Προς το περιεχόμενο

sistah

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.965
  • ΜΕΛΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Πλατεία Μπύρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

20.298 προβολές προφίλ

sistah's Achievements

  1. Λέγονται mouse skates και συνηθως τα βρισκεις ebay/amazon/aliexpress,
  2. Εχεις πηγη για τα παραπονα? Δεν το εχω παρακολουθησει αυτο το μοντελο.
  3. God bless NFC. Ολες οι αγορες με Apple pay, ταυτοτητα/διπλωμα στο κινητο και ξεκλειδωμα εξωπορτας με Nuki. Ομως οπως και με τα data στους σκληρους δισκους, πρεπει παντα να υπαρχει ενα backup οποτε ολα τα παραπανω τα εχω στην τσαντα να αραχνιαζουν. Αν πεταχτω καπου, το κινητο ειναι αρκετο. Τωρα γιατι θελουν να μεγαλωσουν την εμβελεια, δεν το καταλαβαινω αφου ουτως ή αλλως το κινητο το φερνεις κοντα στα POS, τι διαφορα θα εχουν μερικα χιλιοστα..
  4. Περιεργο που σου δινει την δυνατοτητα να βαλεις κατι στο gov wallet. Εγω ειχα δηλωσει Β2 και Α1 (τα εδωσα με διαφορα 1 μηνα) και ενω γνωριζω οτι του B2 ειχε βγει λογω του οτι το παιδι που διναμε μαζι το ειχε νωριτερα απο μενα, περιμενα να φτασει η σειρα του Α1 για να μπορεσουν να εκδωσουν το τελικο γιατι πολυ απλα χρειζεται τον αριθμο αδειας το wallet για να αντλησει τα στοιχεια. Εμενα δεν μου εδινε την δυνατοτητα μεχρι να παρω την φυσικη καρτα.
  5. Μιας και παιζω παιχνιδια που εχω βαλει στον hdd 7200 64mb, σε sata ssd και σε nvme, η διαφορα ειναι αμελητεα. Ναι, στο installation θα παρει λιγο παραπανω χρονο οπως και στο loading των open world games, αλλα δεν ειναι η μερα με την νυχτα. Ο μονος λογος που βαζω ακομα παιχνιδια στον hdd ειναι γιατι ειναι γρηγορος σε σχεση με εναν 5400rpm που εκει πλεον τα πραγματα ειναι σαφως πιο αργα. Τελος, οι τιμες των ssd/m2 nvme εχουν πεσει τοσο πολυ που δεν αξιζει να πας σε hdd παρα μονο για storage αρχειων. Με ολα αυτα τα υπερ, ειναι η μονη λογικη λυση ενας ssd/m2 για games ακομα και αν δεν εχουν τεραστια διαφορα. Αγοραζεις οτι αντεχει η τσεπη σου και εισαι πενα.
  6. Παρ 'όλο που διαβασα το thread, πιστευα οτι θα το εχουν διορθωσει και πηγα να πληρωσω με revolut γιατι το ποσο φαινοταν σωστο αλλα τελικα πηγε να χρεωσει 97,61e και ευτυχως την freezαρε. Εβαλα τα λεφτα σε vault και αφησα 2e στον λογαριασμο, ξαναδοκιμασα και περασε σωστα το ποσο των 143 ISK/0,97e. Χοντρο λαθος απο την MS....
  7. Αφορα τους steam users. 1 φωτο ειχε το αρθρο στο οποιο σχολιαζεις…
  8. Το ειχες μονιμα να φορτιζει και να φορτιζεται? Γιατι για να σκασει θα πρεπει να ανεβασει θερμοκρασια μεσα.
  9. sistah

    Battlefield 2042

    Καλως ηρθες στην πραγματικοτητα. Η πιο popular καρτα γραφικων ειναι η 1650. Καταλαβαινεις οτι ο average gamer δεν εχει να διαθεσει πανω απο 200ε σε gpu αρα ουτε θα παει σε 1440p. Ιδανικα ολοι θα ηθελαν τετοια αναλυση αλλα εχει ακομα να δωσει η 1080p, δεν ειναι τοσο τραγικη αναλυση. Προσωπικα, πιο σημαντικο upgrade ειναι το refresh rate στα 144hz+ παρα η 1440p.
  10. Syncplay και discord voice κληση για να μιλατε. Εφοσον εχετε ακουστικα, δεν θα περναει κανενας ηχος. Αυτος που εχει την καλυτερη συνδεση ας hostαρει. Αν το internet ειναι τυπου 24αρα, ναι προφανως δεν μπορει να δουλεψει χωρις να πιξελιαζει.
  11. sistah

    Overwatch 2

    Αχ αν το ειχες ξεκινησει 2 βδομαδες πριν, θα ειχες επικo fluctuation στα data σου μεχρι σημερα. Το τι fiesta εγινε στο visible rank, δεν λεγεται. Οπως και να'χει, θα το χρησιμοποιησω οσο μπορω!
  12. Σε εμενα θυμαται το μεγεθος και στις 2 οθονες. Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι αυτη η επιλογη να ειναι τικαρισμενη:
  13. Ενδιαφερον, εκανα τον κοπο να το δοκιμασω και εγω στα 11αρια. ΑΛΛΑ, εχω βαλει στο παρελθον το O&O shut up (δεν ξερω αν εχει κανει reset μετα απο απο major updates και ουτε μπηκα στην διαδικασια να το ξανατρεξω) και επισης εχω κανει απο την αρχη disable ο,τι tracking υπαρχει διαθεσιμο στα settings των windows. Αποτελεσμα: δεν τρεχει τιποτα περα απο τα αναμενομενα τυπου gamepass, windows update και καποια telemetry για events και office. Δεν αμφιβαλλω οτι σε ενα φρεσκο installation θα γινεται χαμουλης αλλα με πολυ λιγα βηματα, ολα αυτα εξαφανιζονται.
  14. Σχωρα με, για καποιο λογο δεν εκανε ποτε register ο εγκεφαλος μου οτι ειρωνευοσουν. Μα λεω και εγω, δεν σε θυμαμαι να εισαι τοσο κατα.
  • Δημιουργία νέου...