Προς το περιεχόμενο

nik69

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    284
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με nik69

  • Ημερομηνία γέννησης 23/08/1991

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Καλλιθέα

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.822 προβολές προφίλ

nik69's Achievements

  1. Εμενα δεν με αφησε( εχω ξαναπαρει προσφορες στο παρελθον )
  2. Πολυ ενδιαφερον, αν καταλαβα ομως καλα αναβει μονο μεσω του app?
  3. ευχαριστω πολυ. Εγω εχω ξαναπαρει προσφορες παλιοτερα και μου το δεχτηκε κανονικα!
  4. Το μαγαζι ειναι στοκατζιδικο των στακατζιδικων. Τωρα για καποιον που δεν το πολυνοιαζει οκ αλλα σε γενικες γραμμες τα προϊοντα που διαθετει ειναι τουλαχιστον 5 κολεξιον πισω.
  5. Η φωτογραφια που εχεις τραβηξει ειτε ειναι παλια ειτε δεν αλλαχτει στο καταστημα απο λαθος των πωλητων. Φαινεται απο την ημερομηνια της τιμης κατω δεξια (04/2021). Αποκλειεται να μην εχει γινει ανατιμηση του προιοντος απο τοτε καθως ανηκει στα προιοντα που χρειαζονται φουρνο - αρα και φυσικο αεριο (βλεπε θερμοσιφωνες, πλακακια κτλπ) οποτε μου φαινεται λογικη η ανατιμηση και απιθανη να εγινε τωρα λογω της προσφορας του ΦΠΑ.
  6. Δεν εχει την Ελλαδα καπου. https://www.autofinesse.com/en/delivery-services
  7. Τα κρουστικα που ταιριαζουν ειναι φ28 και φ30. Το φ32 δεν σφιγκει το σωληνα της ομπρελας.
  8. Μετα απο 6 ωρες τελειωσαμε τη μετακομιση στο καινουριο σπιτι lian li dynamic mini. Ελπιζω να πετυχε!
  9. Τωρα δεν την βλεπω εγω ομως, αλλα οκ, την ειχα δει τοτε που δεν την εβλεπαν οι αλλοι ! Μαλλον καποιο bug του site θα ειναι.
  10. Καταλαβα, αρα δεν υπαρχει στην ουσια προβλημα. Απλα δεν ειχα καταλαβει πως δουλευει ενας ssd. Ευχαριστω!
  11. Απο ολους σε ολους υπαρχει αυτο το προβλημα. Η φωτο που ανεβασα ειναι απο τον nvme στον ssd. Ειναι πολυ αργες οι ταχυτητες.. μεσο ορο εγγραφης 50mb/s, ενω στο benchmark φτανουν 500mb.
  12. Καλησπέρα στο Forum! Στο σύστημα της υπογραφής μου αυτή τη στιγμή δουλεύω 4 δίσκους. 1 nvme με τα windows -> samsung 970 evo plus 250 gb 2 SSD -> A400 960GB Kingston 1 HDD -> Hitachi 4tb Το προβλημά μου είναι το εξής. Όταν αντιγράφω αρχεία απο και πρός τους δίσκους με οποιονδήποτε συνδιασμό ( πχ ssd -> hdd, Nvme -> ssd κτλπ ) Η ταχύτητες εγγραφής ενω ξεκινάνε με τις αναμενενόμενες ταχύτητες, στη συνέχεια πέφτουν δραματικά ( παραθέτω φωτό ). Επίσης παρατηρώ ενα lag στο φορτώμα των thumbnails και των ονομάτων των αρχείων όταν ανοίγω ενα φάκελο με πολλά αρχεία. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει ; Να σημειώσω οτι εχώ καθαρή εγκατάσταση των windows και ολοί οι δίσκοι ( - hitachi ) είναι καινούριοι. Ευχαριστώ!
  13. Να πουμε ομως οτι ο ανταπτορας βγαζει την λαμπα καποιους ποντους προς τα εξω με αποτελεσμα ειτε να μη φαινεται ωραιο το αποτελεσμα ειτε να μη χωραει σε καποια φωτιστικα.
  • Δημιουργία νέου...