Προς το περιεχόμενο

Q-Taxys

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    459
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

Σχετικά με Q-Taxys

  • Ημερομηνία γέννησης 07/05/1976

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Q-Taxys's Achievements

  1. Μιλάω για την εφαρμογή τόσο σε κινητό, όσο και σε τηλεόραση Android. Το 1'' είναι έτσι κι αλλιώς πολύ (αν είναι όντως τόσο, δεν το έχω μετρήσει), στην EON αλλάζει σαν να βλέπεις επίγειο κανάλι. Η ταχύτητα σύνδεσης που αναφέρεις δεν έχει καμία σχέση. Fiber έχω. Είναι ο σχεδιασμός της εφαρμογής έτσι.
  2. Εμένα δεν με ενθουσίασε να πω την αλήθεια η εικόνα, καλύτερη μου φαίνεται της Cosmote. Επίσης το UI είναι άθλιο, σαν folders σε λειτουργικό. Εκεί που υπερτερεί πάντως είναι στην εναλλαγή καναλιών που γίνεται αμέσως και στο πίσω-μπρος όταν βλέπεις κάτι μαγνητοσκοπημένο. Η Cosmote αργεί πάρα πολύ σε αυτά. Μιλάω πάντα για εφαρμογή σε Android TV. Κολλήματα ελάχιστα είχα πάντως σε ότι έχω δει.
  3. Όχι δεν είναι θέμα μεταφορικής. Τα λανθασμένα προϊόντα είναι συνήθως από την ίδια αποθήκη της Amazon και τα πακέτα δεν δείχνουν συνήθως λάθος παραβίασης, ενώ έχουν και τα σωστά αυτοκόλλητα. Έχει δε παρατηρηθεί και εκτός Ελλάδας. Προφανώς μία στις τόσες περιπτώσεις μπορεί να είναι και κάτι τέτοιο (στις ΗΠΑ π.χ. είναι κλασικό φαινόμενο να γίνεται κλοπή από μεταφορικές), αλλά στη συγκεκριμένη τα συμβάντα είναι πολύ συχνά και παρόμοια για να είναι κάτι τέτοιο.
  4. Δεν φταίει η UPS και η αστυνομία εδώ τι να κάνει ακριβώς; Άντε να δώσει μια βεβαίωση ότι δεν υπήρχε το σωστό αντικείμενο, αν πέσετε σε κανέναν φιλότιμο αστυνομικό. Ας ασχοληθεί η αστυνομία στην Ιταλία με τους απατεώνες που μάζεψαν. Το πρόβλημα είναι εξαρχής σε αυτούς. Υπάρχουν αρκετές αναφορές πλέον (όχι μόνο στην Ελλάδα) και όλα ξεκινούν στις αποθήκες τους στην Ιταλία. Unboxing ΜΟΝΟ με βίντεο πλέον και απόδειξη της ημερομηνίας. Και λέω ότι το πρόβλημα είναι στην Ιταλία γιατί έχω διαβάσει για περίπτωση που το πακέτο ήταν θεόκλειστο και το αντικείμενο που ήταν μέσα είχε ιταλικό αυτοκόλλητο. Οπότε εκτός αν κάποιος criminal mastermind στην UPS έχει αγοράσει και μερικά φτηνά πράγματα από το Amazon και ξανακλείνει το κουτί ιδανικά, δεν παίζει το σενάριο. Κρατάτε ιστορικό από mail και chat (πριν αυτό κλείσει). Βεβαιωθείτε ότι έχουν καταλάβει ότι στέλνετε πίσω το ΛΑΘΟΣ αντικείμενο που ΑΥΤΟΙ έστειλαν για να μην σας λένε κουλά. Επίσης αν το στείλετε, δεν πρόκειται να έχετε ΚΑΜΙΑ ενημέρωση ότι το έλαβαν. Απλώς θα πρέπει να περιμένετε να περάσει ένας μήνας (σύμφωνα με τους όρους τους) και τότε να επικοινωνήσετε. Βγάζετε φωτογραφία και βίντεο τα πάντα. Αλλά και αυτό ίσως να μην αρκεί σε κάποιες περιπτώσεις γιατί οι τύποι στο customer support είναι ψιλοάσχετοι.
  5. Δεν ισχύουν αυτά που γράφεις. Το Amazon δεν περιμένει κινητό γιατί έχει γίνει ήδη επικοινωνία και ξέρουν για το λάθος αντικείμενο. Παραδέχονται το λάθος τους, αλλά προτείνουν μόνο refund και τίποτα άλλο. Δεν περιμένουν κάτι άλλο και κανείς δεν δουλεύει κανέναν.
  6. Πήγαινε στο dashboard του UBO, πάτησε πάνω στο Μy Filters και το κάνεις copy paste και μετά Apply changes
  7. Κάποιοι έχουμε Pixel και γνωρίζουμε. Δεν χρειαζόμαστε αυθαίρετες λίστες όπου παρουσιάζονται ως αρνητικά αδιάφορα πράγματα. Επίσης τα πράγματα αλλάζουν. Πριν έναν χρόνο δεν υπήρχε VoLTE/VoWiFi. Τώρα υπάρχει, ενώ πιθανότατα πλησιάζει και το 5G.
  8. Μάθαμε ότι όποιος δεν έχει 5G, επικοινωνεί με SMS. Τρομερά πράγματα. Η τιμή είναι εξαιρετική και το κινητό πολύ καλό. VoLTE/VoWifi παίζουν πολύ εύκολα και είναι αρκετά πιθανό να έρθει και 5G σύντομα (κρίνοντας από τις beta). Οι υπόλοιπες συγκρίσεις με κάτι Xiaomi είναι για όσους νομίζουν ότι τα κινητά είναι λίστες από specs.
  9. Έχω ενεργοποιήσει τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές και δήλωσα ΑΦΜ στο Amazon για κάποιες αγορές που έκανα και δικαιολογούσαν απαλλαγή από ΦΠΑ για τη δουλειά μου. Το ζήτημα είναι όμως ότι πλέον μου αφαιρεί σε κάθε αγορά τον ΦΠΑ, ακόμα και για πράγματα που δεν δικαιολογούνται και για τα οποία δεν θέλω τιμολόγιο. Υπάρχει κάποια λύση γι' αυτό ή μόνο να κάνω business λογαριασμό;
  10. Ήρθε το τέλος του κόσμου επειδή έβαλε usb-c η Apple. Τζον Πρόσερ ρε ρόλο Στέφανου Χίου.
  11. Αμηχανία είναι. Τους χάλασε το αφήγημα. Έμειναν κάτι χάχες να βάζουν χαμογελάκια κάτω από τα posts.
  12. Μια χαρά έχει VoLTE (επίσημα σε Cosmote) και μπορείς να έχεις VoLTE/VoWiFi σε όλους τους παρόχους χωρίς root με μια διαδικασία που δεν παίρνει πάνω από 10 λεπτά. Σταματήστε να παραπληροφορείτε. 5G μόνο με root προς το παρόν.
  13. Αν το έχεις απωθημένο (και έχεις Android) με VPN και sideload παίζει κανονικά. VPN μόνο για εγκατάσταση. Μετά δεν χρειάζεται.
  14. Tα παράπονα που γράφονται εδώ μέσα έχουν να κάνουν με ξεχωριστά subreddits. Ναι αν πάτε σε ένα echo chamber που υπάρχει μια άποψη, τότε πιθανώς θα κυνηγήσουν τη δική σας. Αυτό δεν έχει να κάνει με το ίδιο το μέσο, αλλά με τη διαχείριση ενός συγκεκριμένου μέρους του. Μια χαρά είναι το reddit και από πλευράς όγκου πληροφοριών για πρακτικά ζητήματα, αλλά και για ενημέρωση για χίλια δυο. Αν τώρα πας στο r/MAGA ή στο r/VeganLQTBQTI+- με αντίθετες απόψεις, ε είναι λογικό ότι δεν θα μπορέσεις να συνυπάρξεις. Από εκεί και πέρα προσωπικά είχα δοκιμάσει πολλά 3rd party apps και δεν είδα καμία τόσο τεράστια διαφορά με βάση τη δική μου χρήση. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι πίνουν νερό στο όνομά τους, αλλά δεν βρίσκω καθόλου παράλογο αυτό που κάνει το Reddit. Το παράλογο βρίσκεται στο ύψος της τιμολόγησης που ουσιαστικά σκοτώνει τα 3rd party.
  15. Πλέον σε Cosmote έχει VoLTE κανονικά και με μια εφαρμογή έχεις και VoLTE/WiFi σε όλους τους providers. 5G μόνο με root. Χαμένες κλήσεις δεν συνάντησα σε καμία συσκευή.
  • Δημιουργία νέου...