Προς το περιεχόμενο

devilfish

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    344
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.553 προβολές προφίλ

devilfish's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

206

Φήμη

  1. Τώρα που το έκανε τετράγωνο λέτε να υποστηρίζει CAT6?
  2. Ναι,και σημερα ηρθαν τελειωσαν και του γειτονα που εκανε αιτηση πριν καναν μηνα, βεβαια η υπολοιπη εγκατασταση ηταν ετοιμη, μονο το μπριζακι ειχε μεινει να του βαλουν.
  3. Παρομοια φαση και εγω, με λεγανε ταχα οτι συνηθως κανουν 1-1μιση μηνα, για να ολοκληρωθει η ολη διαδικασια στην περιοχη μου, και ειμαστε στον 4ο μηνα πλεον να περιμενω ποτε θα με ενημερωσουν και ποτε θα παρουν τηλ για το τελικο ραντεβου. Οι μονοι που ξερανε τι τους γινεται ηταν τα παιδια απο το συνεργειο εγκαταστασης που με λεγανε τα πραματα οπως ειναι, δλδ εχουμε πολυ δουλεια και θα ερθουμε σε 1 μηνα, και οσο με ειπανε τοσο κανανε ακριβως! Σε αντιθεση με την Cosmote που με εχει φλομωσει στο ψεμα και στο θα σας ενημερωσουμε...Οποτε στο τελευταιο μηνυμα που με ηρθε που ελεγε "θα επικοινωνησουμε αμεσα μαζι σας", περιμενα 20 μερες μπαααας και, και εκανα καταγγελια ΕΕΤΤ μπας και ιδρωσουν λιγο που δεν το βλεπω...
  4. Μετά από 18 ημέρες χρήσης ήρθε η ώρα και για το δικό μου review. Προέρχομαι από την WERNER από ΙΚΕΑ η οποία μετά από 10 χρόνια με είχε ζαλίσει με το τρίξιμο και είπα να πάω σε μια καλή καρέκλα γραφείου μιας και κάθομαι 8-10 ώρες στο PC. Αρχικά θα ξεκινήσω τον έλεγχο κατά την παράδοση που βάζουν τον πελάτη να κάνει. "Σε περίπτωση που η συσκευασία ή το περιεχόμενο φέρουν σημάδια ζημιάς ή φθοράς αρνηθείτε να παραλάβετε την παραγγελία και επικοινωνήστε μαζί μας." Ναι οκ καταλαβαίνω να ελέγξουμε εξωτερικά την χαρτόκουτα, αλλά το περιεχόμενο πως θα το ελέγξουμε? Θα πούμε στον μεταφορέα κάτσε 10 λεπτά να ανοίξω την κουτά να στήσω την καρέκλα να δω ότι όλα είναι καλά? Το στήσιμο της καρέκλας αρκετά εύκολο 4 βίδες όλες κι όλες. Πρώτη εντύπωση μόλις κάθισα λέω τι ωραία στηρίζει άνετα την μέση. Μετά 1-2 ώρες όμως άρχισα να πιάνομαι. Λέω οκ θα είναι από την τελείως διαφορετική στάση που κάθομαι στην καρέκλα. Έπαιξα και λίγο με τις ρυθμίσεις αλλά μεγάλη αλλαγή δεν είδα. 2η μέρα τους στέλνω μήνυμα στο site τους γτ το προσκέφαλο όταν το έχω στην 2η 3η θέση, μόλις βάλω λίγο βάρος με το κεφάλι τσουπ πέφτει κατευθείαν σκάλα σκάλα. Επίσης δεν είχα καταλάβει πως κλειδώνει η κλίση της καρέκλας, περιέγραψα τι κάνω και τους ρώτησα τι κάνω λάθος. Ο υπάλληλος με απάντησε κυριολεκτικά με ότι τον ρώτησα και περιέγραψα απλά σε κατάφαση. Μόλις επέμεινα λίγο με λέει στείλε μας email να το προωθήσουμε στο αρμόδιο τμήμα, λες και αυτός δεν μπορούσε να το προωθήσει. Τέλος πάντων στέλνω το email και ναι μετά από 17 ημέρες δεν έχω πάρει καμία τελείως απάντηση. (Τουλάχιστον κατάλαβα πως κλειδώνει η κλίση της καρέκλας). Πριν από λίγες μέρες άρχισε να με μουδιάζει κάτω χαμηλά στην μέση. Κατι που όπως κατάλαβα οφείλεται στο ανύπαρκτο μαξιλαράκι που μέσα σε 18 μέρες έχει συμπιεστεί τόσο πολύ που το πανί της καρέκλας έχει μεγάλο κενό εκεί που κάθομαι, ενώ μπροστά μπροστά το μαξιλαράκι τέρμα φουσκωμένο και αφράτο. Και όχι δεν είμαι 200 κιλά αλλά με το ζόρι 80. Ένα άλλο πρόβλημα που παρατήρησα είναι ότι όταν έχω την καρέκλα σε μεγάλη κλίση για να αράξω πίσω, αν κάτσω λίγο μπροστά 5-10 λεπτά για να γράψω κάτι και μετα ξανά αράξω πίσω, ακούγεται ένα δυνατό κρακ σαν να ξανά κουμπώνει κάτι στην θέση του. Επίσης επειδή έδινα σημασία κυρίως στο μούδιασμα, διαβάζοντας τα σχόλια εδώ μέσα, πήρα χαμπάρι ότι και το διχτακι της πλάτης έχει χαλαρώσει τελείως και κάνει τον κυματισμό που λέτε, ενώ στην αρχή ήταν τσίτα. Δυστυχώς για μένα είμαι επαρχία και εκτός αν συμφωνήσουν να βάλουν αυτοί τα μεταφορικά, μου είναι τελείως ασύμφορο να την επιστρέψω. Όπως και να έχει θα ξανά επικοινωνήσω μαζί τους και ελπίζω αυτή τη φορά να απαντήσουν γιατί υπάρχει και ο συνήγορος του καταναλωτή… Με λίγα λόγια είμαι τελείως απογοητευμένος με την συγκεκριμένη αγορά….
  5. https://www.saveonit.com.au/product/kaspersky-total-security-2018-3-device-2-years-email-key 12.50€ απο Αυστραλια για 2 χρονια 3 συσκευες (Θελει να το ενεργοποιησουμε οσο ειμαστε με VPN σε server Αυστραλιας) Edit: Sorry, ειδα Total security και νμζα ειναι το kaspersky
  6. Ξερει κανεις τι παιζει με την εγγυηση και τις επιστροφες απο το αμερικανικο amazon?
  7. Κατι τετοιο ισως? Cree Bike Lights
  8. Mεχρι και σε κινητο με micro-usb το συνδεσα και επαιξε κανονικα. Τσεκαρε μηπως εχει προβλημα το καλωδιο σου ή θυρα που το συνδεσες.
  9. Προσοχη ειναι το μοντελο χωρις το 5g, αρα εχει exynos. Τα s20fe γενικα δεν βγαινουν dual sim?
  10. Πολυ καλη ιδεα. Στην αρχη δοκιμασα με VPN εξωτερικου και μετα δεν σκεφτηκα να μπω απ του πανεπιστημίου
  11. Που το στηριζεις αυτο? Στο site της APC λεει στα χαρακτηριστικα οτι ειναι line interactive https://www.apc.com/shop/gr/en/products/APC-BACK-UPS-1400VA-230V-AVR-Schuko-Sockets/P-BX1400U-GR
  12. Τουλαχιστον στα Αγγλικα αν θες εχει discord servers για να βρισκεις ατομα. π.χ. https://discord.com/invite/8xhfWRp . Δεν εχω δει κατι μονο για Ελληνες. Ισως υπαρχει καποιος αντιστοιχος ελληνικος σερβερ αλλα δεν εχω βρει κατι.
  13. Παρελαβα σημερα το Κ70 low profile, αλλα δυστυχως ειναι η ελληνικη εκδοση με το μικρο shift και το πλατυ enter που δεν με βολευουν καθολου. Πουθενα δεν ελεγαν οτι θα ειναι η ελληνικη εκδοση ουτε στα χαρακτηριστικα ουτε στις φωτογραφιες. Καποιος αλλος που παρηγγειλε το ιδιο πληκτρολογιο μπορει να με πει αν του ηρθε και αυτου η ελληνικη εκδοση? Τους εστειλα μηνυμα για αλλαγη και περιμενω.
  • Δημιουργία νέου...