Προς το περιεχόμενο

stevedri

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    432
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με stevedri

  • Ημερομηνία γέννησης 18/03/1975

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

15.419 προβολές προφίλ

stevedri's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 18/04/2024 11:47 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Δοκιμαστικε και παιζει μια χαρα. Οχι παζαρια. Ειμαι αθηνα. Στελνω παντου μετα απο καταθεση. Οχι παζαρια (2 φορες). Τα μεταφορικα στον αγοραστη.

    70 €

  2. stevedri

    G.Skill Aegis F4-2400C17d (4x4gb GB/DDR4/2400MHz) 16gb

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 14/04/2024 07:57 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    πωλουνται οι μνημες σε αριστη κατασταση, δοκιμασμενες. Ειμαι αθηνα.

    35 €

  3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11/04/2024 09:03 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    δινεται σε υπεραριστη κατασταση στην συσκευασια του το htc u11 . Το κινητο ειναι σε αριστη κατασταση, η εγινε αλλαγη μπαταριας και κραταει full ολη μερα. Ειναι dual sim και δινεται και δυο εξτρα θηκες. Μαζι δινονται και Bluetooth ακουστικα της jbl (tune 125). Ολα μαζι δινονται 130 ευρω χωρις παζαρια (μονο τα ακουστικα και η μπαταρια καναν 60 ευρω.). Στελνω μετα απο καταθεση με τα μεταφορικα του αγοραστη. https://m.gsmarena.com/htc_u11-8630.php#dual-sim

    130 €

  4. βλεπω και σε auction να κανουν bid σε φωτογραφιες απο καρτες γραφικων...... πανε καλα????
  5. χαιρετιζω το forum. Ψαχνωντας για καμια rtx στο ebay, ειδα οτι πουλανε φωτογραφιες απο καρτες γραφικων (και οχι τις ιδιες τις καρτες) σε τιμες οσο κανουν οι καρτες!!!!. Τι νεα μοδα ειναι και αυτη???? Δεν ξερω εαν το εχει ποσταρει αλλος πιο πριν αλλα μου εκανε εντυπωση.
  6. stevedri

    αγορα οθονης

    τελικα πηρα απο γερμανια. 260 τελικη.
  7. stevedri

    αγορα οθονης

    ψαχνω την οθονη BenQ MOBIUZ EX2510 εδω ελλαδα υπαρχει μονο σε ενα μαγαζι που εψαξα στο σκρουτζ στα 278. που μπορω να ψαξω εστω και εξωτερικο μπας και βρεθει πιο φθηνα.
  8. περιμενω απο κινα ανταλακτικα ηλεκτρικης οδοντοβουρστας (4 βουρτσακια) στα 2.54 ευρω. εαν ζητησουν 15 ευρω για εκτελωνισμο θα τους τα αφησω να τα κρατησουν , και επειδη ειμαι σιγουρος οτι δεν το ξερουν ακομα πολλοι , θα γεμισουν τα ταχυδρομεια με επιστροφες για κινα , γιατι δεν θα τα παραλαμβανουν οι παραληπτες!!!!!
  9. Το θεμα εγινε γραφικο, (dna, εθνικιστες και αλλα διαμαντια!!) . Καλα κρασα!!!!!
  10. Και τι με αυτο? Απο την Νηγηρια ηρθαν οι γονεις ,πηγε σε ελληνικο σχολειο κτλ. Και στην Γερμανια αν πας και κανεις παιδια, γερμανικα θα μαθουν αλλα και τα ελληνικα. Και παλι τι συμαινει οτι ειμαι γερμανος??? Οτι ερχονται απο τριτες χωρες και βαφτιζονται μιλανε την γλωσσα δεν σημαινει οτι γινονται ελληνες. Στην τελικη ειναι τιμη να δηλωνεις απο πια χωρα προερχεσαι. Οπως καναμε και μεις στην αμερικη που δηλωνουν πρωτα ελληνες και μετα αμερικανοι.
  11. Μπραβο στον γιαννη που εγινε διασημος μπασκετμπολιστας, αλλα οτι εχει παρει την ελληνικη υπηκοτητα δεν σημαινει οτι ειναι ελληνας. Αλοστε το εχει πει κι ο ιδιος. Και γω αμα παω εξωτερικο για μεταναστης στην γερμανια και παρω υπηκοτητα, δεν σημαινει οτι θα ειμαι και γερμανος.
  12. δεν αξιζει για μενα ουτε το reflow ουτε το reball. ειναι κοροιδια γιατι δινεις (ειδικα για reball) ενα σκασμο λεφτα (80 ευρω????) και η καρτα δεν θα σου κρατησει στην καλυτερη περιπτωση λιγους μηνες. δεν ειναι τυχαιο που οι περισοτεροι πωλητες δεν λενε εαν ειναι επισκευασμενη στην αγγελια τους !!!!!
  13. Εχω αγορασει πραγματα απο ebay χωρις προβλημα. Πηρα καρτες γραφικων (4) μεχρι τωρα απο ιδιωτες και δεν ειχα προβλημα. Ειχα παρει κασετοφωνο το οποιο ηρθε σπασμενο και σε 2 μερες ειχα refund απο το ebay, ειχα παρει 2 ζευγαρια ακουστικα και μου ηρθε το ενα και το ebay παλι με αποζημιωσε. Το ρισκο ειναι στις καρτες μηπως ειναι ψημενες που θελουν λιγο καιρο να χαλασουν , και οταν χαλασουν θα ειναι αργα. Αλλα πολλοι το αναφερουν σαν refurbisted.
  14. Και γω με την σειρα μου σου προτεινω πρωτα αγορα τροφοδοτικου , και μετα η καρτα γραφικων. Η σειρα tr της thermaltake ειναι μαπα. Η σειρα toughpower ηταν πολυ καλη. Να παρεις τροφοδοτικο tier 1 η tier 2. Ψαξε στο google για λιστες να δεις.
  15. Παρακαλώ να κλείσει
  • Δημιουργία νέου...