Προς το περιεχόμενο

paliatsouras

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    21
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με paliatsouras

  • Ημερομηνία γέννησης 07/07/1982

paliatsouras's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. paliatsouras

    Δημιουργία forum, πως??

    Free Forum Hosting Companies click here Το ρημαδι μου στη Lefora το εφτιαξα σε ενα λεπτο...
  2. Δε νομιζω να υπαρξει προβλημα για την ΑMD γιατι ετσι κι αλλιως το ποσοστο της αγορας που εχει το κερδισε χωρις τις πλατες της ΑΤΙ.
  3. Ειναι το πρωτο κινητο που αγορασα για να κανω ευρεια χρηση εκτος των τηλεφωνηματων (μπαινω στο Internet με δαυτο). Οπως ειπε κι ο nikosgalis παραπανω ας μη βιαστουμε να καταδικασουμε τη Microsoft ασχετως συμπαθειων ή αντιπαθειων. Εξαλλου υπαρχουν και αρκετες freeware εφαρμογες για WM κινητα, ενταξει ρε παιδια δε θα τρεξουμε Prime95 ή Autocad απο το κινητο... Ας σκεφθουμε οτι η κυρια χρηση του ειναι να καλεις/δεχεσαι κλησεις, μετα εβαλαν καμερες επανω για να τραβαμε photos και κανενα βιντεο, μπαινουμε στο Internet, δεν ειναι δυνατον να αντικαταστησει και τον Η/Υ το κινητο, γιατι θα το κλεισει το μαγαζι μετα η Intel και θα πουλαει πατατες!
  4. Ειναι το πρωτο κινητο που αγορασα για να κανω ευρεια χρηση εκτος των τηλεφωνηματων (μπαινω στο Internet με δαυτο). Οπως ειπε κι ο nikosgalis παραπανω ας μη βιαστουμε να καταδικασουμε τη Microsoft ασχετως συμπαθειων ή αντιπαθειων. Εξαλλου υπαρχουν και αρκετες freeware εφαρμογες για WM κινητα, ενταξει ρε παιδια δε θα τρεξουμε Prime95 ή Autocad απο το κινητο... Ας σκεφθουμε οτι η κυρια χρηση του ειναι να καλεις/δεχεσαι κλησεις, μετα εβαλαν καμερες επανω για να τραβαμε photos και κανενα βιντεο, μπαινουμε στο Internet, δεν ειναι δυνατον να αντικαταστησει και τον Η/Υ το κινητο, γιατι θα το κλεισει το μαγαζι μετα η Intel και θα πουλαει πατατες!
  5. Καλο ειναι να τσουχτει λιγο η Micro$oft ωστε να βγαλει κατι καλο. Πριν μερικους μηνες αγορασα το Samsung Omnia (εχει Windows mobile v6.5) και δε μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος, αλλα ουτε κι απογοητευμενος. Αν κι εχει γυρισει σε Android η Samsung (βλεπε Galaxy series) εντουτοις απο οτι εχω διαβασει θα βγαλει και συσκευες για τα WM 7.
  6. Καλο ειναι να τσουχτει λιγο η Micro$oft ωστε να βγαλει κατι καλο. Πριν μερικους μηνες αγορασα το Samsung Omnia (εχει Windows mobile v6.5) και δε μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος, αλλα ουτε κι απογοητευμενος. Αν κι εχει γυρισει σε Android η Samsung (βλεπε Galaxy series) εντουτοις απο οτι εχω διαβασει θα βγαλει και συσκευες για τα WM 7.
  • Δημιουργία νέου...