Προς το περιεχόμενο

johnny12

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    74
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με johnny12

  • Ημερομηνία γέννησης 01/09/1996

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

johnny12's Achievements

  1. Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για αγορά καινούργιου φορητού για προγραμματισμό. Ιδανικά, θα ηθελα να έχει καλή ποιοτητα κατασκευής, οθόνη FHD IPS 14 ή 15, με ικανοποιητική μπαταρία και καλή CPU. Προτιμώ ενσωματωμένα γραφικά, για να μην μπλέκω με switchable σε linux, που θα τρέχει αποκλειστικά. Τείνω προς HP Probook 455 G6 . Το έχει πάρει κανείς να πει μερικα λόγια? Υπάρχει άλλη πρόταση σε αυτά τα χρήματα? Ευχαριστώ.
  2. Αυτο! Συν του οτι οι adreno gpus ειναι βασισμενοι στις imageon καρτες της amd. The Adreno series of graphics processing units (GPUs) are semiconductor intellectual property cores developed by Qualcomm and used in a variety of their SoCs. The core was initially developed under the Imageon brand name by ATI Technologies, which was acquired by AMD in 2006. After the buyout in January 2009,[1] Qualcomm renamed the Imageon products to Adreno. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Adreno Fun fact η λεξη Adreno ειναι αναγραμματισμός της Radeon.
  3. Λοιπον παιδια σορρυ και παλι για την ενοχληση αλλα βρηκα την λυση στο προβλημα. Στην καρτελα network υπηρχε ενα entry που λεγοταν bridge. Δεν μπορουσα να το κανω disable, μονο delete. Το εκανα και οι συσκευες σταματησαν να εμφανιζονται. Γνωριζει μηπως κανεις γιατι υπηρχε αυτο εκει περα και τι ρολο επαιζε?
  4. Φιλε μου ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου, αλλα οπως ειπα και πιο πανω δοκιμασα να αλλαξω τοσο κωδικο, οσο και ssid (ταυτοχρονα). Φυσικα ο κωδικος ειναι WPA2-AES γυρω στα 25 ψηφια. Και παλι, ακομα κ ενα λεπτο μετα την αλλαγη ολοι οι υπολογιστες εμφανιζονταν. Επισης να πω πως εχω και ενα tablet windows και εμφανιζονταν και εκει ενω στο 192.168.1.1 δεν εμφανιζεται τιποτα!! Ειναι πολυ περιεργο προβλημα για αυτο ποσταρα εδω για να ακουσω τις ιδεες σας. Τελος να πω οτι συνδεοντας το παλιο zte ρουτερ που μου ειχε δωσει η wind το προβλημα σταματησε, θα ηθελα ομως να μαθω τι συναιβει με το αλλο καθως το zte δεν με καλυπτει και πολυ. Υπαρχει εριπτωση να κολλησε καποιου ειδους ιο to tp-linκ(υπαρχουν ιοι για ρουτερς?)? Και παλι ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
  5. Γεια σας παιδια. Σημερα παρατηρησα στην καρτελα network των windows πως εμφανιζονται δεκαδες τυχαιοι υπολογιστες και αλλες συσκευες που εγω δεν γνωριζω. Κανονικα θα επρεπε να εμφανιζονται 2, ο υπολογιστης και το κινητο μου. Στις ρυθμισεις του router μου (tp-link W8970) δεν εμφανιζεται καμια παραλογη συσκευη και εμφανιζεται μονο απο τα windows. Θα βαλω και screenshot για να καταλαβετε καλυτερα τι εννοω.Σε αυτο το σημειο να πω πως εχω δοκιμασει αλλαγη SSID, password, channel αλλα και ολικη επαναφορα του router. Σε ολες τις περιπτωσεις οι υπολογιστες συνεχισαν να εμφανιζονται(και να αλλαζουν, αλλες ωρες ειναι αλλοι υπολογιστες συνδεδεμενοι). Ο παροχος μου ειναι η wind. Μηπως ξερει κανεις τι στο καλο συμβαινει? Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα για την βοηθεια σας.
  6. Έπαθα ακριβως το ίδιο. Και μαλιστα εμενα μου εβγαλε την διαφημηση σε ξενο pc (ενος φιλου μου). Δηλαδη παρακολουθουσε το fb τι εψαχνα σε αλλη καρτελα του chrome στο pc μου και μου εβγαλε διαφημηση για το προιν που εψαχνα κανοντας log in σε ενα αλλο pc. Και μετα εγω επιλεγω τι ανεβαζω, sure.
  7. Μπες μια φορα στο google.gr οταν πας να αλαξεις search engine θα βγει το google σαν επιλογη, αρκει να εχεις επισκεφτει την σελιδα μια φορα. Αν δεν μπορεις στειλε pm. Ειναι πολυ ευκολο.
  8. Ένα εικονδιο κατω δεξια που σου λεει οτι νεα εκδοση του προιντος που ηδη χρησημοποιεις ειναι διαθεσιμη δωρεαν, ειναι αυτο επιβολη? Μια προταση δοκμασε τον browser μας -κατι που η google κανει τοσο καιρο- ειναι και αυτο επιβολη?
  9. Snapdragon 200 vs 210 Adreno 302 vs 304 3g vs LTE AMOLED vs IPS 1280x720 vs 960x540 (315ppi vs 220ppi) Χειροτερο μωρε... To μονο που μου φαινεται να εριξαν ειναι η εσωτερικη καμερα. Επισης φανταζομαι θα εχουν διορθωθει τα προβληματα αφης που ειχε το 535.
  10. Εντομεταξυ στανταρακι με ενα tool απο xda θα ξανα ενεργοποιηται παντου για αυτους που το έχουν τοσο πολυ αναγκη στον launcher.
  11. Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω έναν φορητο υπολογιστή γύρω στα 400-500 ευρω μαχ. Το θέλω για εργασίες της σχολής (πληροφορική) και ελαφρύ gaming(lol, hearthstone,κτλ). Η αληθεια είναι ότι κοιτάζω τη συζήτηση αρκετο καιρό και βλέπω ότι προτείνεται αρκετα ενα acer απο e-shop το οποίο φαίνεται εντυπωσιακό για την τιμή του αλλα φοβάμαι λίγο να αγορασω acer λαπτοπ. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι, ειναι τα acer ποιότητικα laptop ή θα έχω πρόβληματα? Υπάρχουν κι αλλες προτάσεις είτε απο Ελλαδα ειτε απο εξωτερικό σε αυτά τα χρήματα? Εναλλακτικη που ειδα ειναι το lenovo παλι απο eshop αλλα φοβάμαι μήπως η r5 m230 το ζορίζει πολύ... ακούω αποψεις. Ευχαριστώ πολύ.
  12. johnny12

    Κινητα απο skroutz

    Γεια σας παιδιά. Σκοπεύω να αγοράσω ένα lg g2 32gb αυριο και το βλέπω ότι με βολεύει πολύ ενα κατάστημα keizerstore. Ξέρετε μήπως αν ειναι αξιόλογο κατάστημα και γενικα περιτινος προκειται? Κάθομαι και διαβαζω τις αξιολογησεος και κατι δεν μου καθετε καλα. Ειδικά σε αυτές του Facebooκ. Έχετε αγοράσει? Να το εμπιστευτώ?
  13. johnny12

    Αγορα Κινητου

    Οκ παιδια, εκτιμω πολυ τις απαντήσεις σας. Αν και ακομα δεν εχω αποφασισει εχω καταλήξει σε 2 περιπτώσεις. Βγαίνω τρομερά over budget και παιρνω το z3 compact που ειναι απο τα λιγα κινητα αυτης της γενιας που μου αρεσουν, (το g2 το θεωρω της προηγουμενης) ή περνω το ρίσκο και παιρνω το μειζου. Τείνω προς την δευτερη να πω την αληθεια. Επισης Βλεπω οτι ειναι κινεζικη πρωτοχρονια αυτες τις μερες, αν την κανω αυριο ασπουμε την παραγγελια πειραζει? @maddoctor Το xiaomi οντως φαινεται πολυ καλο αλλα το μειζου μου αρεσει λιγο περισσοτερο λογω full-hd και μικροτερα bezels. Εσύ το προτιμάς απο το μ1?
  14. johnny12

    Αγορα Κινητου

    Μάλιστα... Θεωρώ ότι είμαι πρόθυμος πάντως να πάρω αυτο το ρισκο καθώς λετε ότι όσοι έχουν αγοράσει δεν είχαν ποτέ κάποιο θέμα(σε καλές μάρκες τέλος πάντων). Το θέμα είναι ότι με 190 ευρώ παίρνω ενα κινητό που μέλλον με καλύπτει πλήρως και έχει πολύ καλή μπαταρία. Για g2 (που είναι και καπως παλιο) πόσο μάλλον για g3 (που η μπαταρία του έιναι αισθητικά χειρότερη) θα δώσω περισσότερα χρήματα απλα και μονο για να μην εχω άγχος μην συμβεί κατι. Δίλλημα...
  15. johnny12

    Αγορα Κινητου

    Ευχαριστώ για τις συμβουλές! Δηλαδή η άποψη των insomniacs ειναι να παρατήσω το μειζου και κάθε κινέζικο και να κοιτάξω για αγορα άπο Ελλάδα? Τι εννοείς δεν παίζει out of the box? Απο ότι είδα το μειζου απλα εγκατάσταση γκουγκλε θέλει με σχετικά εύκολο τρόπο και αυτό ήταν όλο.
  • Δημιουργία νέου...