Προς το περιεχόμενο

gsa-electronics

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    177
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με gsa-electronics

  • Ημερομηνία γέννησης 07/03/1968

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Ελλαδα
  • Ενδιαφέροντα
    G.S.A - ELECTRONICS

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

gsa-electronics's Achievements

  1. Ειναι θεμα ρυθμισεων απο το μενου της καρτας ηχου.
  2. Ριξε και μια ματια στην yamaha AG06 ειναι πολυ καλη και αξιοπιστη για την δουλεια που τι θες και ειναι και usb. https://www.skroutz.gr/s/8478815/Yamaha-Εξωτερική-Επαγγελματική-Κάρτα-Ήχου-AG06-Συνδεσιμότητα-USB.html
  3. Κανονικα πρεπει να βαλεις τις ιδιες για να εισαι σιγουρος. αν βαλεις αλλες ειναι ρισκο αν θα δουλεψει σωστα το πισι σου.
  4. Tοτε πιθανον εχει θεμα η μητρικη... με τον ηχο. εφοσον ειναι στην εγγυηση στειλτην πισω, αλλιως αναγκαστηκα βαζεις εξτρα καρτα ηχου.
  5. Ε δεν το λες και τοστιέρα τον 8350, το εχω δουλεψει κι εγω σε overclock με κανονικες θερμοκρασιες... αλλα σε καλο κουτι full tower, και με καλη ψυκτρα aftermarket της ASUS μια χαρα παιζει δεν εχει θεμα.
  6. Απενεργοποιης απ το bios την onboard καρτα ηχου της μητρικης σου αν δεν το εχεις ειδη κανει... και απο το μικτη ηχου των windows πας αναπαραγωγη ηχεια και επιλεγεις προεπιλεγμενη συσκευη ηχου την καρτα σου.
  7. Αλλαξε και τα pad, και επισης να βαλεις μια ποιοτικη παστα... κανε και ελενχο στα ανεμιστηρακια μηπως καποιο εχει θεμα.
  8. Μπορεις να επιλεξεις μια καρτα ηχου με usb συνδεση.
  9. Mην σ' απασχολει το θεμα εφοσον τα windows ενεργοποιηθηκαν δεν εχεις καποιο θεμα. Την επομενη που θα ξανα κανεις φορματ δεν χρειαζεται να ξανα βαλεις κλειδι. Ενεργοποιουνται αυτοματα οταν μπεις internet.
  10. Μηπως σου πηρε πριν το προβλημα καποια ενημερωση, καποιο update, και απο εκει δημιουργηθηκε θεμα με καποιο driver?
  11. Mαλλον εχεις μπερδεψει λιγο τα πραγματα, η διαδικασια ειναι ευκολη και απλη, εφ'οσον εχεις κανει τα windows bοutable με το rufus (ελπιζω να το εχεις κανει σωστα) μπαινεις στο bios του λαπτοπ σου και οριζεις σαν πρωτη συσκευη εκινησης το usb στικακι σου, σωζεις τις αλλαγες σου, και κανεις επανεκινηση εχοντας συνδεμενο πανω το usb στικακι σου κι ετσι ξεκιναει η εγκατασταση των windows. AN δεις οτι δεν ξεκιναει, κατι τοτε δεν εχεις κανει σωστα.
  12. Δεν χρειαζεται να επικοινωνισης με την asus, απλο ειναι το θεμα, κατεβαζεις απο το site της intel το πρωτο αρχειο SetupRST.exe οπως σου ειπε και ο φιλος πιο πανω, το εγκαθιστας ενημερωνεται ο Intel Rapid Storage στην νεοτερη εκδοση του... και μετα θα σε αφησει να κανεις κανονικα την εγκατασταση των windows 10.
  13. Κατεβασε το ISO Windows και φτιαξτο boutable σε usb στικακι και κανε την εγκατασταση κανονικα.
  14. Γενικα η MSI θεωρουνται πιο αξιοπιστες.
  • Δημιουργία νέου...