Προς το περιεχόμενο

JEIQ

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    224
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με JEIQ

  • Ημερομηνία γέννησης 10/10/1996

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    thessaloniki

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.919 προβολές προφίλ

JEIQ's Achievements

  1. Ήμουν και εγώ ανάμεσα σε αυτά τα αυτοκίνητα πριν ένα χρόνο, σε εκδόσεις βενζίνης .Προτίμησα το astra καθαρά λόγω χώρων . Στο bmw σε δοκιμη έβρισκαν τα πόδια στο τιμόνι στο μπες-βγες . Οπότε αν είσαι πάνω από 1,87+ καλύτερα να το κάνεις μια δοκιμή .
  2. Σαν εικόνα και μαύρα λέει τίποτα;
  3. Γνωρίζουμε μήπως αν μπορεί να αλλάξει και η οθόνη ;
  4. JEIQ

    Ψάχνω για...

    Kαλήμερα παιδιά, ψάχνομαι για καφετiερα espresso λέει τίποτα αυτή η arielli ; Είναι περίπου ένα 20αρικο κάτω και από το skroutz.
  5. Έχει κανένας γνώμη για polo 1.2 75hp kai Peugeot 1.2 85hp?
  6. Έχει βγει φίλε καινούργιος κινητήρας 1.3 95hp και euro 5. Η απόδοση πως ήταν στο αέριο; γενικά το αμάξι σέρνεται γιατί βλέπω είναι λίγο βαρύ;
  7. Από fiesta και clio βρίσκω μόνο pre facelift μοντελα τα οποία δεν μου αρέσουν εξωτερικά και ούτε έχουν κάποιον αξιόλογο κινητά για να πω ότι κάνω την θυσία. Σίγουρα μιλάμε για euro 5 αλλά αν είναι στα 2 δύο χρόνια που θα το έχω να βγάλει μπεκ, αντλίες και dpf θα χρειαστούν και άλλα χρήματα. Κάπως ρίσκο
  8. Καλήμερα,είμαι στο ψάξιμο για αυτοκίνητο κατηγορίας mini και σίγουρα μοντέλο μετά του 2010 ,η χρίση του θα είναι για 15-30χλμ καθημερινά στην πόλη + κάποιο ταξιδάκι τα σαββατοκύριακα .Να σημειωθεί ότι η χρίση του θα γίνει το πολύ για 2 χρονιά γιατί μετά προβλέπεται αναχώρηση στο εξωτερικό .Οι μέχρι τώρα επιλογές από αυτά που έχω δει είναι Opel Corsa d 1.3 cdti Ecoflex και 1.2 LPG Peugeot 208 1,0 VTi και 1.2 VTi Ιδανικά θα πήγαινα καρφί για το corsa 1.3 αλλά με τρομάζουν αυτά που ακούγονται για τα πετρέλαια στην Ελλάδα . Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεκτή .Ευχαριστώ !
  9. που φαινεται αν ο πωλητης συμετεχει στο εν λογο προγραμμα;
  10. Αγορα ακουστικων απο ebay λογικα μεγαλο πακετο (Marshall Major 2 Bluetooth) στα 32, ειναι σιγουρο το τελωνειο;
  11. Παιδια μηπως μπορειτε να μας πειτε περισσότερα λογια για την τηλεοραση ; Ειμαι και εγω ετοιμος να την παραγγειλω
  12. Αυτη η philips λεει τιποτα; Με το 20% βγανει αρκετα χαμηλα https://www.germanos.gr/product/smart-tv-philips-49put610112-uhd-49/20355050/
  13. Μια χαρά μου φαίνονται και εγώ εκεί γύρω σκεφτόμουν να κινηθώ . Ίσως να αλλάξω το nvme με έναν 500αρι ssd και να προστεθεί αργότερα ο nvme. Μήπως θα χρέιαστει και καμία ψύχρτα για τα 65w του 2700 ή είναι οκ η εργοστασιακή?
  14. Ποσό που διαθέτουμε : 1200 (αλλα και λιγότερα δεν μας χαλαει) Χρήση υπολογιστή : επεξεργασια βιντεο και εικονας , το footage θα προέρχεται απο μια sony a7 ii Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: premoere , after effects , vegas Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη : Προς το παρον θα το μηχανημα θα συνδεθει σε ενα dell ips 1080p monitor Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι , ολα τα περιφερειακά υπαρχουν Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). θεσσαλονικη Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν υπαρχει υπαρχει προβλημα για το που θα γινει η αγορα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Το συστημα θα συναρμολογηθεί απο εμενα . Πάνω κατω προσανατολίζομαι σε ryzen 7 2700 και gtx 1070. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  • Δημιουργία νέου...