Προς το περιεχόμενο

grayden

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    893
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με grayden

  • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1984

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Αθήνα, Berlin

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.539 προβολές προφίλ

grayden's Achievements

  1. Σε δική μου περίπτωση, έγινε κλήση στον Ήρων πάνω στον μήνα για έκδοση βεβαίωσης εκπροσώπησης (γιατί δεν είχε εκδοθεί ακόμα λογαριασμός), ο υπάλληλος ρώτησε τον λόγο, ενημερώθηκε ότι έγινε πρόταση από άλλο πάροχο και ο ίδιος ο υπάλληλος ζήτησε να μάθει τι προσφορά έγινε και πρότεινε να ενημερώσει το τμήμα αντιπροσφορών (ή κάπως έτσι) το οποίο και κάλεσε 1-2 μέρες αργότερα με αντιπρόταση για παραμονή στον Ήρων με επιπλέον 50€ δώρο (πέραν των 50€ του δώρου εγγραφής). Σημειώνω πως όλα αυτά έγιναν πριν ακόμα στείλει ο νέος πάροχος συμβόλαιο για υπογραφή στο mail οπότε δεν υπήρχε απολύτως καμία συστημική ενημέρωση για προσπάθεια αλλαγής παρόχου.
  2. Αν και δεν είμαι σίγουρος πόσο σχετικό είναι, σε Ήρων λογαριασμό με αρνητική χρέωση προμήθειας ρεύματος (λόγω δώρου εγγραφής) και κοντά 20€ ευρώ ρυθμιζόμενες χρεώσεις, η ΕΡΤ ήταν μηδενική.
  3. Δεν χρειάζεται να αποφέρουν κέρδη τα δεδομένα που μαζεύει. Η Google βγάζει χρήματα από την επεξεργασία δεδομένων και ο σκοπός είναι πάντα να μαζεύει ό,τι μπορεί να χρειαστεί και στην πορεία, αν δεν τα χρειάζεται, μπορεί να τα διαγράψει αλλά αν τυχόν τα χρειάζεται τα έχει ήδη και δεν είναι ανάγκη να γυρίσει τον χρόνο πίσω για να τα μαζέψει. Τα περί νομιμότητας της συλλογής, δεν τα σχολιάζω γιατί δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με το αν τα χρειάζεται ή όχι.
  4. Πως γίνεται να υπάρχει υπερπληθυσμός όταν με 5 δις επιπλέον ανθρώπους το επίπεδο ζωής αυξήθηκε σε τεράστιο βαθμό και το περιβάλλον βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση;
  5. 1900: 1.5 δις 1950: 2.5 δις 2018: 7.5 δις Από το 1950 με 2.5 δις πληθυσμό όπου το 52% ζούσε σε ακραία φτώχια φτάσαμε στο 2018 με 7.5 δις πλυθησμό όπου μόλις το 9% ζει σε ακραία φτώχια. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα υπερπληθυσμού, μόνο κάκιστη χρήση πόρων.
  6. Δεν υπάρχει ούτε πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα υπερπληθυσμού. Αυτή την στιγμή κάθε ανεπτυγμένη χώρα είναι κάτω από το όριο αναπλήρωσης με αποτέλεσμα ο πλυθυσμός τους να μειώνεται.
  7. Στην Αμερική και σε παρόμοιες οικονομίες το κόστος μιας τατραπληγίας είναι $2 - $6 εκατομμύρια. https://www.statista.com/statistics/312401/lifetime-cost-average-of-patients-with-spinal-cord-injuries-in-the-us-by-severity/ Αν, ας πούμε, ένας μέσος άνθρωπος βγάζεις μεσοσταθμικά $100k/έτος από μισθούς και εργάζεται για 30 χρόνια τότε το κόστος είναι πάνω από $3 εκατομμύρια από απώλειες στην οικονομία. Επιπλέον, χρειάζεται 24/7 φροντίδα και τεράστιο νοσοκομειακό κόστος (εξετάσεις, γιατρούς, μεταφορές) οπότε μπορείς χαλαρά να υπολογίζεις κανένα εκατομμύριο και εδώ. Τέλος, υπάρχει το τεράστιο ψυχολογικό κόστος στην οικογένεια και προφανώς το μελλοντικό κόστος στην κοινωνία/οικονομία από την έλλειψη των παιδιών που πιθανώς θα έκανε.
  8. Για την ακρίβεια υπάρχει ακόμα έρευνα σε ΜΕΚ αλλά η τεχνολογία έχει πρακτικά πιάσει ταβάνι, δεν υπάρχει τρόπος να βελτιωθεί χωρίς αύξηση του κόστους ή των παραγόμενων ρύπων. Και τα όποια κέρδη είναι πιο πολύ tradeoffs, με τις περισσότερες εταιρείες να καταφεύγουν σε παρανομίες και lobbying για να φαίνονται νομότυπες.
  9. Μην τα πετάς έτσι αυτά. https://lmstudio.ai/ https://medium.com/@elvenkim1/how-to-turn-your-raspberry-pi-into-small-chatgpt-1cc7910beaf1
  10. Ψάξε πολύ καλά την ποιότητα της οθόνης σε reviews/videos γιατί είχα πάρει τις προάλλες ένα X6 που αν και τίμια συσκευή σε δυνατότητες/απόδοση για 17€, η οθόνη είναι τόσο άθλια που κυριολεκτικά δεν έχει καμία σωστή γωνία θέασης, όπως και να την δεις κάνει ένα reverse (μόνο κάπως πλαγιομετωπικά έχει μια γωνία που ψιλοαντέχεται για λίγη ώρα).
  11. Το ίδιο υδρογόνο που παράγεται κυρίως από ορυκτά καύσιμα και είναι πιο ακριβό ακόμα και από την βενζίνη;
  12. Μια διόρθωση: Είμαστε ήδη στις 19 πτήσεις για 2 boosters (ένας τρίτος με 19 καταστράφηκε κατά την επιστροφή στο λιμάνι γιατί το πλοίο έπεσε σε θαλασσοταραχή), άλλοι 3 είναι στις 17-18, άλλοι 5-6 είναι στις 10+ και καμια δεκαριά ακόμα είναι κάπου στις 5 ο καθένας. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Falcon_9_first-stage_boosters
  • Δημιουργία νέου...