Προς το περιεχόμενο

SAnathema

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    113
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με SAnathema

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.245 προβολές προφίλ

SAnathema's Achievements

  1. SAnathema

    Kudu -25% καφεδες

    βασικά οι έρευνες έχουν δείξει πως ακόμη και 1 χρόνο μετά ο κατεψυγμένος καφές σε αεροστεγή συσκευασία είναι στα ίδια επίπεδα με την στιγμή που καταψύχθηκε. Αν δεν έχετε αεροστεγή βαζάκια πχ ένα διπλό ziplock για σιγουριά είναι μια χαρά!
  2. γιατί στο excel του @doomnx στο οκτάμηνο, κάποια τα πολλαπλασιάζει με πχ 30*1,065 ή 50* και κάποια άλλα όχι? Έχει να κάνει με την ελάχιστη παραμονή?
  3. Κανείς δεν ξέρει.. Μπορεί οι τιμές να παραμείνουν σε φυσιολογικά επίπεδα μπορεί να σκάσει πάλι κάτι και να ανέβουν. Προσωπική γνώμη είναι πως μέχρι τις ευρωεκλογές θα είναι οκ τα πράγματα. Αλλά άμα έχει το άγχος κλείσε, μη πάρω κανέναν στο λαιμό μου
  4. @korakios τελευταία ερώτηση σορρυ για το πρηχτήρι. Αυτό που γράφουν στις συμβάσεις: αλλαγή Προμηθευτή επιτρέπεται μόνο έπειτα από προηγούμενη έγγραφη καταγγελία της παρούσης. τι σημαίνει πρακτικα? Πρέπει να κάνω κάποιο έγγραφο αν θελήσω να φύγω ή είναι τυπικό?
  5. άρα κανά δίμηνο λογικά κάθομαι με μηδενικούς λογαριασμούς και στο τέλος πάω αλλού.. Καλή φάση. Ελπιζω μόνο να έχει βγει κανάς λογαριασμός ως τότε για να μη τρέχω με βεβαιώσεις εκπροσώπησης. Γενικα @korakios αυτή η τιμή που έχεις που βγαίνει περίπου 23 λεπτά η κιλοβατώρα θεωρείς πως είναι η μαξ τιμή που μπορεί να παίξει στο σμαρτ για αυτό το δίμηνο?
  6. Έχεις δίκιο.. το θέμα είναι πως θα πρέπει να κάθομαι να υπολογίζω στο περίπου πότε θα έχω κάνει τις καταναλώσεις και ξανα αίτηση για αλλού, πράγμα λίγο αγχωτικό. Βέβαια αν το παίξει κάποιος σωστά μπάλα στο τέλος δεν θα πληρώνει σχεδόν τίποτα
  7. Κατάλαβα.. Ήλπιζα να ήταν και πράσινο για να γνωρίζω πότε θα γίνω τουρίστας, μιας και τα ex post με αγχώνουν, αλλά μάλλον με μαξ 150 κιλοβατώρες το μήνα με συμφέρει το σταθερό της για ένα 10μηνο.. Κανά 50ρι κερδίζω σύνολο σε σχεση με τη χαμηλοτερη ΔΕΗ γενάρη, αλλά οκ.
  8. γιατί το πράσινο δεν τα δίνει? Αφού όλα τα προγράμματα της ΕΛΠΕ έχουν τώρα την δωροεπιταγή 60. Ή τα 100 ήταν μονο σμαρτ και bright?
  9. Γιατί προτιμούν το ελπε σμαρτ και όχι το ειδικό πράσινο? Δεν είναι καλύτερα να ξέρεις αρχή του μήνα τι θα σκάσει τον επόμενο? Ή απλά όλοι κοιτάνε την χαμηλότερη κιλοβατώρα του σμαρτ και σχεδιάζουν να κάτσουν 1 μήνα το πολύ?
  10. Επειδή το ΣΚ είχα κάτι υποχρεώσεις και δεν μπορούσα να ρωτήσω: Τα 100 της ΕΛΠΕ αφορούν έκπτωση στον πρώτο μήνα-λογαριασμο μόνο? Ή πχ αν ο πρώτος λογαριασμός είναι 40 ευρώ, μένουν 60 που αφαιρούνται και για το δεύτερο και τον τρίτο κτλ? Ρωτάω γιατί έχω χαμηλή κατανάλωση τύπου 110-150 κιλοβατώρες το μήνα και αν δεν μένει πιστωτικό δεν έχει νόημα να μπω στην διαδικασία να αλλάξω για ένα μήνα και να ξαναγυρνάω ΔΕΗ μετά. Έλεγα να πάω στο ελπε ειδικο (πράσινο) που βλέπω και τιμές αρχές μήνα και είναι χωρίς δέσμευση και αν μένει πιστωτικό να κάτσω κανα 3 μηνο τουλάχιστον μέχρι να φαγωθούν και μετά να διαλέξω κάτι άλλο.
  11. Σε περίπτωση επιλογής σταθερού από εναλλακτικό πάροχο, χρειάζεται υποχρεωτικά να δίνω μετρήσεις κάθε μήνα, ή μόνο την πρώτη φορά που πάω για να γνωρίζουν πόσες κιλοβατώρες είχα καταναλώσει και μετά περνάει ο Δεδδηε και δεν χρειάζεται να μπω στη διαδικασία? Επίσης με μικρές καταναλώσεις περίπου 125-150 κιλοβατώρες το μήνα παρότι το Elin είναι φτηνότερο, ουσιαστικά με συμφέρει η Elpedison για τα 100 ευρώ σωστά?
  12. τα 100 της ελπε αφορουν κατανάλωση ρεύματος ή γενικά συμψηφίζεται και μετα των δήμων κτλ? Να δω αν με συμφέρει στο χωριό να βαλώ αυτό που δεν έχω κατανάλωση πλην 20 μέρες το καλοκαίρι. Ή αλλιώς κάτι με μικρό πάγιο
  13. οπότε ουσιαστικά και σταθερό να βάλει κάποιος τώρα για 1 χρόνο, μπορεί η ΔΕΗ μετά τους έξι μήνες να πει τώρα πάω την κιλοβατώρα 50 λεπτά? Και για να φύγεις πλήρωσέ μου για να σπάσεις το συμβόλαιο?
  14. Δεν μένουν οι τιμές σταθερές για κάποιους μήνες? Δλδ άλλο σταθερό αν κλείσεις τώρα, άλλο αν κλείσεις πχ το Μάρτη?
  15. ας υποθέσουμε πως μένει κάποιος στο Γ1 κτλ. Αν πχ Μάρτιο αυξηθούν οι τιμές, μπορεί να πάει στο σταθερό με τις τωρινές τιμές ή θα αλλάξουν και αυτές?
  • Δημιουργία νέου...