Προς το περιεχόμενο

dolmadakias

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    162
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με dolmadakias

  • Ημερομηνία γέννησης 19/08/1993

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

dolmadakias's Achievements

  1. παιδια το πηρα και συνδεω το οπτικο με την tv και το Rca με τον ενισχυτη αλλα δεν δουλευει και τελικα το εβαλα στην θυρα του jack (aux) που εχει ο ανταπτορας και δουλεψε αλλα παιδια ο ηχος ειναι για τα μπαζα.Η ποιοτητα ειναι πολυ χαλια... κανενας αλλος τροπος συνδεσης???
  2. καλησπερα σε ολο το φορουμ! η τηλεοραση μου δεν εχει καποιο aux ωστε να συνδεσω τον ενισχυτη. εχει κατι αλλες υποδοχες που ειναι κολπα που δεν τα γνωριζω. σας παραθετω και φωτογραφια με το τι βυσματα εχει η τηλεοραση απο πισω απο το εγχειριδιο. ο ενισχυτης μου βγαζει 2 rca απο πισω ενα αριστερο και ενα δεξι. στην ουσια αν ειχε aux η tv θα εβαζα καρφι σε rca και θα τελειωνε το θεμα αλλα αυτα που εχει η tv με εχουν μπερδεψει και δεν ξερω τι καλωδιο θελω. παρακαλω τα φωτα σας!! ευχαριστω πολυ.
  3. ναι φιλε μου δεν εχει ahci... στο sata εχει μονο ide και raid... πρεπει να παρω παλι μητρικη?
  4. Καλημερα παιδια. Εχω το εξης προβλημα... εχω την μητρικη του τιτλου και προσφατα εβαλα εναν ssd kingston 120gb ενω με απλο HDD οι ταχυτητες read και write ηταν γυρω στο 150mb με τον ssd ειναι στα 200mb ενω σε ενα αρχαιο λαπτοπ με τον ιδιο ssd ηταν στα 450. Ομως το λαπτοπ ειχε ahci στα bios ενω στην μητρικη αυτη τον δουλευω σε IDE... τι μπορω να κανω για να ανεβασω τις ταχυτητες?? μου εχει μονο IDE και RAID αν το βαλω σε raid και ξανα κανω φορματ μηπως δωσει τιποτα παραπανω?
  5. Καλη σας μερα! θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι. Θελω να κανω δωρο στον πατερα μου ενα λαπτοπ. ο πατερας μου δουλευει το autodesk inventor και παντα σε λαπτοπ οσες φορες του εχω πει να δουλεψει στο pc μου που το παει τρενο δεν θελει γιατι θελει και πρεπει να δουλευει στο λαπτοπ του γιατι την περισσοτερη δουλεια την κανει εκτος σπιτιου. Ο πατερας μου δουλευει σε εναν αρχαιο Toshiba qosmio g30-126. Του εχω βαλει ssd του εχω βαλει και 4gb ram και ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα. Ενω το τρεχει κανονικα το κακομοιρο δουλευει με κρακ-κρακ αν με καταλαβαινετε.... και μου σπαραζει η καρδια να τον βλεπω να δουλευει ετσι! και μιλαμε φτιαχνει σχεδια τρελα που εμενα μου φευγουν τα μαλλια οταν τα βλεπω. το λαπτοπακι του εχει φανταστειτε core 2 duo t7600 2.33ghz και καρτα γραφικων geforce go 7600. ειναι ποοολυ αδυναμα και τα 2. το μονο που θελω ειναι να του παρω κατι ανωτερο και οχι κατι που να ειναι για το inventor. απλα κατι ανωτερο με λιγοτερα κολληματα (κρακ-κρακ) εχω καταληξει σε 2 λαπτοπ μεχρι 400 ευρω. το ενα ειναι i3 7100u με gpu geforce 920mx και 4gb ram που μετα θα γινουν 8gb + ssd και το αλλο ειναι i5 7200u με gpu intel hd 620 και 4gb ram που μετα θα γινουν 8gb + ssd τι απο τα 2 θα δουλεψει λιγο καλυτερα το συγκεκριμενο προγραμμα? σιγουρα και τα 2 ειναι κατα πολυ ανωτερα απο αυτο που εχει. τι προτεινετε εσεις? συγνωμη αν σας κουρασα...
  6. και ξεκιναει μια ομορφη ημερα που θελω να κανω δωρακι ενα κινητο στην αγαπημενη μου κοπελια. χωρις δευτερη σκεψη για διαφορους λογους τις πηρα το J3 ειναι και samsung εχω και εγγυηση οποτε λεω η καλυτερη επιλογη. ελα μου ντε που θελω να τις το σπασω αλλα σκεφτομαι οτι θα πανε τζαμπα τα λευτα που εδωσα. επομενως ψαχνω λυση χωρις να τρεχω στο καταστημα που το πηρα επειδη ειναι και πολυ μακρυα και δεν εχω και χρονο λογω δουλειας. Το προβλημα ειναι το εξης. ενω μιλαμε κανονικα ξαφνικα δεν την ακουω ενω εχει φουλ σημα! υπαρχουν φορες που μεχρι να το κλεισουμε ειναι ολα καλα. ομως τις περισοτερες φορες την ακουω για λιγο και μετα νεκρα. ενω εκεινη με ακουει σε ολη την διαρκεια τις κλησης που βριζω!!! δεν ξερω αν ειναι θεμα hardware και μου φαινεται απιθανο γιατι πολλες φορες δουλευει κανονικα. υπαρχει καποια λυση μεσω software? το κινητο ειναι αγορασμενο ουτε 1 μηνα καινουριο με εγγυηση απο καταστημα αλλα μονο η ταλαιπορια τις διαδιακασιας με την εγγυηση μου την δινει. και το κανει απο την πρωτη μερα! Βοηθηστε εναν ανθρωπο να μη σπασει το δωρο τις γυναικας του και ξανα πληρωνει!!! σαφως και κανω πλακα και ευχαριστω για το αναγνωση. ολες οι απαντησεις δεκτες.
  7. dolmadakias

    αγορα windows phone

    ειναι υποκειμενικο αυτο. το ιδιο θα μπορουσε να συμβει στα windows. να υπαρχει κατι που στο andoid να μη το εχει ομως δεν παυει να ειναι καλο σαν συσκευη και το android. αυτο εξηγω το ελλιπες μαρκετ δεν ειναι μειονεκτημα σε ενα κινητο εκτος αν δεν εχει καθολου π.χ τα firefox οs που δεν εχεις πολλα να κανεις. επεισης εχουν υπαρξει φορες που δεν μπορουσα να αναβαθμησω καποιο προγραμμα σε android. ομως παλι δεν λεω πως ειναι χαλια. σε εμενα εχει συμβει σε αλλους ποτε. παλι υποκειμενικο ειναι. αυτο που ηθελα και θελω που εξαρχης το ειπα ειναι πως βαρεθηκα και θελω κατι διαφορετικο. και με ελκυει το οτι για να δουλεψει ομαλα ενα τηλ δεν χρειαζεται τα αντερα του απο hardware-απαιτησεις.
  8. dolmadakias

    αγορα windows phone

    παιδια δουλευα σημερα το κινητο της μανας μου το οποιο ειναι ενα lumia 435 και του εβαλα οτι ηθελα απο εφαρμογες και πηγαινει σφαιρα πραγμα που στο "τερας" redmi note δεν πηγαινει ετσι. ειδα το store του και αναρωτιεμαι τι αλλο θελετε απο ενα smartphone? οτι ηθελα υπηρχε! το να λεω απλα στον κοσμο εχω android με εκκατομυρια εφαρμογες που στην ουσια θα χρησημοποιησω τις 10 δεν μου λεει κατι. το οτι υστερει σε μαρκετ σημαινει πως το κινητο ειναι σκαρτο? ενας ανθρωπος θελει να εχει ενα κινητο που να μη θελει να το σπασει στον τοιχο απο τα κολληματα η ενα που απλα να διαβαζεις χαρακτηριστικα και να εισαι στα ματια του κοσμου η σουπερ ντουπερ τεχνολογια με 90 πυρηνες 300gb ραμ και απειρες εφαρμογες ομως σαν κινητο να παθαινει τα lag του? το 435 ειναι ενα κινητο στην ουσια για παιδια και ομως το ρολαρισμα η ταχυτητα και η αποκρηση ειναι 2 φορες πανω απο το τερας που εχω. το δουλεψα μια ολοκληρη μερα με οτι αυτο συνεπαγεται (παιχνιδια,εφαρμογες,browsing) και δεν ειχε ουτε ενα εστω και κομπιασμα στην οθονη. επαθα την πλακα μου. και να ομολογησω πως ημουν κολλημενος με τα android αλλαζα ρομς κτλ. τα αγαπουσα ομως οταν βλεπω κατι καλυτερο και ποιο σωστο στην δημηουργια του δεν κρυβω να πω πως ειναι καλο μονο και μονο επειδη ειναι windows π.χ. εγω θα το παρω μονο και μονο επειδη επιασα το κινητο 435 και ειδα μονος μου τι κανουν αυτα τα τηλεφωνο ποσο μαλλον αυτο που θελω. δεν θελω να παρεξηγηθουν καποιοι μιλαω τελειως γενικα και φιλικα.
  9. dolmadakias

    αγορα windows phone

    σαμποταζ μαλλον!! πλακα κανω. οποτε το τσιμπαω και αποχαιρετω το καποτε αγαπημενο λειτουργικο και ειδικα το redmi note.
  10. dolmadakias

    αγορα windows phone

    με φοβησες φιλε μου ενω ολοι λενε τα καλυτερα εσυ λες τα ακρως αντιθετα. το προτεινεις ομως σε σχεση με το xiaomi redmi note?
  11. dolmadakias

    αγορα windows phone

    τελος παντων δεν θα το δουλεψω λογικα. θα το παρω με εψησες!!
  12. dolmadakias

    αγορα windows phone

    με λιγα λογια ειναι κατι σαν bluetooth? ειναι απλα ενας διαφορετικος τροπος αποστολης αρχειων δεδομενων κτλ.?
  13. dolmadakias

    αγορα windows phone

    δεν εχει καποιο κολλημα και ας εχει 1gb ram ετσι? μπορεις να μου εξηγησεις και το NFC που εχει τι ειναι??
  14. dolmadakias

    αγορα windows phone

    συχαθηκα τα κολληματα των android και βαρεθηκα τα launcher τους. ειμαι κατοχος android απο εποχη xperia x10 mini. εχω δει reviews για τα windows phone και εχω παθει πλακα. καταρχας το βιντεο και η φωτογραφια στο 640 xl ειναι χαοδεις η διαφορα. πολυ καλη καμερα!! θα παω στο 640 xl μαλλον με εχει παγωσει απο ενθουσιασμο αυτο το κινητο. (να ξερεται παλαιοτερα ημουν πολυ φαν των windows και ειχα 3 κινητα με windows mobile εποχη omnia) αξιζει να παω σε windows phone.
  15. dolmadakias

    αγορα windows phone

    Τα παιχνιδια που παιζω σε android υπαρχουν και σε windows phone.
  • Δημιουργία νέου...