Προς το περιεχόμενο

Dr41k

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    147
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Dr41k

  • Ημερομηνία γέννησης 07/02/1990

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Πάτρα

Dr41k's Achievements

  1. Dr41k

    PlayStation 4 Hacking [PS4]

    Το pro σου είναι στο 5.01 γιατί του έχεις περάσει τις ενημερώσεις... Εγώ ρώτησα κατά πόσον ξέρει κάποιος προμηθευτές που να πωλούν ps4 pro "του κουτιού" από την πρώτη σειρά που βγήκε πέρσι, και είχε το 3.70. Πριν μερικές μέρες βγήκε μια περιγραφή του 4.05 kexploit. Χρειάζεται κάποιος 1) να γράψει το kexploit από το μηδέν (ο failoverflow δεν νομίζω πώς θα δώσει δημόσια κώδικα) και 2) να ξεκινήσουν άλλοι να γράφουν homebrew εφαρμογές... Είναι πολύ νωρίς για να δεις κάτι αντίστοιχο σε φάση "3.55 kmeaw cfw" όπως στο ps3...Και όταν αυτό γίνει, μπορεί να είναι πολύ αργά για αυτούς που θέλουν να αγοράσουν καινούριο ps4, γιατί πολύ απλά το firmware των καινουριών σειρών θα είναι μεγαλύτερο του 4.05, ή του 4.55 ή του 5.00 (όλα fw στα οποία έχει ειπωθεί πώς υπάρχουν kernel exploits). Οπότε, η καλύτερη τακτική για αυτούς που ενδιαφέρονται για homebrew στο ps4 είναι να πάρεις μια κονσόλα όσο είναι μέσα σε αυτά τα fw, και αυτή τη στιγμή η καλύτερη περίπτωση είναι οι κονσόλες με firmware μικρότερο του 4.05.
  2. Dr41k

    PlayStation 4 Hacking [PS4]

    Ανεξαρτήτως του τι πιστεύει κανείς, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να έχεις το μικρότερο δυνατόν fw. To pro βγήκε στην αγορά με 3.70 και τώρα πλέον βγαίνει στο 4.07, στο οποίο έχει patch-αριστεί το kexploit του failoverflow.
  3. Dr41k

    PlayStation 4 Hacking [PS4]

    Έχει πάρει κανενός το μάτι ps4 pro με 3.70 fw στην αγορά (καταστήματα όχι αγγελίες);
  4. Nope...το πρόγραμμα crash-άρει αμέσως μόλις επιλέξω να ξεκινήσει την μετατροπή. Δοκίμασα με διάφορες επιλογές στις ρυθμίσεις του εργαλείου και πάντα καταλήγω στο ίδιο σημείο (tool.exe has stopped working). Καμία ιδέα; Βλέπω πως υπάρχει ένα υποτυπώδες log αρχείο στο φάκελο του εργαλείου...αλλά είναι άδειο. UPDATE : Έπρεπε να το googlar-ω πριν απαντήσω...Το πρόγραμμα δεν λειτουργεί αν είναι ανοιχτό το Teamviewer... Σε κάθε περίπτωση όποιος διαβάσει το μήνυμά μου τώρα θα ξέρει. :Ρ UPDATE No 2: Καμία βελτίωση όσον αφορά την αναγνώριση των iso...Δεν εμφανίζονται ποτέ στην λίστα με τα παιχνίδια του webman (κάνω refresh html/xml + restart). Τα folders συνεχίζουν και εμφανίζονται σωστά. Μάλλον υπάρχει κάποιο βήμα στη διαδικασία που μου λείπει αλλά δεν ξέρω τι... UPDATE 3 (Tελικό, προς το παρόν) : Τελικά υπήρξε πρόοδος. Κατάφερα να τρέξω iso ενώ το ps3 ήταν συνδεδεμένο με wi-fi. Δεν παρατήρησα κάποιου είδους πρόβλημα με την καθυστέρηση (υπάρχει τρόπος να δω ακριβώς τα ms;). Τα παραπάνω ισχύουν μόνο για το Ultimate Marvel vs Capcom 3 που δοκίμασα. Έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις: Ο webman δεν εμφανίζει ΤΙΠΟΤΑ όσο η κονσόλα είναι σε Normal mode (Rebug Toolbox). Σε Rebug mode, δείχνει τα folder-like games, αλλά δεν έτρεξα πάλι κάποιο για να δω αν δουλεύει η μέθοδος. Τα ISO πουθενά. Εν αντιθέσει, ο Multiman δείχνει τα ISO, αλλά όχι τα folder! Τα παραπάνω συμβαίνουν ενώ τα παιχνίδια είναι αποθηκευμένα σε NTFS εξωτερικό σκληρό που είναι συνδεδεμένος στο desktop μου. Θα το εκτιμούσα αν κάποιος μπορεί να διασαφηνισει αν το συγκεκριμένο setup προκαλεί το πρόβλημα με την αναγνώριση των παιχνιδιών παραπάνω.
  5. ΟΚ για να γίνω πιο σαφής, δεν χρησιμοποιώ iso, αλλά το κλασσικό folder style. Δοκίμασα τη μετατροπή σε iso με το genps3iso αλλά δεν εμφανίζονταν καν σαν αποτέλεσμα στην λίστα με τα παιχνίδια, οπότε το παράτησα το συγκεκριμένο κομμάτι (το iso ήταν μέσα στο PS3ISO φάκελο). Τα folder-like παιχνίδια εμφανίζονται κανονικά στη λίστα, και το path τους αναγράφεται κανονικά. Tο mounting φαίνεται να γίνεται επίσης, αφού επιλέγω το παιχνίδι, και αμέσως μετά το notification πώς φορτώθηκε, πηγαίνω σε μαύρη οθόνη. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα επιστρέφει στο XMB χωρίς ένδειξη του τι μπορεί να πήγε στραβά.
  6. OK, έστησα το ps3netserv και προσπαθώ να φορτώσω το transformers: devastation από το desktop μου. Δεν τα καταφέρνω όμως, αφού με πετάει πίσω στο XMB κάθε φορά. Έχετε καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει, ή να ρίξω το φταίξιμο στο ότι το ps3 είναι ασύρματα συνδεδεμένο;
  7. Στο desktop μου, το οποίο είναι συνδεδεμένο με ethernet. Τοίχοι δεν υπάρχουν μεταξύ router και ps3 αλλά τα 2.4 μου ακούγονται φαίνεται ανεπαρκές, ειδικά αν λάβω υπ'όψιν παρόμοιες κριτικές που έχω διαβάσει για το steam link. Τέλος πάντων, θα το τσεκάρω και θα ενημερώσω! Σχετικά με αυτό, ο server μπορεί να έχει πάνω και τα DLC του κάθε παιχνιδιού; Η δεν πρόκειται να παίξουν; Όπως ρώτησα και παραπάνω, δεν έχω καταφέρει να κάνω το ίδιο με εξωτερικό σκληρό που είναι απευθείας συνδεδεμένος με το PS3. Ρωτάω γιατί θα ήθελα στην ιδανική περίπτωση να κρατήσω τον εσωτερικό σκληρό καθαρό εως ότου πάρω κάποιον μεγαλύτερης χωρητικότητας..
  8. Όχι εντάξει, δεν χρειάζεται να το δοκιμάσεις, ευχαριστώ για την πρόταση! Η αλήθεια είναι πως στο setup μου δεν μπορώ να περάσω ethernet καλώδιο μέχρι το ps3, οπότε αν εγκαταστήσω το ps3netserv θα βασιστώ στο Wifi...και μόλις πριν λίγο συνηδειτοποίησα πώς το 5GHz δεν είναι καν επιλογή (δεν το υποστηρίζει η κονσόλα). Άσχετο, αλλά παίζει κανείς εδώ τα DLC του από εξωτερικό σκληρό; Προσπαθώ από χθες να το κάνω για το Asura's Wrath χωρίς επιτυχία...Κάνω όλα τα απαραίτητα βήματα (εγκαθιστώ update + dlc σε external αφού έχω κάνει toggle external game data, και μετά reactpsn).
  9. Έτσι από απορία...Έχεις τα πάντα συνδεδεμένα με ethernet καλώδιο στο router; Έχεις δοκιμάσει (ή ξέρεις) αν είναι βιώσιμη λύση το 5GHz WiFi; Ευχαριστώ!
  10. Τι να κάνω, θα το τσεκάρω, αν και ο σκληρός συγκριτικά με άλλους που έχω δεν έχει φάει τόσο πολύ ζόρι. Το PS3 το έχω ανοίξει το πολύ 20 φορές τα τελευταία 2 χρόνια, και κυρίως για το downgrade και συνεχείς αναβαθμίσεις στο CFW. Σε κάθε περίπτωση, τι γίνεται αν αλλάξω σκληρό; Το firmware που θα περαστεί κατά την εγκατάσταση θα είναι το base της κονσόλας όταν την είχα αγοράσει; (ήταν < 3.55) Ευχαριστώ!
  11. Από τότε που πέρασα Rebug 4.81 (προφανώς και τις τελευταίες εκδόσεις των webman/multiman) η απόκριση του PS3 έχει χειροτερεύσει. Αν μέσα από κάποιο παιχνίδι επιλέξω να ανοίξω το PS menu με το PS button, χρειάζεται τουλάχιστον 2-3 λεπτά να φορτώσει τις επιλογές. Τι μπορεί να φταίει; Μπορώ να κάνω κάτι για να βελτιώσω την κατάσταση;
  12. Μερικά που έχω παίξει και θεωρώ πώς είναι καλά ειδικά για co-op sessions: FORCED TowerFall Ascension Double Dragon Neon Keep talking and nobody explodes Magicka 1 + 2 Όλα τα LEGO Overcooked To keep talking δεν είναι co-op με τον κλασσικό τρόπο που σκέφτεται κανείς, αφού ένας παίκτης δεν κοιτάζει ποτέ την οθόνη, αλλά είναι συνεργατικό παιχνίδι.
  13. Dr41k

    FIFA 17 [PC]

    Τελικά παιδιά αξίζει η αγορά σε PC; Μην κλαίω τα λεφτά μου και μετά δεν μου βρίσκει άτομα να παίζω...
  14. Μιας και βγήκε το καινούριο Deus Ex, ας κάνω ένα σχετικό giveaway. Kαλή τύχη!
  • Δημιουργία νέου...