Προς το περιεχόμενο

chris_ap

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    81
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με chris_ap

  • Ημερομηνία γέννησης 02/03/1982

chris_ap's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. 600? Δεν είναι λίγο πολλά για HTC; Θα πρεπε να βγάζανε λίγο φτηνότερα κινητά, μπας και ξανακερδίσουν το χαμένο έδαφος.
  2. chris_ap

    Android 4.0 στο Sony Xperia P

    Αυτό το είχα συναντήσει σε μια συσκευή της ZTE που είχα για δευτερότριτο κινητό. Παράτησα τη συσκευή τώρα, δε ξέρω τι είχε γίνει, αλλά ξέρω ότι είχε φτιάξει κάποια στιγμή με κάποια άλλη εφαρμογή.
  3. Από την ελλάδα λογικό είναι να θέλει να φύγει και για φορολογικούς λόγους. Η Coca cola λέει ότι φεύγει επειδή δε μπορεί να δανειστεί από τις τράπεζες εδώ (λες και οι τράπεζες δε ξέρουν σε ποιες αγορές έχει παρουσία η coca cola). Όλα αυτά εμένα μου φαίνονται προφάσεις. Απλά θέλει να πάει σε χωρες που να πληρώνει λιγότερα και να μην υπάρχει τόσο αυστηρός έλεγχος στα τρόφιμα για να περνάει ότι θέλει και να μπορεί να κάνει ότι έκανε τόσα χρόνια στην Ελλαδα.
  4. Μάλλον καλά έκανες που το γύρισες σε Όλυμπο. Βρήκανε κι άλλη παρτίδα με την ίδια ουσία (ήθελα να ξερα τα κοιτάει κανείς πριν βγουν στην αγορά Πηγή
  5. Μια χαρά έκανες. Εγώ έχω πάνω από 5ετία που έφυγα και είμαι μια χαρά (και αρκετά πλουσιότερος με τόσα που έχω γλυτώσει). Μόνο μια φορά είχα πρόβλημα και με λίγο κράξιμο και κυνήγι όλα έγιναν.
  6. εμένα μου έκανε τρελή εντύπωση που δεν ενημέρωσαν ούτε για το επαγγελματικό πακέτο. Ο άλλος κάνει δουλειά από αυτό το τηλέφωνο και του το έκοψαν έτσι απλά σα να μη τρέχει τίποτα...απαράδεκτο όπως και να χει.
  7. chris_ap

    Παναθηναϊκός (2011-2012)

    Κάθονται και τσακόνωνται σαν τα κοκόρια αντί να δουν ότι τους συμφέρει και τους 2. Δε θα τη χαλάσει την ομάδα καθόλου να πουλήσει ένα σκασμό συνδέσεις και να μπουν λεφτά στο ταμείο, μπας και δούμε φως.
  8. chris_ap

    Παναθηναϊκός (2011-2012)

    ασε το μαρινάκη γιατί είναι ένα καθεστώς μόνος του. Αν ήταν μόνο αυτός που το κανε, θα λεγα κι εγώ ότι κάτι βρωμάει. Αλλά τώρα που έχουν βγάλει προσφορές Τρίπολη, Ατρόμητος και Γιάννινα μάλλον δεν είναι θέμα παράγκας. απλά αυτοί καίγονται και τα τρέχουν σωστά, και ο αλαφούζος κρατάει μούτρα επειδή δεν τον αφήνουν να δείχνει στιγμιότυπα στο ΣΚΑΙ. Μήπως να συνενοούνταν οι σύνδεσμοι να στείλουν καμία επιστολή για να ζητήσουν στον Αλαφούζο να πιέσει τη nova για να πάρει την ίδια προσφορά και για τους Παναθηναϊκούς;
  9. chris_ap

    Αρχάριος στο SEO.

    Για έναν πολύ πολύ αρχικό μπούσουλα μπες στο woorank.com και βάλε το domain name του site που θες να δεις. Θα σου κάνει ένα μικρό review για να κάνεις κάποια πρώτα πράγματα μόνος σου, Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι το να πας με κάποιον επαγγελματία είναι η καλύτερη λύση.
  10. Πάντως καλού κακού πάρε τηλέφωνο και σε ΟΤΕ και σε Forthnet να ρωτήσεις αν καλύπτει την περιοχή που θες να πας ο δορυφόρος που χρησιμοποιούν, μη φας καμία νίλα. Πάρε αν είναι και μεγάλο πιάτο για να βλέπεις και καμία nova :Ρ
  11. Αν με ρωτάς, ο ΟΤΕ μπορεί να είναι λίγο παραπάνω αξιόπιστος στην αποκατάσταση βλαβών (επειδή πάνω του εξαρτώνται όλοι οι άλλοι), αλλά πρακτικά δεν αξίζει καθόλου τα παραπάνω λεφτά. Είναι πολές οι περιπτώσεις που ξέρω να έχουν προβλήματα συνδρομητές του, κυρίως με αποσυνδέσεις. Δεν είμαι μεγάλος φαν της συχνής αλλαγής παρόχου, αλλά από τον ΟΤΕ έχω φύγει πολύ καιρό τώρα, δε το μετάνιωσα στιγμή και απλά έχω τα μάτια μου ανοιχτά να τσιμπήσω καμία καλή προσφορά για υπάρχοντες συνδρομητές στον πάροχο που είμαι.
  12. Και μετά τους φταίει η ΕΕΤΤ...βγάλε άκρη εσύ κι έλα βάλε λεφτά στο Ελλαδιστάν.
  13. Μα καλά κι εσύ αφού πήρες 2 συνδέσεις γιατί τις πήρες από τον ίδιο πάροχο; Αν ήθελες high availability θα πρεπε να πας σε δύο διαφορετικούς παρόχους. Τώρα που έχεις και τα 2 ConnX αν η μέρκελ αύριο πει ότι μας κάνει εμπάργκο σε όλα τα Γερμανικά προϊόντα θα μείνεις χωρίς internet :Ρ
  14. Το ίδιο έκανε και ο ΟΤΕ σε φίλο που έχει μάλιστα εταιριή σύνδεση. Παράπεσε ο λογαριασμός που έληγε στις 30/7 και στις 20/8 δεν είχε τηλέφωνο και μάλιστα σε επαγγελματικό πακέτο! ΟΚ ρε παιδιά, θα το κόψετε, αλλά αφού είναι εταιρεία, μήπως, λέω μήπως να ενημερώνατε πρώτα;;;;
  • Δημιουργία νέου...