Προς το περιεχόμενο

3leven

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.091
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με 3leven

  • Ημερομηνία γέννησης 16/09/1992

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Ιστοσελίδα

  • Skype
    Jorge_Griego

Πρόσφατες Επισκέψεις

8.164 προβολές προφίλ

3leven's Achievements

  1. Μια χαρα μπορει να κρατησει τα αρχεια του. Bootαρεις ενα Ubuntu live CD / Hirens Boot CD / DLC Boot και παιρνεις τα αρχεια που χρειαζεσαι.
  2. Τελικα ξεκινησε το HxH manga που λεγανε για πρωτο quarter του 16? Αν ναι ξερει κανεις πανω κατω ποτε μπορει να ξεκινησει και το anime?
  3. 3leven

    Δεν συνδέεται το SKYPE

    Caps lock εκλεισες? troll mode: off Σου βγαζει καποιο error ή κανει infinite log in?
  4. 3leven

    Suits

    Αν δεν σε εψησε ενα απο τα καλυτερα pilot επεισοδια , θα συμφωνησω με τον φωτη. Δεν ειναι για σενα
  5. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσα φιλλερς αυτο το anime.. Τελευταιο main story επεισοδιο ειδαμε τα χριστουγεννα του 14... Ενω το manga τελειωσε!! Και μετα κραζουμε το One Piece που πηγαινει αργα.. 1000 φορες ετσι παρα να χρειαστει να το ξανακανω μαραθον για να μην ειμαι στα χαμενα οταν τελειωσουν τα φιλλερς.
  6. 3leven

    League of Legends Topic v1

    Η ahri εχει 400 games με ahri και ειναι diamond V. Ποσο κακα να σου παει δηλαδη? Ουτε υπο την επηρεια μαγικων μανιταριων δεν γινεται να το λουσεις τοσο (ποσο μαλλον σε ενα normal game οπως λες κι εσυ που παιζουν ολοι random-yolo).
  7. Ενα workaround που πετυχα κατα τυχη χτες για τις σειρες. https://www.reddit.com/r/PopCornTime/comments/3q3ldp/tv_api_workaround/ Δουλευει περιφημα αλλα για ποσο...
  8. Oχι καμια. Κανει οτι εκανε καποτε το utorrent. Κατεβαζει τη ταινια κομματι κομματι και ταυτοχρονα εσυ τη βλεπεις σαν να την ειχες κατεβασμενη ηδη. Για τα κολληματα αμα δεν ηταν επαρκες το download speed θα ειχες κοληματα οπως θα ειχες στο youtube πχ αλλα με 4-5 mbps ησουν μια χαρα στα 720p
  9. Ευχαριστω για τις απαντησεις. Πηρα τη Hol και προς εκπληξη μου δεχτηκαν με τη πρωτη να ερθει τεχνικος να κανει μετρησεις. Σε οποιον δηποτε αλλο παροχο επρεπε να παρω 5-6 φορες η να απειλησω οτι θα φυγω (Αυτα οταν ημουν φοιτητης σε αλλο σπιτι) για να ασχοληθουν. Το πιο θεικο το ειχα ακουσει απο υπαλληλο της Wind που ενω ειχα προβλημα γιατι το snr μου επεφτε στο 4 εκεινος επεμενε οτι το internet μου ειναι τελειο γιατι πιανω 13 mbps
  10. Καλησπερα στη παρεα. Εδω και αρκετο καιρο στο πατρικο μου σπιτι εχω θεμα με αποσυνδεσεις (10-20 την ημερα). Εχω αλλαξει στη πορεια παροχους , εχω δοκιμασει διαφορα router , εχω δοκιμασει να καρφωσω το router πανω στη γραμμη που ερχεται απο το κουτι του σπιτιου χωρις επιτυχια.. Οι αποσυνδεσεις συνεχιζουν , τα errors στο router μετα απο λιγα λεπτα γινονται χιλιαδες και να νευρα μου κροσια. Καποτε ενας τεχνικος που ειχα φερει ειχε πει οτι δεν εχει θεμα η καλωδιωση του σπιτιου αλλα απο το καφαο μεχρι το κουτι του σπιτιου. Αυτη τη στιγμη εχω hol , υπαρχει περιπτωση αμα τους πιεσω να ερθουν να το δουνε η θα με παιξουν ping pong οτε kai hol?
  11. Αξιζει το συγκεκριμενο?? http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/153421-lenovo-g50-30-n3540
  12. Δεν σου ζητησα να μου το φερεις σπιτι μου μην παρεξηγεις. Απλα αν εχεις καποιο αλλο λαπτοπ να προτεινεις που να το ειχε και καποιο μαγαζι τυπου πλαισιο που να μπορω να πεταχτω με το αμαξι μεχρι το ηρακλειο να το παρω με δοσεις. Δυστυχως λεφτα για αντικαταβολη δεν παιζουν.
  13. Το G710 μου εκανε το κλικ αλλα δυστυχως ειμαι κρητη και το cosmodata δεν εχει μαγαζι στην κρητη (θα το παραλαβω απο καταστημα μιας και θα βαλω πιστωτικη για δοσεις). Καποια αλλη προταση που να μπορω να την παραλαβω οδικως?
  • Δημιουργία νέου...