Προς το περιεχόμενο

deschri

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    220
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με deschri

  • Ημερομηνία γέννησης 24/03/1973

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

deschri's Achievements

  1. Ki εγώ παρέλαβα χθες με ACS- είχε σταλθεί με dpd Poland αρχικά .Φορτίζει και θα δοκιμαστεί άμεσα .
  2. Kανένα άλλο κουπονι για να πάει στα 224 υπάρχει; Μου βγαζει this coupon can only be used 160 times.
  3. Aν μας τύχει τελωνειο εχοντας παραγγειλει την ECOVACS DEEBOT DE55 Navi 3.0 πόσο περίπου θα πληρωσουμε;
  4. Ki εμένα με πήραν πριν απο λιγο και μου είπαν το. αμίμητο οτι η τηλεοραση αυτη ανήκει σε ελαττωματική παρτίδα και δεν μπορουν να προχωρησουν την παραγγελία . Μου αντιπροτειναν την F&U και αρνηθηκα και μιλησα με έντονο ύφος στην ευγενέστατη ομολογουμένως κοπελα που με κάλεσε. Τηςεπισήμανα ότι είναι μια επαναλαμβανόμενη πρακτικη απο τον Κωτσόβολο και χανει πελάτες έτσι κι ειπε ότι θα μεταφερει τα παραπονα. Αλλα δεν ιδρώνει γενικά το αυτι τους.
  5. Με samsung xpress M2026 θα δουλεψει το παρακατω:https://www.skroutz.gr/s/438234/TP-LINK-TL-WPS510U.html ; Ο| εκτυπωτης είναι πολύ καλός αλλα το usb δυσκολευει τη χρήση του. Αν δοκιμασμένα λειτουργει η παραπανω λυση σκεφτομαι να επενδύσω.
  6. Εντάξει το πολύ πολύ θα επιστραφούν ,αυτό είναι και το καλό του Amazon. Aπλά θα ήθελα να τους δώσω μια ευκαιρία πριν τα επιστρέψω.
  7. Aρα χρειάζονται ενισχυτή για να αποδώσουν; Επειδη παραπάνω ειπωθηκε ότι δεν είναι απαραίτητος. Η ευαισθησία υποδηλώνεται απο το impedance στα χαρακτηριστικα;
  8. Με τι πηγή τα δοκιμάζετε; Κι εγώ παρέλαβα σήμερα και παρατήρησα ότι με την ίδια πηγή (MacBook Pro) τα Sony MDR-1R παίζουν δυνατότερα και πιο καθαρα.
  9. Σε παρόμοια τιμή αν βγει και με WiFi θα τον πάρουμε κι ας έχουμε κι αυτόν με usb.
  10. Τα παρηγγειλα κι εγω ,χρησιμοποιησα και το topup κι ετσι πηρα και τις 6 λιρες δωρο. Εχω τα sony mdr-1R ,θα ακουσω καποια αισθητη διαφορά;
  11. O παραπάνω brother ink tank πως συγκρινεται σε σχεση με τους epson ,canon ; Ειδα ότι έχει την τροφοδοσία χαρτιου σε tray απο κατω ενω epson klp συνηθως απο πάνω που ειναι λιγο ενοχλητικό.
  12. Netflix us uk παιζει μονο μεσω επεκτασης στον Chrome . Το χρησιμοποιω έτσι χωρις προβλημα.
  13. Aς πούμε μέχρι 300 ευρώ το budget. Όρεξη για διαβασμα υπάρχει .Γι'αυτό ρωτάω ωστε να πάρω κάτι που δε θα με δυσκολέψει τόσο ώστε να το παρατήσω σε μια γωνιά....
  14. Σε κάποιον εντελώς αρχάριο που θα ήθελε να μπει στον κοσμο του 3d printing ποιο μοντέλο θα προτείνατε.
  15. Δηλαδή σου τρωνε και τα χρηματα και δε στελνουν τιποτα ; Η επιστρεφουν τα χρηματα; Μικρο το ποσο αλλα γιατι ;
  • Δημιουργία νέου...