαφορετικό τρόπο. Εκεί είναι και το πρόβλημα, ότι δεν είναι απλά ανταγωνιστής είναι και πάροχος κοινής υπηρεσίας (appstore), άρα μπορεί να ορίζει ότι προμήθεια θέλει στους ανταγωνιστές της, ώστε τα δικά της προϊόντα να "φαίνονται" πιο φθηνά! Αν απλά ήταν δύο προμηθευτές μουσικής ή ο ένας προμηθευτής μουσικής και ο άλλος του store τότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα.
  7. Η διαφορά είναι ότι στο supermarket δεν αποφασίζει η εταιρία με το επώνυμο προϊόν την τιμή πώλησης στον καταναλωτή, αλλά την τιμή πώλησης στο supermarket. Το Supermarket ΑΓΟΡΑΖΕΙ από την εταιρία, ΑΓΟΡΑΖΕΙ και δικά της και τα πουλάει στους καταναλωτές σε ότι τιμές θέλει. Τα store (apple, google κτλ) δεν αγοράζουν, απλά παρέχουν μία θέση και λένε "ότι πουλήσεις θα πάρω το 30%. Α! και μην ξεχάσω θα πουλάω και εγώ ίδια προϊόντα με εσένα και το 30% θα έρχεται σε εμένα, άρα είναι σαν να μην υπάρχει, και μην τολμήσει κανένας να πουλήσει με άλλον τρόπο γιατί θα τον διώξω από το κατάστημά μου". Επίσης δεν υπάρχει "εναλλακτικό" κατάστημα για να μπορεί κάποιος να διαθέσει τα προϊόντα του σε πιο ανταγωνιστικές τιμές (γιατί εκεί παίρνουν 15% (πχ) αντί 30... Είναι το αντίστοιχο με τον διοργανωτή της μοναδικής λαϊκής αγοράς στην πόλη να λέει "ελάτε και ότι πουλήσετε θα πάρω το 30% των εσόδων σας. Θα έχω και δικό μου πάγκο με δικά μου προϊόντα, ανταγωνιστικά στα δικά σας, και αν πιάσω κάποιον να πουλάει αλλού θα τον διώξω"!
  8. Το πρόβλημα δεν είναι ότι χρεώνει 30%, αλλά ότι ορίζει κάθε πτυχή της βιομηχανίας Streaming Μουσικής σε iphone και έχει και ανταγωνιστική υπηρεσία. Οπότε αναγκάζει τον ανταγωνισμό να έχει πιο ακριβές τιμές και παίρνει μερίδιο και από αυτό!!
  9. Πρέπει να επιλέξεις Poland και 48V/15Ah για να πέσει στα 352 (361.32 - 2% new user)
  10. Αφαιρούμε tracking/affiliate links! https://www.mediamarkt.gr/product/tileorasi-psuxagogia/dvd-blu-ray-home-cinema/soundbars/samsung-hw-q90-ren/1413212
  11. 119€ μου το δείχνει εμένα και αναφέρεται ως μεταχειρισμένο!
  12. Καλό είναι να βάζουμε και το Link μαζί, για όποιον ενδιαφέρεται! https://www.amazon.de/Razer-Tournament-Kabelloser-kabelgebundener-Mecha-Tactile-Aktionstasten/dp/B07N1CCNYH
  13. https://www.mediamarkt.gr/category/smartphones-smartliving/aksesouar-kinitn/bluetooth-akoustika?f=2792252856 Για όποιον θέλει να τα δει.
  14. Η HP διασπάστηκε πρώτα το 1999 σε HP και Agilent Technologies οπου η HP κράτησε το κομμάτι των υπολογιστών και η Agilent το κομμάτι των ηλεκτρονικών.
  • Δημιουργία νέου...