Προς το περιεχόμενο

Billkaza

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    108
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Billkaza

  • Ημερομηνία γέννησης 27/11/1986

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.425 προβολές προφίλ

Billkaza's Achievements

  1. Billkaza

    JVC X700 (RS57) 4K eshift projector

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 17/03/2024 07:07 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Σε αριστη κατασταση σε ακαπνο περιβαλλον με πολυ λιγες ωρες χρησης. https://www.projectorcentral.com/JVC-DLA-RS57.htm

    1.350 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 06/03/2024 10:29 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    https://www.ekwb.com/shop/ek-fc1080-gtx-ti-aorus-nickel-rev-2-0 https://www.ekwb.com/shop/ek-fc1080-gtx-ti-aorus-backplate-nickel Σε αριστη κατασταση!

    50 €

  3. Λαθος στα στοιχεια εκανα τελικα.... revolut θελει κατι ιδιαιτερο? Γιατι δε δεχεται τα στοιχεια της καρτας για πληρωμη.
  4. Ενημερωσε αν μπορεις οταν το παραλαβεις αν οντως ειναι με τον 845.
  5. Εβγαιναν 2 μοντελα. Το ενα το ελεγε 16X στην ουσια και ειχε τον 710 και το αλλο 16th και ειχε τον 845. Με βαση τον κωδικο που εχει το σιτε το M872H ειναι το 16X με τον 710. Εζησα πολλα χρονια με τα meizu και αν τυχον ειχαν ασχοληθει λιγο με τα updates τους που δυστυχως ειναι ανυπαρκτα θα ηταν πολυ πανω απο τον ανταγωνισμο.
  6. Εμενα παντως μου το περασε κανονικα την εκπτωση σε ενα ζευγαρι παιδικα *ακυρο τελικα αν και μου εδειξε οτι πληρωθηκε δε βλεπω ουτε στο paypal κινηση ουτε στο email μου καποια επιβεβαιωση παραγγελιας.
  7. Εγω που δοκιμασα τωρα παντως χωρις βεβαια να ξερω τον αριθμο του νοσοκομειου που ζηταει και εργαζεται η γυναικα μου (Ελενα) μου ειπε οτι εχει φτασει η χωρα μας το daily limit.
  8. Εχω το 18v απο το 2014 και ακομα βαραει οπως την πρωτη μερα. Βεβαια η χρηση του ειναι μια φορα το μηνα για βιδωματα σε ξυλα κυριως και καμια τρυπα σε τοιχο πιο σπανια και αλλες απλες δουλειες. Αλλα με εχει βγαλει ασπροπροσωπο ακομα και σε 10αρες τρυπες σε μπετο. Συν οτι εχει κατασκευασει και δυο 10μετρες κουζινες στην αρχη της ζωης του. Κοινως για τα 50ε που ειχα δωσει τοτε δεν υπαρχει ουτε μια φορα που να ειπα πεταμενα 50ε και καλυτερα να ειχα δωσει για ενα makita/bosch κτλ.
  9. Παρελαβα και εγω χθες. Δυστυχως δεν εχω εμπειρια απο αλλους αφυγραντηρες παρα μονο εναν juro pro 24l diamond για 2 μερες. Για το μονο που μπορω να γραψω ειναι την γενικη εικονα που μου εδωσαν και οι 2 σαν πλαστικα και λιγο σαν θορυβο. Στα πλαστικα δινω ενα συν στον kullhaus ειδικα στο δοχειο του που φαινεται πολυ πιο σοβαρη κατασκευη. Εχει σιγουρα πιο εντυπωσιακο design πανω στο πληκτρολογιο λογο οτι τα κουμπια του ειναι capacitive touch που δε θυμαμαι να εχω δει σε πολλους οταν εψαχνα στα μαγαζια. Τωρα οσον αφορα στο θορυβο και ξαναλεω δεν τους ειχα διπλα διπλα απλα με μια διαφορα 5-6 ημερων τον ενα με τον αλλο. Νομιζω πως ειναι παρομοιος ο θορυβος. Το μονο που λιγο με ενοχλησε σαν πρωτη επαφη στον kullhaus ειναι οτι κυριως στη χαμηλή και ελαχιστα στην μεσαια ακουω ενα μικρο συντονισμο απο τον ανεμιστηρα. την ωρα που του δινεις μια διακριτικη φαπουλα σταματαει στιγμιαια αλλα μετα συνεχιζει. Ειναι μικρος ομως ξαναλεω και μολις φυγεις 1-2 μετρα δεν ακουγεται καν. Θα το τσεκαρω να δω αν συνεχιστει στις επομενες μερες. Τελος θορυβος και απο τους 2 ακουγεται στην ουσια μονο απο τον ανεμιστηρα και σε καμια των περιπτωσεων απο τον συμπιεστη. Στο θεμα της αποδοσης αφυγρανσης δυστυχως δεν εχω αποψη.
  10. Τι αποψη εχετε παιδια για τον anet a8 plus?με ενδιαφερει εκτυπωση για κουτια και διαφορων ειδων θηκες και οχι φιγουρες και λεπτομεριες. Εκτιμω δλδ περισσοτερο το μεγεθος εκτυπωσης..και παντα κατι σε value for money για καποιον που τωρα ξεκιναει.
  11. Ξερεις κανεις αν μπορω το whats app giga summerνα το κανω sharing με αλλες συσκευες. Να κανω το κινητο δλδ access point?
  12. Παιζει ακομα σε καποιο καταστημα ξερει κανεις?
  13. Την τιμη τη βλεπω στα 799 οχι 699
  • Δημιουργία νέου...