Προς το περιεχόμενο

savarel

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    74
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με savarel

  • Ημερομηνία γέννησης 01/10/1987

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

savarel's Achievements

  1. Ωραία το άρθρο αλλά έχω ένα παράπονο (πείτε με περίεργο developer) : όταν διαβάζω τέτοιους είδους άρθρα πάντα μα ΠΑΝΤΑ βλέπω στην φωτογραφία του άρθρου κώδικα...html...(και συνήθως wordpress - όπως είναι αυτή η φωτογραφία - ή Joomla ή και drupal)!!Προτιμήστε java και είστε κομπλέ!
  2. Ρίξε μια ματιά εδώ φίλε μου : https://www.codingame.com/start
  3. Καλησπέρα σε όλους, Ψάχνω να βρω κάποιο ινστιτούτο/κολλέγιο/κάτι που να προσφέρει το πακέτο ccna της cisco. Θα ήθελα αν κάποιος έχει την συγκεκριμένη πιστοποίηση να μου πει που μπορώ να ξεκινήσω τα μαθήματα. Ευχαριστώ προκαταβολικά Σάββας
  4. Δουλεύει και εφόσον οι δύο συσκευές είναι σε διαφορετικά δίκτυα? Π.χ. αν μπω από το κινητό μέσα απο 3g στον σταθερό μου συνδέεται ή πρέπει και οι δύο συσκευές να είναι στο ίδιο δίκτυο?
  5. Είχα κι εγώ ένα πρόβλημα με το lenovo που πήρα από το eshop. Μου είχε έρθει με χαλασμένο σκληρό. Το πήγα πίσω . Άργησαν λίγο ( μου είχαν πει θα είναι έτοιμο την μεθεπόμενη μέρα και τελικά έκαναν τέσσερις...). Σκεφτόμουν την εγγύηση για αυτό δεν έβαλα εγώ χέρι αλλά πλέον manual επισκευές .
  6. savarel

    Ψάχνω για...

    Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνω για Kindle Paperwhite,Nook , Kobo Glo ή γενικά κάποιο descent ebook reader με φωτιζόμενη οθόνη , είτε για παραγγελία εντός Ευρώπης είτε από Ελλάδα με ένα budget 100-120 ευρώ. Δεν έχω βρει κάτι ακόμα και θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας!
  7. κι εγω για διάβασμα το θέλω κυρίως γιατί και το intenso που έχω κάθεται στο συρτάρι. Σκεφτόμουν να πάρω ένα kindle paperwhite που έχει και φωτιζόμενη οθόνη για το βράδυ αλλά στα ίδια λεφτά βρίσκεις πλέον μικρά τέρατα από Κίνα.
  8. http://www.pandawill.com/cube-u35gt-quad-core-rk3188-tablet-pc-79-inch-ips-screen-android-41-1g-ram-16gb-hdmi-ultra-thin-silver-p75231.html Φαίνεται αρκετά καλή τιμή το συγκεκριμένο και σε πολύ σωστές διαστάσεις οθόνης (κατά την γνώμη μου) αν και η ανάλυση είναι σχετικά χαμηλή. Το σκέφτομαι σοβάρα για να αντικαταστήσω το intenso μου ....
  9. Συμφωνω για τα αρνητικα. Η αυτονομια ειναι σχετικα χαμηλη (βγαζεις ενα τριωρο Max με browsing και σαχλαμαρες αλλα για gaming ή κατι πιο βαρυ δεν την πολυπαλεύει). Το touchpad δεν ειναι ιδιαιτερα καλο, συνηθίζεται στην πορεία αλλά μόλις πιάσεις κανονικό ποντίκι κάνεις τον σταυρό σου τρεις φορές με μια μικρή δοση πατερ ημων ....Κατα τα αλλα ομως ειναι ενα αξιοπρεπέστατο λαπτοπ για δουλειά γραφειακή και casual gaming (League of legends σε true hd αναλυση στην οθονη του με high/medium graphics ειναι μια χαρα σταθερο με fps 55-60).
  10. Και ναι πραγματι δευτερη μερα χρησης το λαπτοπ βαρεσε σκληρο....Το πηγα στο eshop για επισκευη και μου ειπαν οτι θα αλλαχτει ο σκληρος αν πραγματι φταιει αυτο αλλιως θα προβουν σε αντικατασταση....ξεκινησαμε.....Κατάστημα Μενιδιου 4 Ιουλιου 2013
  11. Αν εχω χρονο θα την τεσταρω και αυριο παλι με λιγο gaming Και χρηση γραφειου....
  12. Σημερα το απασχολησα για κανα 6ωρο, ζεσταθηκε λιγο καθως επαιξα αρκετα league of legends , ειχα στο 95% του χρονου μου full fps (καρφωμενο στο 60) και πολυ πολυ σπανια μικρα spikes με τα περισσοτερα settings στο high. Ειναι αρκετα ελαφρυ και το λαπτοπ και ο φορτιστης με συνολικο βαρος περιπου 2.3kg. Η οθονη του ειναι αρκετα ομορφη και ζωντανη, ματ οπως προαναφερθηκε και ειναι αρκετα συμπαγες και αθορυβο. Εχει λιγο μεγαλο touchpad αλλα συνηθίζεται ευκολα ενω το πληκτρολογιο του προσωπικα μου αρεσε πολυ με μικρό μειον το γεγονος οτι δεν εχει numpad. Μικρό προβλημα η ελλειψη vga out που καλυπτεται μερικως με hdmi. Η καρτα γραφικων αρκετα descent. Ευκολο setup των windows απο usb , τα drivers ειναι λιγο μανικι γιατι πρεπει να τα κατεβασεις απο το site της lenovo ενα - ενα και να τα εγκαταστησεις ενα ενα . Η απουσια dvd-rom με αφηνει προσωπικα παγερα αδιαφορο. Απο design ειναι απλό , δεν θυμίζει ακριβό λαπτοπ αλλα ουτε και φτηνιαρικο. Για μενα ιδανικο μέγεθος οθόνης για κουβαλημα περα δωθε χωρις ομως να κουραζει μετα απο πολύωρη χρηση . Μπαταρία δεν δοκιμασα ακομα γιατι το ειχα στην πριζα οποτε την ειχα βγαλει. HD βιντεο stream στο youtube δεν μασησε καθολου και γενικα με το Multitasking που του εκανα (κατι σελιδες απο εδω , ενα lol να τρεχει , κανα δυο word/excel ) . Αρκετά αθόρυβο , ακούγεται λιγακι ο σκληρος να νιαουριζει . Θύρες λίγες αλλά τις βασικές της καλύπτει. Για μένα η τιμή του στα 319 ευρώ συνδυαστικά με την 14αρα ματ οθόνη και το μικρό βαρος ειναι παρα παρα πολυ καλή και για δουλειά γραφείου αλλά και για ελαφρύ gaming, home media player(με ενα Hdmi παει καρφι στην οθόνη) . Ο επεξεργαστής δεν είναι σιγουρα κλάσης i3 αλλά για τις παραπάνω ανάγκες πιστευω θα σε καλυψει . Επίσης τα 4gb ram ειναι αρκετά σε πρώτη φάση και αν δεν κανω και λαθος επεκτεινεται μεχρι και 8. Αυτά τα λίγα μπορώ να σκεφτώ τώρα καθώς ειμαι και λιγο κουρασμενος απο τη δουλεια. Αν θέλει καποιος περαιτέρω πληροφορίες ας ρωτήσει
  13. Στην εκδοση που ειχα βρει εγω με τον i3 ελεγε glossy αλλα η συγκεκριμενη ειναι ματ
  14. Το παρελαβα κι εγω χτες. Αρκετα καλη κατασκευή, ομορφο πληκτρολογιο και το touchpad ψιλοβολευει (προσωπικα παντα χρησιμοποιουσα εξωτερικο Mouse οποτε δε με νοιαζει τοσο). Έχω την εντύπωση πως η οθόνη είναι mat παρολο που δεν ειχα διαβασει κατι τετοιο . Processor 5,7 Memory 5.5 Graphics aero 4.6 Gaming graphics 6.6 HDD 5.9 αυτα μου βγαζει εμενα . Δεν ειχα καποιο θεμα με καποιο installation παρα μονο για τους οδηγους wifi intelpro που τους κατεβασα τελικα απο το site της intel. Δεν ειχε καποιο cd μεσα. Αν το εχει και καποιος αλλος ας επιβεβαιωσει πως η οθονη ειναι ΜΑΤ.
  15. α δεν το ηξερα αυτο ελπιζω να μου κανουν την εκπτωση οταν παω στο καταστημα
  • Δημιουργία νέου...