Προς το περιεχόμενο

vasskara

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    130
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

5 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με vasskara

  • Ημερομηνία γέννησης 01/10/1980

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.371 προβολές προφίλ

vasskara's Achievements

  1. vasskara

    Apple iPhone 14 Pro Max (Μαύρο/128 GB)

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 27/03/2024 10:14 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Σε κατάσταση Καινούργιου. Εγγύηση οι αξιολογήσεις μου. Αν θέλετε μια σίγουρη ποιοτική αγορά θα πάρετε κάτι σε τέλεια κατάσταση Quick Specs Οθόνη: 6.7" Είδος οθόνης: OLED Κύρια Κάμερα: 48 MP Χρώμα προϊόντος: Μαύρο Ανάλυση εμπρόσθιας κάμερας : 12 MP Αποθ. Χώρος: 128 GB Βάρος: 240 g

    780 €

  2. Τρομακτικό προβλέπεται το μέλλον και τελικά η ψηφιοποίηση και η τεχνολογία θα γίνουν οι πρωτεργάτες της μείωσης της ατομικής ελευθερίας και με κάθε παραλογισμό των μεγάλων θα κινδυνεύουμε όλοι. Δύσκολα τα πράγματα φαίνονται στον ορίζοντα. Όσο υπέρμαχος ήμουν της τεχνολογίας τόσο μεγαλώνοντας βλέπω τον κίνδυνο να χάσουμε το νόημα της ζωής. Πρόβατα όλοι σιγά σιγά.
  3. Άθλιο το σχόλιο φίλε. Πραγματικά έχεις πολλά να μάθεις από τη ζωή. Κρίμα για σένα. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν βρήκαν τίποτα έτοιμο, ήταν ικανοί, δημιούργησαν κάτι καλό από το τίποτα και απολαμβάνουν τους καρπούς των προσπαθειών τους και εκτιμούν τα κορυφαία προϊόντα. ότι πληρώνεις παίρνεις, παγκόσμια σταθερά, αν μπορείς βέβαια. Αν δεν μπορείς να δουλέψεις σκληρότερα ή να αλλάξεις δουλειά!
  4. Μπράβο στην apple συνολικά. Έρευνα ανάπτυξη υποστήριξη σε προϊόντα κορυφαίας σχεδίασης και συναρμολόγησης και αντοχής. Ότι πληρώνεις παίρνεις πάντα σε όλα. Η apple ειναι για απαιτητικους πελατες και δινει τα παντα να αλλαζει και να βρισκεται παντα στην κορυφη. Πολλα χρονια android και windows αλλα τα τελευταια 7 μονο apple. Και ολα λειτουργουν τελεια. Ξαναλεω για οποιον μπορει να το στηριξει αλλα πλεον υπαρχουν λυσεις. Μπραβο ξανα για την καινοτομια στους επεξεργαστες. Δουλευω M1 σε MacBook Pro και ειναι οτι καλυτερο εχω δουλεψει σε αποδοση αξιοπιστια και αυτονομια. Πραγματικα δεν ξερω τι μπορει να παιρνει βελτιωση.
  5. Πραγματικα δεν παμε καθολου καλα. Λεμε για την apple. Εδω βγαζει το ιδιο κινητο με αλλα τυπωματα και το πουλαει πολλα παραπανω χρηματα.
  6. Σοβαρα τωρα? Κατι δεν κανεις καλα φιλε μου.
  7. Ημουν παντα οπαδος pc και android αλλα τελικα η apple εχει βρει τη χρυση τομη αναμεσα στην εμπειρια χρησης. Οτι κανει και το mac και το iphone το κανουν και πολυ απλα και πολυ καλα. Ολοι οι πολεμιοι λοιπον αν δεν εχετε την εμπειρια μην μιλατε
  • Δημιουργία νέου...