Προς το περιεχόμενο

WoodSell3r

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    718
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με WoodSell3r

  • Ημερομηνία γέννησης 14/05/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Far beyond borders

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Far beyond borders

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

WoodSell3r's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11/04/2024 09:21 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Την κληρονόμησα από φίλο. Πέρασα modded bios και την δούλευα με τον E5462 σε Linux. Σε Ubuntu δεν έβλεπε την ενσωματωμένη ethernet και τον ήχο. Δεν ξέρω αν ήταν θέμα driver, δεν το έψαξα και κούμπωσα pci και usb αντίστοιχα για δίκτυο και ήχο. Την άφησα λειτουργική αλλά δεν υπάρχει δυνατότητα να ελεγχθεί καθώς πλέον δεν έχω ddr2 μνήμη. Πωλείται με κάθε επιφύλαξη, κουμπωμενο πανω τον E5462 και την ψύκτρα DeepCool Ice Blade με τους 2 ανεμιστήρες. Εξοδα παραλήπτη, βρισκομαι επαρχια αλλα στελνω παντου αφου προηγηθει καταθεση.

    40 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11/04/2024 09:21 πμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Μοντέλο 2022 Οθόνη Liquid Retina 10,6" 2K A14 Bionic Chip Μπαταρία 8686 mAh 10 Ώρες Αυτονομία Βάρος 477 gr Καινούργιο και σφραγισμένο στο κουτί του. Τελική τιμή. Βρισκομαι επαρχια αλλα στελνω παντου με δικά μου εξοδα αποστολης αφου προηγηθεί καταθεση.

    400 €

  3. WoodSell3r

    Skroutz Gift Card 150 ευρώ

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 14/03/2024 06:25 μμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Πωλείται ψηφιακή Skroutz Gift Card 150 ευρώ έναντι 140 ευρώ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ για αγορά από το market place. Μηνύματα τύπου: "Δίνω 80, την αγοραζω με 100, μπορω μεχρι 120" θα διαγράφονται χωρίς καμία απάντηση. Πρώτα κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και έπειτα σας στέλνω τον κωδικό.

    140 €

  4. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 07/02/2024 08:24 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Αντλία βενζίνης 12volt αυτοκινήτου, αχρησιμοποίητη στην συσκευασία της μαζί με κολάρα, καλώδιο τροφοδοσίας. Ότι βλέπετε στην φωτογραφία. Βγάζει 255 lph, θα έμπαινε στο αγωνιστικό αλλά προτιμήθηκε μια walbro και έτσι έμεινε στο ράφι. Βρίσκομαι επαρχία, αποστολή πανελλαδικά με δικά μου έξοδα αποστολής για παραλαβή από Γενική Ταχυδρομική αφού προηγηθεί κατάθεση του ποσού.

    50 €

  5. Αρχικά συγχαρητήρια που μπήκες στη διαδικασία να ενημερώσεις σχετικά με τον τρόπο που το έλυσες, ίσως φάνει χρήσιμο και σε άλλους. Δυστυχώς δεν γνωρίζω πολλά για το οικοσύστημα του WP οπότε δεν μπορούσα να σε βοηθήσω κάπως. Τελικά έπεσε brainstorming και δοκιμές επι δοκιμών ή από fiverr ;
  6. Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Τελικά μπόρεσες να βγάλεις άκρη;
  7. Και από εμένα μια ερώτηση, μιλάμε για CPU όχι για vCPU έτσι; Βλέπω ξεκάθαρα πως γράφει CPU Cores; 2 αλλά μια επιβεβαίωση γιατι όντως αν είναι έτσι μιλάμε για πολύ καλή περίπτωση, αν όμως είναι vCPU νομίζω υπάρχουν αντίστοιχα και άλλες επιλογές πιο συμφέρουσες. Επίσης μέγαλο + το ότι δεν χρεώνουν την IPv4 που δίνουν σε αντίθεση με άλλους.
  8. Άνοιξε developer tools μέσα από τον browser, καρτέλα Console και χτύπα το εκεί.
  9. Θα μπορούσες να ξεκινήσεις με Python και αφού έχεις μια ιδέα από bash να τολμήσεις σιγά σιγά να εφαρμόσεις τις γνώσεις που θα αποκομίσεις για δημιούργια scripts αντί να τρέχεις τα αντίστοιχα με bash.
  10. Hi, Try with sudo pip3 install django-kronos and let us know. Cheers.
  11. Ευχαριστώ για την ενημέρωση, να πάρω 2 ή 4 καλύτερα; Θα ψάξω να βρω σε κίτρινο χρώμα να ταιριάζουν κάπως και με το κανό. Επίσης, το "παράκτια" πόσα μέτρα θεωρείται από την ακτή; Είναι ασφαλές να μπω μέσα 70-80 μετρά και να το πηγαίνω παράλληλα με την ακτογραμμή; Σε τέτοια απόσταση κολυμπάω γενικά από την ακτή αλλά άλλο το κολύμπι και άλλο αυτό.
  12. Εννοείς τα γνωστά pool noodles ; Επίσης, σαν είσοδο στο άθλημα, για χομπι ξεκαθαρά, τι άλλο εξάρτημα ειναι must; Πχ γιλέκο και τέτοια.
  13. WoodSell3r

    [Free EPIC Game] Supraland

    Διάβασα τίτλο και λέω επιτέλους να ένα game που θα έχει φτιαγμένα mk3 και mk4 1jz-2jz twin turbo και παει λεγοντας. Είμαστε και εμείς που εχουμε στο μυαλό μονο το #trd Σε καθε περίπτωση, ευχαριστούμε για την ενημέρωση και καλο παιχνίδι σε όσους επιλέξουν αυτό το supra.
  14. WoodSell3r

    FRITZ!Box 7530 Review

    Και εγω δε νομιζω να προκυψει κατι αλλα επειδη ειναι για το πατρικο θα το αφησω για την ωρα με το δικο του τροφοδοτικο και μελλοντικα φερνω κανενα μικρο ups να του δινει. Δεν ειναι να κανω πειραματα και να ψαχνονται μετα.
  15. WoodSell3r

    FRITZ!Box 7530 Review

    Βγάζει 12v/1A, θα έχω κανένα θέμα; Στο monitoring βλέπω πως είμαι Current power consumption: 40 % οπότε το ρεύμα που τραβάει αυτή την στιγμή είναι κάτω από 0.75 A.
  • Δημιουργία νέου...