Προς το περιεχόμενο

gkat2829

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    229
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με gkat2829

  • Ημερομηνία γέννησης 06/11/1973

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Agios Dimitrios

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.453 προβολές προφίλ

gkat2829's Achievements

  1. Καλημερα. Σε ολα τα εταιρικα καταστηματα του Γερμανου τουλαχιστον στην Αθηνα (Σπατα, Golden Hall, και Mall στο Μαρουσι) γνωριζουν να ενεργοποιησουν καρτα MULTISIM. Σε ολα τα υπολοιπα ανα την Ελλαδα ενας υπαλληλος εχει ενημερωθει στο καθενα και θα πρεπει να πεσεις σε αυτον για να σε εξυπηρετησει για καποιες συγκεκριμενες υπηρεσιες που μια απο αυτες τυχαινει να ειναι και η MULTISIM.
  2. Πάντως η Γερμανική T- Mobile στην Ελλάδα συνεργάζεται μόνο με την Cosmote. Δεν σε αφήνει από το κινητό να επιλέξεις άλλον πάροχο ακόμη και αν το κανείς manual. Φυσικά είναι και ο ίδιος όμιλος. Θεωρώ ότι κάτι αντίστοιχο θα συμβαίνει και με την Vodafone.
  3. Αν ψαξεις λιγο προς τα πισω και εχεις ορεξη για διαβασμα νομιζω οτι εχει ρωτησει και αλλος παλιοτερα και του ειχαν πει το ιδιο οτι δεν δουλευει και θα το ενεργοποιησουν το ROAMING στο μελλον. Τωρα για το με ποιον συνεργαζονται δεν θυμαμαι αν ειχε καποιος ρωτησει. Στο site τους βλεπω πολυ VODAFONE. Θα ηταν περιεργο να συνεργαζονται στην Ελλαδα με την COSMOTE. Επειδη δεν βρισκω κατι αντιστοιχο θελω να ρωτησω αν καποιος εχει ενεργοποιησει MULTISIM σε δευτερο Iphone? Δηλαδη να εχει το βασικο του αριθμο σε Iphone και να εχει βαλει MULTISIM σε καποιο παλιοτερο Iphone?
  4. Καλημερα. Εδω και 2 χρονια το εχει ενεργοποιησει. Θα πρεπει να μιλησεις μαζι τους και να ρωτησεις 2 πραγματα: 1. Αν την περιαγωγη την εχουν ενεργοποιημενη σαν υπηρεσια στο APPLE WATCH? και δευτερον και σημαντικοτερον (σε περιπτωση που σε ενημερωσουν οτι δουλευει) αν συνεργαζονται στην Ελλαδα στο κομματι του ROAMING με την COSMOTE. Διοτι καμια απο τις αλλες 2 (NOVA και VODAFONE) δεν εχουν ενεργοποιησει το ROAMING στα ρολογια. Απο οσο θυμαμαι η CYTA εξαπανεκαθεν συνεργαζοταν με την VODAFONE. Δυστυχως εγω εχω δοκιμασει μονο T-MOBILE Αμερικης και Γερμανιας και δουλευει κανονικα το ρολοι. Δοκιμασα 1 ULTRA και ενα 8αρι LTE.
  5. Το γνωριζω για τις TWIN SIM οτι δεν παιζουν ταυτοχρονα διοτι ειχα για χρονια στο αυτοκινητο μου. Για το tethering δεν το ηξερα οτι ειναι τοσο απλο. Θεωρουσα οτι απλως επρεπε να εχει η συσκευη ενεργοποιημενη την επιλογη HOTSPOT.
  6. Καλημερα. Αυτο μαλλον δεν μπορουν να το κοψουν. Θα σε αναγκασουν μαλλον να χρησιμοποιεις την υπηρεσια Mobile Twin Sim. Τον ιδιο αριθμο σε 2 καρτες στα Ελληνικα ή τις Multisim.
  7. Επισης υπαρχει σημερινη πληροφορια απο την Κινητη οτι καταργει η Cosmote και τις EXTRA SIM DATA απο τα συμβολαια για TABLET, ROUTER, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ κλπ. Δεν θα καταργησει ομως οσες εχουν ενεργοποιηθει. Οσοι πιστοι εχετε στο μυαλο σας να βγαλετε EXTRA SIM σπευστε. Το παραπανω θα γινει διοτι εχουν μειωθει οι νεες συνδεσεις σταθερης. Νεοτερη Ενημερωση. Τα Μαγαζια τις εκοψαν απο σημερα τις EXTRA SIM για DATA.
  8. gkat2829

    Iris Instant payment

    Καλησπερα. Εχει κανενας Προβλημα με το IRIS σημερα στο να στειλει χρηματα απο την EUROBANK? Μονο στο να στειλει.
  9. Καλημέρα. Με ενημέρωσαν από το Public στο Athens Metro Mall ότι μετά από 2,5 μήνες ήρθε και το δικό μου 15 PM 256αρι NaTi. Το έχω πάρει από τον Κωτσόβολο με το γνωστό refresh την πρώτη εβδομάδα και δεν θα το χρειαστώ. Δεν είναι πληρωμένο οπότε οποίος θέλει μου στέλνει μήνυμα να του δώσω πληροφορίες να πάει να το πάρει.
  10. gkat2829

    Apple watch series 8

    Για οποιον ενδιαφερεται τα εχει ο Γερμανος(χωρις να κανω διαφημιση) στα 389€ με επιστροφη 15% με τις καρτες της EUROBANK. Μιλαω για τα 45αρια. Βγαινει ουσιαστικα η αγορα του ρολογιου στα 330€.
  11. gkat2829

    Apple watch series 8

    Καλημερα. Μετα απο ερωτηση μου στο ISTORM Κολωνακιου γιατι εχει κανει φιλος μου προπαραγγελια θα αρχισουν απο βδομαδα να επιστρεφουν τα χρηματα διοτι δεν θα ξαναερθουν 8αρια. Ηταν ελαχιστα αυτα που υπηρχαν στην Ελλαδα και φυσικα αφησαν τον κόσμο επιτηδες να βαζει ποαραγγελιες προφανως για να δειξουν τζιρο.
  12. Εγω παντως 15αρι 256αρι PM NaTi απο ISTORM ΓΛΥΦΑΔΑΣ day 1 στις 15.10 ακομη δεν εχω παραλαβει.
  13. Εδω δεν εχουμε παραλαβει εμεις το ιδιιο κινητο απο τις 15/09 στο πρωτο 10λεπτο. Εσυ στις 20/10 λογικα θα πας για τα Χριστουγεννα. Δεν εχουνν παραλαβει αυτο το κινητο και αρκετοι στο ISTORM ουτε του πρωτου 5λεπτου με προπαραγγελιες.
  14. Παραθετω σημερινη απαντηση απο το ISTORM σε email που τους εστειλα το Σαββατο για 2 PRO MAX 256αρια NaTI DAY 1 παραγγελιες στο πρωτο 10λεπτο: Αγαπητέ κύριε, Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την iStorm! Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι παραγγελίες εξυπηρετούνται με σειρά προτεραιότητας, ανάλογα με το απόθεμα που λαμβάνουμε από την Apple. Δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση από την Apple για τη νέα ημερομηνία παραλαβής και τον αριθμό των τεμαχίων που θα μας προμηθεύσει, ώστε να επιβεβαιώσουμε πόσες παραγγελίες θα μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε αντίστοιχα. Θα λάβετε ενημερωτικό email για την ημέρα εξυπηρέτησης της δικής σας, ώστε να ενημερωθείτε για την παραλαβή/αποστολή της. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-18:00 στο 2119997590 ή μέσω της ιστοσελίδας μας.
  15. Οχι δυστυχως. Τα μπλε και μαυρα εχουν κινηθει αρκετα οπως μου ειπαν. Τα NaTi και τα Ασπρα αν ειναι αληθεια δεν εχουν παραδοσει περα του πρωτου 5λεπτου απο το ISTORM. Μιλαμε παντα για τα 256αρια PM. Φαντασου εγω εχω παραγγειλει 2 DAY 1 στις 15.09 και στις 15.10 και τιποτα φυσικα ακομη. Παμε για Διμηνο Χαλαρα.
  • Δημιουργία νέου...