Προς το περιεχόμενο

p07apo

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    682
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με p07apo

  • Ημερομηνία γέννησης 15/10/1987

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Κέρκυρα

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

p07apo's Achievements

Mentor

Mentor (11/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

264

Φήμη

  1. Σ’ ευχαριστώ. Έχω εγκαταστήσει την τελευταία nightly έκδοση, καθώς αυτή προτείνεται για το update του dragon quest. Γενικά η nightly έκδοση αναβαθμίζεται συνέχεια. Θα κοιτάξω και τις σελίδες που μου προτείνεις. Φαίνεται έχει πολύ ψωμί το πράγμα με τους emulators. Πολύ θετική εμπειρία μέχρι στιγμής.
  2. Καλησπέρα στην παρέα. Ξεκίνησα τους πειραματισμούς! Η αρχή έγινε με το tales of abyss. Έβαλα και το hd texture pack και .....αποκάλυψη. Άλλο παιχνίδι, επιτέλους μπορώ να παίξω το abyss οπως πρέπει μετά απο χρόνια. Μέχρι στιγμής τρέχει άψογα. Βρήκα επίσης και αυτό, ενημερωτικά για όποιον ενδιαφέρεται . update : Μόλις το δοκίμασα και τρέχει πολύ καλά, με εξαίρεση κάποια μικρά προβληματάκια στον ήχο. Ωστόσο η διαφορά είναι χαοτική. Είναι σαν πραγματικό remaster. Υποστηρίζει και widescreen mode οπότε παίζουμε full screen!! Είναι απίστευτο το τι μπορεί να κάνει κάποιος με έναν emulator.
  3. Ευχαριστώ για την απάντηση και τον οδηγό. Ο υπολογιστης της υπογραφής μου δεν υπάρχει πλεον. Απλά εχω ξεχάσει να την αλλάξω. Εφόσον ηταν τέλεια με το παλιό, δεν νομίζω να έχω πρόβλημα με το τωρινό μου setup. Θα τον μελετήσω εκτενώς. Κοιτάζω κι εδώ για compatibility. https://pcsx2.net/ Αρχικά τα παιχνίδια που έχω καημό να παίξω είναι τα tales of abyss και dragon quest viii. Απ΄ ότι είδα δουλεύουν. Δεν ξέρω σε τι βαθμό όμως. Θα πειραματιστώ λιγάκι και θα επανέλθω. Λοιπόν. Οταν παω να κατεβάσω την τελευταία (ή οποιαδήποτε άλλη εκδοση απο το επισημο site ) εμφανίζεται ειδοποίηση για trojan απο windows defender. Μυρίζομαι παπάτζα βέβαια και ψήνομαι να το αγνοήσω αλλα δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Έχει κανένας εμπειρία με το συγκεκριμένο θέμα;
  4. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί και ψήνομαι άσχημα να ξεκινήσω, ο pcsx2 δουλεύει καλά ; Εχω ξενερώσει γιατί ότι hardware upscale έχω δοκιμάσει δεν έχει και τα καλύτερα αποτελέσματα. Η μόνη λύση είναι crt tv που δεν έχω, όποτε αναγκαστικά θα στραφώ προς emulation.
  5. p07apo

    Xbox Series X Topic v4

    Quiz: με ποια σειρά θα βαθμολογούσατε τα gears από το καλύτερο προς το χειρότερο; Προσωπικά έχω παίξει μόνο το 5 . Ήταν αρκετά καλό, αν και μου έχουν πει ότι τα τρία πρώτα δεν συγκρίνονται.
  6. p07apo

    PlayStation 5/Pro Topic v4

    Εάν θυμάμαι καλά, το tlg αρχικά προοριζόταν για ps3 και ύστερα από αλλεπάλληλες καθυστερήσεις κυκλοφόρησε τελικα για το ps4. Οπότε, εν μέρει, δικαιολογείται που δείχνει σαν παιχνίδι του ps3. Το development του τίτλου κόντευε να γίνει serial του ant1. Να λέμε πάλι καλά που κατάφεραν να το κυκλοφορήσουν και δεν ακυρώθηκε τελείως.
  7. p07apo

    PlayStation 5/Pro Topic v4

    Άρα το tlg είναι κατώτερο από τα αλλά δυο από ότι καταλαβαίνω. Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ και με τα τρία όποτε λέω να πιάσω το καλύτερο της παρέας. Παραδόξως δεν έχω παίξει κανένα τόσα χρόνια …ξέρω ,ασυγχώρητο τουλάχιστον.
  8. p07apo

    PlayStation 5/Pro Topic v4

    Το the last guardian θα λέγατε ότι είναι στα ίδια επίπεδα η κατώτερο; Γενικά ποιο θεωρείτε καλύτερο από τα τρία;
  9. p07apo

    Stellar Blade [PS5][Απρ 2024]

    https://unboxholics.com/news/gaming/113197-stellar-blade-mathame-poses-ores-diarkei-to-neo-megalo-apokleistiko-tou-ps5 Σχετικά με τη διάρκεια. Περίπου 25 ώρες λέει το άρθρο και αν θέλετε και side content μπορεί να φτάσει και τις 50 . Αν ισχύουν τα νούμερα το βρίσκω πολύ ικανοποιητικό.
  10. p07apo

    PlayStation 5/Pro Topic v4

    Ναι μόνο μέσω streaming είναι εφικτό. Έχω δοκιμάσει προσωπικά δύο φορές. Μια ασύρματα και μια ενσύρματα. Ασύρματα λοιπόν ούτε κατά διάνοια. Ενσύρματα με σχετικά σταθερή σύνδεση από 50mbps και πάνω είναι ΟΚ. Θα υπάρχει input lag και πτώση της ποιότητας των γραφικών περιστασιακά ανάλογα με την ποιότητα της σύνδεσης. Αυτή είναι τουλάχιστον η δική μου εμπειρία. Γενικά το streaming είναι μια κατάσταση σχετικά ρευστή θα λέγαμε. Οπότε απλά δοκίμασε και βλέπεις. p.s. Εννοείται πώς όλοι οι πόροι της σύνδεσης πρέπει να είναι διατεθειμένοι αποκλειστικά στο streaming, αν κάποιος δοκιμάσει να κάνει κάτι άλλο παράλληλα στην ίδια σύνδεση...
  11. Ααααα το ξέρω αυτό! Μου έχει συμβεί. Τεκίλα.....
  12. p07apo

    Stellar Blade [PS5][Απρ 2024]

    Μην αγχώνεσαι αδερφέ. Δεν είπες και τίποτα έτσι κι αλλιώς. Όπως πολύ σωστά ανέφερες δεν είμαι από αυτούς τους μοντέρνους social justice warriors που προσβάλλονται πλέον με το παραμικρό.
  13. p07apo

    Stellar Blade [PS5][Απρ 2024]

    Βρε ‘σύ απλά τρολλάρω . Νόμιζα ότι θα ήταν ξεκάθαρο από το link που παρέθεσα και το σχόλιο που έκανα μετά. Εννοείται πως μου αρέσει το ύφος του παιχνιδιού.
  14. p07apo

    Stellar Blade [PS5][Απρ 2024]

    Πραγματικά έχω σιχαθεί αυτό το topic . Κάποιοι από εμάς ξέρετε θελουμε να μάθουμε σοβαρά πράγματα γι αυτό το παιχνίδι κι εσείς το ξεφτιλίζετε…. https://www.gamesradar.com/as-stellar-blades-demo-gets-action-rpg-fans-unglued-director-says-there-isnt-a-photo-mode-but-you-can-ask-for-one-which-folks-will-surely-be-normal-about/ ….και κάτι σοβαρό , αυτό ας πούμε είναι έγκλημα. Εγώ προσωπικά θα ακύρωνα pre order ξεκάθαρα μέχρι να το διορθώσουν.
  • Δημιουργία νέου...