Προς το περιεχόμενο

8anos94

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.136
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με 8anos94

  • Ημερομηνία γέννησης 20/10/1994

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Κορυδαλλός

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.734 προβολές προφίλ

8anos94's Achievements

  1. Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Οπότε πρέπει να βρω και ένα κοντρόλ για τα ηχεία γιατί έχει χαθεί, ευχαριστώ πάρα πολύ για όλες τις πληροφορίες!!
  2. Πολυκάναλο ήχο δηλαδή άλλο ανταπτορα και αν ναι ποιον; Συγγνώμη αλλά δεν κατέχω πολλά από ήχο
  3. Καλησπέρα έχω τα παρακάτω ηχεία που θα δώσω στην φωτογραφία η τηλεόραση έχει optical και hdmi σαν θύρες πώς θα μπορούσα να τα συνδέσω και ας μην δουλεύουν souround δεν με ενοχλεί αυτό απλά το sub θα ήθελα να δουλέψει.
  4. 8anos94

    Smart box με tuner;

    Έχεις κάποιο λινκ από κάποιο ; Οικονομικό ίσως γιατί το θέλω για τβ κρεβατοκάμαρας
  5. 8anos94

    Smart box με tuner;

    Καλησπέρα ψάχνω ένα smart- android box αλλά να μπορώ να βλέπω και τα κανάλια της τηλεόρασης υπάρχει κάτι τέτοιο;
  6. Καλησπερα θα ηθελα να βρω μια βαση για δευτερη οθονη αλλα να παει πανω απο τo main monitor. τι θα μπορουσα να κοιταξω;
  7. Καλησπέρα, θα ηθελα μια βοηθεια σχετικα με ενα συστημα ασφαλειας που θα ηθελα να στησω στο σπιτι μου. Εχω 4 παραθυρα που θα ηθελα οποτε ανοιγουν να χτυπαει συναγερμος αλλα να ερχεται και μια ειδοποιηση στο κιντο ( σε δυο κινητα αν γινεται) αυτα επισης αν γινεται ξανα να ειναι μαζι με 2 καμερες μια για μεσα και μια για εξω που στην κινηση να στελνει απλα ειδοποιηση ποσο δυσκολο ειναι ενα τετοιο συστημα ; δεν θα ειχα θεμα οι καμερες και το συστημα των παραθυρων να ειναι δυο ξεχωριστα πραγματα. Για καμερες εχω μια εδω και καιρο xiaomi που η αληθεια ειναι δεν μου εχει βγει κακη και ισως την κρατησω για μεσα. Φανταζομαι πως η ειδοποιηση θα ερχονται μεσο ιντερνετ. και ο συναργεμος θα χτυπαει απλα στο ανοιγμα. Σιγουρα δεν θα ηθελα να ξεπερασω τα 200€ ..... Συγγνωμη αν κουρασα με ολα αυτα , απλα εχει γινει μια φορα ... δεν θα ηθελα να ξανα γινει και σε κανενα σπιτι ..(να μπουν κλεφτες εννοω)
  8. Δοκίμασα και με άλλο καλώδιο εννοείται μπας και είχε φάει κάνα κόλλημα, και σε άλλη οθόνη αλλά τίποτα. Δεν βλέπω τίποτα στραβό, αν είναι βραχυκύκλωμα τι γίνεται; Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να το επαναφέρει και βέβαια.... Αξίζει; Όταν πατάω να ανοίξει, ανοίγει ένα λαμπάκι στο power σαν να πάει να ανοίξει κλείνει άμεσος όπως και το φανακι πάει να πάρει μπρος αλλά κλείνει άμεσος Αλλά γενικά από την οθόνη δεν βλέπω τίποτα καν , σκέφτηκα μπας και με παράτησε η μπαταρία ή τροφοδοτικό δοκίμασα και τα δύο μια μόνο με ρεύμα μια μόνο με μπαταρία αλλά τιπτοα πάλι.
  9. Πήγα να συνδέσω το laptop με μια οθόνη με ένα hdmi αλλα μάλλον το hdmi είχε θέμα όπως και κατάλαβα μετά γιατί όταν το έπιασα στην άκρη ήταν σαν να με χτύπησε λίγο ρεύμα, επίσης όταν το είδα ήταν και λίγο στραβωμένο,με το που το έβαλα λοιπόν το laptop μαύρισε η οθόνη και έκλεισε απότομα( η οθόνη του laptop όλα αυτά και το laptop πάραυτα) Η tv όλα καλά σαν να μην έγινε τίποτα.Eβγαλα ρεύματα μπαταρίες κράτησα το power button για 30-50 δευτερόλπετα ξανά σύνδεσα τα πάντα (χωρίς την οθόνη αλλα και με μπας και έχει φάει κάνα κόλλημα)άνοιξα το laptop άλλαξα θέση στην ram δοκίμασα και χωρίς ram έβγαλα περιττά όπως σκληρούς κάρτα δικτύου πάλι τίποτα. Τι έγινε ρε παιδιά ? το έκλαψα το laptop? το laptop είναι https://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-hp-envy-15k201nv-156-i55200u8gb1tb-840m/prod7261878pp/ δεν υπάρχει η εγγύηση ,προφανώς το site το στέλνω ενδεικτικά αλλα σαν μοντέλο είναι αυτό
  10. 8anos94

    Clone hdd σε nvme

    Cpu z λέει μοντέλο: 0w0chx dell inc
  11. 8anos94

    Clone hdd σε nvme

    Θα προσπαθήσω μέσα στην μέρα να βρω το μοντέλο της μητρικής.
  12. 8anos94

    Clone hdd σε nvme

    Όχι για το σύστημα της υπογραφής, είναι ένα σύστημα ότι να ναι ... Ούτε μάρκα δεν έχει η μητρική ( refurbished) οπότε όταν έκανα την κίνηση να βάλω sata 1 και mvme δεν έβλεπε τον nvme έβγαλα sata 1 έβαλα nvme τότε τον είδε , έχει όλα και όλα 2 sata και το ένα πάει στο cd/dvd που για την δουλειά είναι δυστυχώς ακόμα απαραίτητο
  13. Καλησπέρα, μόλις πήρα ένα nvme και έχω τα πάντα όλα σε έναν hdd απλά η μητρική μ δεν μπορεί να δει και τους δύο σκληρούς ταυτόχρονα και θέλω να κανω clone τον hdd στον nvme.τι πρόγραμμα θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω; Έχω έναν εξωτερικό σκληρό για την μεταφορά.
  14. Για μένα κράτα RAM,GPU,PSU,SSD Και παρε: Ryzen 3600 B450 Monitor HDD Ολα μαζι θα σου πανε καπου στα 480€ Ο 3600 ειναι καλύτερος του 10600 στο multitasking,πλεον νομιζω πως ο καθενας μας οταν παιζει εχει τουλαχιστον ακομα και το ποιο μικρο που μπορεις να σκεφτείς ενα tab chrome open... Aν μιλάμε για gaming o 3600 σε σχεση με τον 10600 ειναι μονοδρομος και αν μπορουσες να πας σε 3700χ με ενα x570 mobo ακομα καλυτερα. Τελος εγω θα εδινα την 580 για μια 2070 αν θες να πας σε 144Mhz monitor αλλιως αν ειναι να κρατήσεις την 580 δεν υπαρχει λογος να πας σε 144Mhz Βεβαια αναλογα και τα games που παιζεις αν ειναι τυπου LoL ok..
  15. Υπάρχει κάποιο "spliter" που να μπορω να συνδέσω ps4,xbox,pc σε μία οθόνη και να επίλέγω απο το spliter ποιο hdmi θα δείχνει στην οθόνη; ολες οι συνδέσεις ειναι hdmi.
  • Δημιουργία νέου...