Προς το περιεχόμενο

Tsints

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    197
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

9 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Tsints

  • Ημερομηνία γέννησης 20/09/1990

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Βόλος

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.556 προβολές προφίλ

Tsints's Achievements

  1. Το δοκίμασα κι εγώ τώρα, δείχνει να δουλεύει κανονικά.
  2. Καλησπέρα παιδιά, Δημήτρης εδώ από TechItSerious. Από χθες έχουμε πρόβλημα με το upload των βίντεο στο Youtube. Δεν ανεβαίνει κανένα βίντεο. Δεν δημιουργεί link για το βίντεο που γίνεται upload, δεν ξεκινάει η επεξεργασία ποτέ και δεν σε αφήνει να κάνεις αποθήκευση εκεί που το βάζεις public/private κλπ. Στο creator studio δεν εμφανίζεται καθόλου το βίντεο που ανεβαίνει. Αν έχεις ενεργοποιήσει και τα έσοδα, τότε κολλάει η διαδικασία και εκεί (δες παράδειγμα). Δοκίμασα άλλους browsers, άλλες συνδέσεις (σε 3 διαφορετικά σπίτια πήγα), άλλα βίντεο, άλλα κανάλια, δεν ανεβαίνει τίποτα. Ο μόνος τρόπος που δούλεψε ήταν όταν συνδέθηκα στο PC με hotspot από δεδομένα κινητού και το έβαλα να ανέβει έτσι. Συνέχισα μετά το upload κανονικά με router και δούλεψε, ανέβηκε το βίντεο. Τι μπορεί να φταίει; Κάτι με το δίκτυο της περιοχής; με χαμένα πακέτα; Ειλικρινά έχω φάει το κεφάλι μου από το πρωί και λύση δεν έχω βρει. Από ότι είδα αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και άλλοι. Έχετε να προτείνετε κάτι; Ευχαριστώ
  3. Μπορείς να βγάλεις και το affiliate από το link. https://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_755393.html?wid=1433363
  4. Παραγγελία 17/9, παραλαβή 3/10 στο κατάστημα του Βόλου. Καθυστέρησαν πολύ τα ηχεία, ήταν σε "διαδικασία συλλογής" μέχρι και χθες.
  5. Δεν είναι Xiaomi αυτό στο βίντεο, είναι το F-Wheel DYU. Το δουλεύω το τελευταίο 2μηνο και είναι φανταστικό! Έχει βγει και το DYU D2 που είναι ακόμα καλύτερο. Λέει ότι αντέχει μέχρι 120 κιλά. Ο "χοντρομπαλάς" που λες ziaba, είναι ελάχιστα παραπάνω και τον σηκώνει κανονικά. To Xiaomi QiCYCLE αντιθέτως, λέει ότι δεν συνιστάται για βάρος μεγαλύτερο από 75 κιλά. Θα το δούμε και στην πράξη όταν έρθει. Για το σκουτεράκι του τίτλου, δεν γνωρίζω.
  6. Επιβεβαιώνω την συγκεκριμένη μέθοδο αποστολής (Priority Mail for Electric Scooter Only - Railway), για το παρακάτω ηλεκτρικό ποδήλατο που παρέλαβα: https://youtu.be/5CDBvpSfJGU Έρχεται μέσω τρένου μέχρι την Πολωνία και από εκεί και πέρα το tracking number αλλάζει σε UPS. Παραλαβή μετά από 45 μέρες περίπου, χωρίς τελωνείο. Περιμένω και το Xiaomi QiCYCLE τις επόμενες μέρες, πάλι με την ίδια μέθοδο αποστολής. Τελευταία φορά που κοίταξα, το τρένο ήταν κάπου στο Καζακστάν.
  7. NL Post ήταν. Να σου πω την αλήθεια το σκέφτηκα και εγώ αυτό. Σου λέει τώρα τι να χρεώσουμε, βάλει εκεί ένα "τελωνειακώς ελεύθερο" και πάμε στο επόμενο.
  8. Και φυσικά... συνέβη αυτό που περιμέναμε όλοι όταν είδαμε αυτή τη φωτογραφία: Μετά από 80 μέρες περίπου, το παρέλαβα σήμερα. Πέρασε και από τελωνείο αλλά δεν χρεώθηκε. Το κινητό έφτασε στην κατάσταση που βλέπετε παρακάτω... Διαλυμένη βρεγμένη συσκευασία, η οποία μάλιστα είχε βγάλει μούχλα και βρωμοκοπούσε! Το κινητό φαίνεται να λειτουργεί, παρόλο που είχε περάσει υγρασία και μούχλα εσωτερικά εννοείται. Κάτι πρέπει να γίνει με αυτή την κατάσταση.
  9. Είναι αρκετά θορυβώδες όταν παίρνουν μπροστά οι ανεμιστήρες του, αλλά γενικά τα πάει πολύ καλά από θερμοκρασίες.
  10. Μόλις πήρε τηλέφωνο ένας φίλος στο κατάστημα του Βόλου να ρωτήσει. Η υπάλληλος τον ενημέρωσε ότι έχει μόνο ένα τελευταίο κομμάτι εκθεσιακό, το ίδιο έβλεπε και στις αποθήκες άλλων καταστημάτων που έψαξε, με την διαθεσιμότητα να είναι περιορισμένη. Καλό θα ήταν να το ψάξετε πρώτα λίγο πριν προβείτε στην αγορά του. http://www.e-shop.gr/ssd-samsung-mz-n5e120bw-850-evo-series-m2-120gb-p-PER.306114 http://www.e-shop.gr/ram-kingston-kvr16ls11-8-8gb-so-dimm-ddr3-1600mhz-value-ram-p-PER.552755 Πάνω κάτω στις τιμές που βλέπεις και τώρα.
  11. Το είχα πάρει κι εγώ στα 679€ από Public. Του έχω προσθέσει άλλα 8GB RAM και δεύτερο δίσκο SSD. Εξαιρετικό εργαλείο... https://youtu.be/KLxkweVQEQI
  12. Το πήρα από Public πριν από μερικές μέρες με 79€. Πολύ καλό φαίνεται για τα λεφτά του, αν και ξενέρωσα λίγο με το γεγονός ότι δεν μπορείς να σκαναρεις/αντιγράψεις αυτόματα έγγραφα δύο πλευρών. Το dual side του, στην πράξη σημαίνει ότι μπορείς να βάλεις δύο διαφορετικές σελίδες μιας όψης και να σου τα αντιγράψει σε ένα φύλλο μπροστά-πισω. Τα αυθεντικά μελάνια του είναι επίσης σε αρκετά τσιμπημενες τιμές, αν και πρόλαβα τα 903XL από Κωτσόβολο σε μισή τιμή.
  13. Εμένα από ότι φαίνεται θα καθυστερήσει... 05/22/2017 8:45 A.M. A non-UPS labor dispute has delayed delivery. We're working to deliver your package as quickly as possible. / Delivery will be rescheduled. Bologna, IT
  14. Κάτι άλλο σχετικά με τα συγκεκριμένα κλιματιστικά... Ένα bug για το οποίο με ενημέρωσε ο τεχνικός όταν τα τοποθέτησε πριν λίγες μέρες, αφορά το χειριστήριο. Μερικές φορές, μπορεί να μην εμφανίζει την επιλογή για ψύξη ή θέρμανση (λείπει το αντίστοιχο εικονίδιο στο controller). Στη δική μου περίπτωση και τα δύο κλιματιστικά - χειριστήρια, είχαν θέμα. Απλά αφαιρείς τις μπαταρίες και τις ξαναβάζεις.
  • Δημιουργία νέου...