Προς το περιεχόμενο

lefta_yparxoun

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.823
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με lefta_yparxoun

  • Ημερομηνία γέννησης 19/03/1965

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Thessaloniki

ΑΛΛΑ

  • Βιογραφικό
    Εισοδηματίας
  • Τοποθεσία
    Thessaloniki
  • Ενδιαφέροντα
    Sex and drugs and rock 'n' roll
  • Απασχόληση
    Παίκτης ΟΠΑΠ

Πρόσφατες Επισκέψεις

9.653 προβολές προφίλ

lefta_yparxoun's Achievements

  1. Ευχαριστώ, δεν κατάλαβα πως την πάτησα και έγραψα σε λάθος νήμα. Την διαδικασί του gov.gr για υπογραφή την ξέρω, έχω άλλη εφαρμογή για view & edit στα pdf (foxitphantom) Στη αίτηση είναι η ένδειξη που εδωσα εγώ, όμως είναι πολύ ψυχοφθόρο το green pass και επειδή μου την έχουν σπάσει πάρα πολύ με αυτό το θέμα στο πατρικό μου θα κάνω ότι είναι δυνατόν να τους εκθέσω. Αν πήγε η αίτησή μου χωρίς υπεύθυνη δήλωση θα τους κάνω καταγγελία στην ΡΑΕ (σιγά θα μου πεις να μην κουνήσει κανένας την ΔΕΗ!)
  2. Σήμερα έκανα την διαδικασία να επιστέψω στην ΔΕΗ από άλλο πάροχο, μου έστειλαν να φτιάξω μια υπεύθυνη δήλωση μέσω gov και να συμπληρώσω το συμβόλαιο να το υπογράψω και να το ξαναστείλω, τους είπα δεν έχω εκτυπωτή δεν φτάνει μόνο η δήλωση και μου είπε ΟΚ. Μετά θυμήθηκα ότι το πακέτο που πάω έχει Green pass και είπα δεν θα στείλω τίποτα, απάντησα λοιπόν στο μέιλ ότι ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟ green pass και αν δεν βγει δεν υπογράφω τίποτα. Πήρα και τηλέφωνο και το είπα. Σήμερα μου ήρθε μήνυμα ότι η αίτησή μου προωθήθηκε στον ΔΕΔΗΕ ! τι καφενείο είναι ρε παιδιά!
  3. (Συγνώμη αν είμαι off topic) Σήμερα με πήραν από την cosmote για ανανέωση συμβολαίου σταθερής, η κατοστάρα γραμμή με απεριόριστα τηλέφωνο που δεν με ενδιαφέρει βγαίνει 34 περίπου τον μήνα, σκέφτομαι τι ρούτερ (και πόσο θα κάνει) θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω και να βάλω δύο τέτοιες κάρτες sim ώστε να πετύχω και μεγαλύτερες ταχύτητες και αξιοπιστία και να το κόψω το σταθερό;
  4. Τίποτα δεν έχει γίνει, έχω πάει δυό φορές στα ΕΛΤΑ και νομίζω πως είναι η ώρα να απευθυνθώ στην κάρτα που πλήρωσα και να ζητήσω επιστροφή χρημάτων για κάτι που δεν παρέλαβα.
  5. νομίζω πως αν οι τιμές είναι ίδιες με άλλα καταστήματα ΔΕΝ υπάρχει προσφορά. Ο κανονισμός λέει 10% κάτω
  6. δεν υπάρχει αυτό που ζητάς από αυτήν την εφαρμογή για εξωτερικό δίσκο, ούτε και σε άλλες το έχω βρει, δεν έχω χρόνο να ψάχνω, αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να μας πει ακριβώς, πολύ ευχαρίστως να ασχοληθώ
  7. Δεν ξέρω πως να τα βρώ, αν δεν θέλεις να γράψεις εδώ στείλε pm
  8. Δεν ξέρω τι θέλετε, μεταφέρω δυο φακέλους από εσωτερικό μηχανικό δίσκο που δεν έχει λειτουργικό 200Gb περίπου, έχει μεγάλα αρχεία βίντεο και πολύ μικρά png, στα μεγάλα αρχεία οι ταχύτητες είναι γύρω στο 140, στα μικρά πέφτει αρκετά, αλλά μόλις τελειώσουν πάει πάλι γύρω στο 150. Πείτε μου τι θέλετε να κάνω. Είμαι στη μέση της μεταφοράς θα βγάζω screenshot κάθε ένα λεπτό περίπου. συνέχεια δεν νομίζω να χρειάζεται να ανεβάσω περισσότερα.
  9. Σήμερα με άδειο τον δίσκο στην αρχική του διαμόρφωση
  10. Στο amazon το γερμανικό διάβασα αρνητικές κριτικές, και για την αξιοπιστία αλλά και για την συνδεσιμότητα. Σαν ποσοστό βέβαια είναι πολύ περισσότερες οι θετικές. Είμαι και εγώ σε δίλημμα μια και οι τιμές στους ssd περιμένουμε να ανέβουν, είναι και αρκετά παλιό μοντέλο.
  11. όπως όταν σκανάρεις 100στάευρω που δεν σε αφήνει το σκάνερ, έτσι να πας το κεφάλι σε ένα γυμνό σώμα να να μην σε αφήνει το φώτοσοπ να το κολλήσεις να το πάει πιο εδώ ή πιο εκεί 😂 και να βγάζει μήνυμα: Τι πας να κάνεις ρε μ@λ@κ@! θα πας φυλακή!
  12. Πάντως πρέπει να το δείτε λίγο με τις τιμωρίες, το σύστημα είναι Σωφρονιστικό, δεν μιλάμε λοιπόν για τιμωρία,αλλά για σωφρονισμό, πρέπει να βρεις τρόπο να το μιλήσεις έτσι ώστε να το αποφύγεις και να είσαι αποτρεπτικός με όλο αυτό και όχι να περιμένεις να γίνει και μετά να καταστρέψεις την ζωή του δράστη. Μην κλέβεις λένε στο σχολείο, μην λες ψέματα, να δουλέψουν και τα καινουργια κόλπα λοιπόν τα σχολεία αλλά και ο καθένας στο σπίτι του. Όπως είπα στον γιό μου ότι όταν ένα κορίτσι πει ΟΧΙ είναι όχι και τελείωσε, έτσι θα του μεταφέρω και αυτό.
  13. Σαν να σφίγγουν λίγο τα πράγματα, ελπίζω να μην φανεί πολύ γρήγορα στις τιμές Μαρτίου https://parallaximag.gr/epikairotita/oikonomia/anevainoyn-ek-neoy-oi-times-ton-kaysimon
  14. δεν συμφέρει, πας alixpres και βρίσκεις για οτιδήποτε ακουστικό με 2-3 ευρώ
  • Δημιουργία νέου...