Προς το περιεχόμενο

kosegdit

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    793
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με kosegdit

  • Ημερομηνία γέννησης 05/12/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

8.295 προβολές προφίλ

kosegdit's Achievements

Veteran

Veteran (13/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

409

Φήμη

  1. Δεν ξερω γιατί το λες αυτό, θα με ενδιέφερε να ακούσω την εξήγηση. Ελπίζω να μην παραφορτώνω το thread με κάτι άσχετο.
  2. Δεν είναι πολύ κρίμα η κατάσταση με το 5G όμως?
  3. Καλησπέρα, ελπίζω να είναι το σωστό θέμα για να κάνω την ερώτησή μου. Κάτοχος PS5 θέλω να συνδέσω με bluetooth τα ακουστικά μου Sony-XM4 headphones και αγόρασα χωρίς να το ψάξω ιδιαίτερα αυτόν τον adapter -> https://www.tp-link.com/uk/home-networking/adapter/ub400/ Προσπαθώ να συνδέσω έπειτα τα ακουστικά με την κονσόλα, αλλά συνεχίζει να μου λέει οτι δεν υποστηρίζει σύνδεση μέσω bluetooth για τα συγκεκριμένα. Μου φαίνεται λογικό από την μια πλευρά, καθώς μάλλον συνεχίζει να ψάχνει με το bluetooth του PS5 και όχι με τον adapter που έχω κουμπώσει πάνω. Υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω αυτόν τον adapter για να κάνω την δουλειά μου και δεν το βλέπω ή έχω κάνει πατάτα αγορά και θα πρέπει να βρω adapter που να μπορεί να κάνει μόνος του pair (ίσως με κάποιο κουμπάκι πάνω του) ? Αν ισχύει το δεύτερο, έχετε να προτείνετε κάποιον adapter για αυτή τη χρήση ? Ευχαριστώ πολύ, και ελπίζω να μην έχει απαντηθεί ήδη αυτό που ρωτάω.
  4. Προσφορά 450 ευρώ για 1660 super, που φτάσαμε ρε π@#$%
  5. kosegdit

    Assassin’s Creed Valhalla [PC]

    Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι παίζει με τα crossover stories. Θα μπορείς να παίξεις μέσω του Odyssey ως Κασσάνδρα το ίδιο story που θα παίζεις από Valhalla ως Eivor?
  6. Άντε και δεν μας κολλαγε ύπνος από την αγωνία 🤮
  7. Καλημέρα super Mario. Υπήρχε malware τελικά? Το βρήκε με την free έκδοση και καθάρισες?
  8. Δεν έκανα κάποια ιδιαίτερη δοκιμή. Έχεις καμία ιδέα τι test πρέπει να κάνω για να δω ότι τα πράγματα είναι σταθερά και δεν έχει προβλήματα; Απλά παρήγγειλα τις ίδιες ακριβώς, τις έβαλα και το bios στο πρώτο boot αναγνώρισε ότι άλλαξαν οι ram και με έβαλε στο setup. Απλά μπήκα Windows, είδα ότι τις βλέπει κανονικά και από cpu-z αλλά και από hwinfo64. Έτρεξα ένα cinebench για τα τυπικά, και μετά ξεκίνησα να ασχολούμαι με την σούβλα. Πάντως για αυτά που λες με το 4x8, είχα δει κι εγώ κάτι benchmarks που τις δείχνανε να αποδίδουν καλύτερα από 2x16, γι'αυτό και είπα να ανοίξω το thread.
  9. Καλημέρα, τελικά προχώρησα στην λύση που λες. Γενικά τα 2 αυτά configurations παρέχουν το ίδιο latency: Η διαφορά νομίζω έχει να κάνει με το ότι πέρα από αυτό, οι Ryzen θα επωφεληθούν από το μεγαλύτερο frequency λόγω του ότι κάνουν adjust και το Fabric clock και διάφορα άλλα τα οποία δεν μπορώ να εξηγήσω. Εν τέλει δεν ήθελα να ξοδέψω περισσότερα χρήματα και να μπω στην διαδικασία να πουλήσω τις παλιές για να εξισορροπήσω το τελικό κόστος. Μπήκαν και παίξανε αμέσως χωρίς κανένα πρόβλημα, διάβασαν το xmp από μόνες τους και δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι άλλο. Ευχαριστώ πολύ όσους μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν το post μου και να απαντήσουν. Καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση και υγεία σε όλους.
  10. Θα ξεκινήσω λέγοντας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, γνωρίζουμε όλοι ότι κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να βοηθήσει, συνεπώς από την στιγμή που μπήκες στον κόπο να γράψεις κάτι, σε ευχαριστώ. Από κει και πέρα, μέσα από ένα ολόκληρο post, διάβασες μισή πρόταση, και μάλιστα λάθος. Είπα 'Με ενδιαφέρει η απόδοση και σε gaming, αλλά και σε desktop εφαρμογές'. Δεν είπα ποτέ ότι θέλω να αναβαθμίσω για λόγους gaming, ούτε ρώτησα ποτέ αν χρειάζομαι αναβάθμιση. Η απόφαση για αναβάθμιση είναι ειλημμένη, το ερώτημα απλά είναι, ποια είναι η καλύτερη λύση. Γράφω εντελώς φιλικά, και σε ευχαριστώ και πάλι.
  11. η αναβάθμιση χρειάζεται να γίνει τώρα για λόγους δουλειάς. Όταν με το καλό έρθουν οι DDR5 και είναι αυτός για πέταμα, η συζήτηση θα είναι διαφορετική.
  12. Καλησπέρα σε όλους, Στο σύστημα της υπογραφής (3700x, x470 gaming plus max, 16gb 3200Mhz Cl14, 2070 super), έχω αυτή τη στιγμή αυτές τις ram Θέλω να αναβαθμίσω στα 32Gb και μετά από αρκετό ψάξιμο για το τι ταιριάζει καλύτερα στους Ryzen 3000 και σε συνδυασμό με 2 dimms vs 4 dimms, έχω πέσει σε δίλημμα, ανάμεσα στις 2 παρακάτω επιλογές. Με ενδιαφέρει η απόδοση και σε gaming, αλλα και σε desktop εφαρμογές. Αγοράζω ένα ίδιο kit με συνολικό κόστος αυτή τη στιγμή ~ 160 ευρώ και καταλήγω με 4 x 8 στα 3200Mhz Cl14 Αγοράζω αυτές με συνολικό κόστος (240 ευρώ - όσο πιάσουν σαν μεταχειρισμένες οι υπάρχουσες ( + οτι θα πρέπει να μπω στην διαδικασία να πουλήσω) και καταλήγω με 2 x 16 στα 3600Mhz Cl16. Να τονίσω εδώ οτι στην δεύτερη λύση μου την δίνει και λίγο ότι θα πρέπει να έχω ένα application για την διαχείριση του rgb, μιας και δεν είμαι fan του να γίνεται πάρτυ με κλόουν και μπαλόνια μέσα στο pc. Ακούω γνώμες παιδιά, και οποιαδήποτε άλλη πρόταση να την ακούσω με χαρά.
  13. Νομίζω ότι τελικά το θέμα 'τελευταία έκδοση Android' είναι περισσότερο θέμα ψυχολογίας. Κάτοχος oneplus 5t εδω και 3 χρόνια, ήρθε στα χέρια μου με Android 7 και έχει φτάσει στο 10 που είναι και το τελευτάιο του. Από αναβάθμιση σε αναβάθμιση μπορώ να πω πως δεν κατάλαβα ποτέ καμία ουσιαστική διαφορά, πέρα από κάποια στυλιστικά τα οποία προφανώς και δεν αλλάζουν τίποτα ως προς την λειτουργικότητα της συσκευής. Και τόσα χρόνια βλέπω τον κόσμο να σφάζεται στα forum και στα community για το ποτε η συσκευή του θα πάρει το τελευταιο Android, λες και αμα το παρει θα αλλαξει κατι...
  • Δημιουργία νέου...