Προς το περιεχόμενο

Antonis_V

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    666
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    5

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με Antonis_V

  • Ημερομηνία γέννησης 01/02/1988

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    https://www.voultherm.gr

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.064 προβολές προφίλ

Antonis_V's Achievements

Mentor

Mentor (11/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

908

Φήμη

  1. 329,00 + Φόρους πάει στο Αμέρικα. Σε εμάς πάντα μιλάμε τελική τιμή (με το ΦΠΑ π.χ.) Εκεί έχουν σε κάθε κρατίδιο διαφορετικούς συντελεστές και φόρους, για αυτό βάζουν νέτη τιμή.
  2. Τι θα πει δεν ξέρει ο γονιός; Επιβάλετε να γνωρίζει και να ξέρει!
  3. Άρχισαν αντίστοιχα κείμενα, με copy/paste, για να μην πληρώνεις φόρους, ΙΚΑ κλπ. Μπορώ να το βάλω και στο Παρμπρίζ του αυτοκινήτου, για να έχω χαμηλότερη τιμή στο Βενζινάδικο / δωρεάν Βενζίνη - γνωρίζει κανένας ειδικός του Internet? Και - άκουσα - πως μπορώ να στείλω ένα Fax με το ειδικό κείμενο, στο STAR. Δεν θέλω να βάζει διαφίμηση την ώρα που βλέπουμε παιδικά ....
  4. Από σήμερα είμαι Nova Free και εγώ btw...
  5. Βασικά, δεν ξέρω γιατί δεν το κάνουν. Π.χ. κατα την εγκατάσταση τον Windows, να έχει ένα παράθυρο με προεπιλεγμένες εφαρμογές για εγκατατάσταση. Και από εκεί να δέχεσε να γίνει κάτι εγκατάσταη και τι όχι. Αλλά γιατί να κάνουν αυτό που θέλουν οι πελάτες....
  6. Με τις εξαγορές και rebranding είχα μια ελπίδα. Πρακτικά τα ίδια είναι. Κινητή σήμα χάλια και για τεχνική υποστίριξη να μην μιλήσω. Έχω οπτική, 200ρα. Όλα καλά και ωραία. Πέφτει η γραμμή, μιλάω με το τεχνικό τμήμα. Μου λένε πως θα γίνει επικοινωνία στο Σταθερό. -> Έχω οπτική είναι, και το σταθερό είναι VoIP. Τους λέω καλέστε με στο κινητό. 2 μέρες, έρχονται μηνύματα πως με καλούν στο σταθερό και δεν με βρίσκουν. Genius.
  7. Εν το μεταξύ, το Tweet εντέλος άκυρο. Γιατί ο M3 PRO να είναι ποιο γρήγορος από τον M2 Max. Πέφτει για άλλη μια φορά πολύ τρολάρισμα. Απέκτησα φέτος 14ρι ΜBP με τον M2Max και δεν έχω ζήσει ξανά τέτοι εργαλείο.
  8. Κάθε εταιρία το κάνει αυτό. Δεν γνωρίζω εταιρία που δεν έχει ακριβός την ίδια πολιτική, όταν γίνονται επισκευές σε 3τους και με μη γνήσια ανταλλακτικά.
  9. Επίσημα η Apple το ψάχνει. Έψαχναν πριν κανένα 2 χρόνια Greek Language Specialist (η κάπως έτσι). Άνοιξε υποκατάστημα στην Ελλάδα (Apple Ελλάς κλπ). Θέμα χρόνου είναι. Λογικό να μην βιάζεται. Πόσους πελάτες έχει άραγε στην Ελλάδα; Πόσους πελάτες παραπάνω θα κερδίσει;
  10. Και δεν το λέτε τόσο καιρό και ψάχνω να βάλω τόνους.
  11. Ακριβός το ίδιο κάνουν και στην Android αγορά. Η διαφορά; Η Apple υπόσχεται εμπείρια χρήσης. Αυτό θα το καταφέρει μόνο με τον τρόπο που το κάνει. Το γνήσιο καλώδιο της Samsung, Xiaomi κλπ, είναι πιο φθηνά δηλαδή από αυτά της Αpple? Αλλά βλέπεις USB-C και νομίζεις ότι είναι π.χ. USB3.1. Kαι παίρνεις καλώδιο με 5 ευρώ και είναι USB 2.0 Εμείς που έχουμε Custom Samsung Tablet, για μια εφαρμογή μας, συναντάμε απίστευτα προβλήματα με πελάτες που έχουν λάθος καλώδιο & τροφοδοτικό. Όσο αστείο και αν ακούγετε.
  12. Πρακτικά, θα είναι πιο ασφαλές χωρίς Έλληνες οδηγούς.
  13. Τους έχω ικανούς, να παρουσιάσουν μια αυτοφορτιζόμενη συσκευή - ξέρετε, σαν τα μηχανικά αυτόματα ρολόγια - για να μην βάλουν USB -C στο Iphone. Θα βλέπουμε κόσμο έξω κάπως έτσι.....:
  • Δημιουργία νέου...