Προς το περιεχόμενο

Silverage

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    6.419
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

Σχετικά με Silverage

  • Ημερομηνία γέννησης 07/05/1995

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

20.039 προβολές προφίλ

Silverage's Achievements

  1. Silverage

    BYD ηλεκτρικά οχήματα

    Ναι έχει το silder στην οθόνη και έχει και απο πάνω ανάμεσα στα φώτα. Εγώ πάντως το συνήθισα αμέσως. Σίγουρα είναι πιο βολικό να έχεις τους μοχλούς στο πλάι αλλά δεν είναι τόσο τεράστιο θέμα. Άλλωστε στο παρκάρισμα είναι που θα αλλάξεις αρκετές φορές απο drive σε όπισθεν.
  2. Silverage

    Bmw m3 e46

    Είναι και η παθητική ασφάλεια. Έβλεπα ένα βίντεο στο youtube τις προάλες που έδειχνε ότι στην Αμερική οι ασφαλιστικές ανάγκασαν τους κατασκευαστές κάπου στο 2005-2010(?) να κάνουν κάποιες αλλαγές στο αμάξωμα γιατί σε πλαγιωμετωπικές συγκρούσεις είχανε θύματα και θανάτους.
  3. Silverage

    Bmw m3 e46

    Εντάξει, τρελανετέ μας τώρα ότι ένα αυτοκίνητο 20ετιας έχει την ίδια ασφάλεια με τα σημερινά. Πετάει ο γάιδαρος; Πετάει.
  4. Silverage

    Bmw m3 e46

    Καλά, άμα γράφεις για "πάντες σε αλάνες" καταλάβαμε τί γίνεται... Εγώ ξαναλέω, μην παίρνεις το κωλοφτιαγμένο σαράβαλο 20ετίας+, πάρε ένα καινούριο-ασφαλές αμάξι και άσε τις "πάντες" και τις μαγκιές.
  5. Εμένα προχώρησε σε κατάσταση "Αίτηση προς πληρωμή" και μου έστειλαν αυτό Έχουν περάσει τόσα βήματα μπρος πίσω που δεν ξέρω αν τελικά έφτασα στο τέλος ή αν θα σκάσουν ξαφνικά μετά απο λίγο καιρό και θα ζητάνε τίποτα χαρτιά πάλι.
  6. Silverage

    Bmw m3 e46

    Μην το κάνεις. Και σιγά το αμάξι δηλαδή, 20ετίας είναι, δεν αξίζει να μπλέκεις.
  7. Μόνοι τους σε αναγκάζουν να καταφύγεις σε τέτοιες λύσεις. Από εκεί που παλιά καθόμουν στο κινητό, έβλεπα 1-2 διαφημίσεις και έλεγα "ok δεν βαριέσαι" το ξεφτίλισαν τόσο που με ανάγκασαν να κάνω όλη τη διαδικασία με το revanced. Οπότε απο την απληστία τους, τώρα δεν βλέπω καθόλου διαφημίσεις και αυτοί χάνουν έστω και αυτά τα λίγα έσοδα που κέρδιζαν από εμένα.
  8. Μάλλον το router με κόβει τότε. Η motherboard έχει 10Gbit και το router Huawei HG8145v5 1Gbit. Και σε εμάς είχαν σκάψει όλα τα στενά τριγύρω εκτός απο το δικό μας και μετά απο μερικούς μήνες ήρθανε και σε εμάς.
  9. Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθώ να βλέπω διαφημίσεις μέσα στα windows. Αν κάνει κάτι τέτοιο θα βρω τα πιο πειραγμένα-πειρατικά windows που υπάρχουν. Όλο και κάποιος θα βρει τρόπο να τις αφαιρέσει.
  10. Από την αρχή που μου βάλανε ftth πιάνω 935 Mbps. Αξίζει να τους πάρω κάνα τηλέφωνο μήπως κάνουν κάτι και πιάσω 1000 ή δεν παίζει;
  11. Δεν θα με χάλαγε. Έχει και 10άρα θύρα η κάρτα δικτύου της mobo μου. Απλά δεν είμαι στους δήμους που κάνουν τις δοκιμές.
  12. Λες γι'αυτό να είχε ξεσκιστεί το spiderman miles morales να κρασάρει; Ενώ στην αρχή έτρεχε μια χαρά από τα μισά και μετά μου έσπασε τα νεύρα.
  13. Silverage

    Photos of your car

    Καλημέρα, δεν ξέρω πόσο αυτονομία έχει γιατί δεν το έχω αφήσει να αδειάσει αλλά όπως το κόβω γύρω στα 350 χιλιόμετρα περίπου. Έχω και την έκδοση με τη πιο μικρή μπαταρία. Παιχνίδια δεν έχω δοκιμάσει αλλά νομίζω δεν μπορεί να παίξει γιατί δεν έχει gpu. Όταν πάω να το βάλω να κατεβάσει αναβάθμιση στο πάρκινγκ που κάνει 10 ώρες χαζεύω youtube.
  14. Silverage

    Photos of your car

    Καναδυο φωτογραφίες που είχα τραβήξει όταν το παρέλαβα τέλη Δεκέμβρη.
  • Δημιουργία νέου...