Προς το περιεχόμενο

stergiosL2

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    162
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με stergiosL2

  • Ημερομηνία γέννησης 28/06/1990

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Ξανθη

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.684 προβολές προφίλ

stergiosL2's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

31

Φήμη

  1. stergiosL2

    Παγώνει στο boot

    Μέτα από πολλές πάλι προσπαθείς κτλ κτλ με 4 διαφορετικά modules ram το μηχάνημα δεν ξεκινάει με την καμια. Η συμπεριφορά του είναι σαν μην έχει ram πάνω του. Ξεκινάει και σε 5" σβήνει και ξανά το ίδιο. Δοκίμασα πολλούς συνδιασμους τίποτα.
  2. stergiosL2

    Παγώνει στο boot

    100000% γιατί το είχα πάνω σε άλλο μηχάνημα πριν κάνα μήνα. Την στεγωσα πολύ καλά με αέρα και μέρα με πιστολάκι με ζεστό αέρα.
  3. stergiosL2

    Παγώνει στο boot

    Λοιπόν, μετά από πολλές προσπαθείς κτλ τπτ. Έπλενα την μητρική με οινόπνευμα, έκανα cmos reset άλλαξα τροφοδικο και πλέον δεν ανοίγει καν, δηλαδή παίρνει μπρος για 5" σβήνει και ξανά το ίδιο ασταμάτητα.
  4. stergiosL2

    Παγώνει στο boot

    Έχω βάλει καινούρια μπαταρία. Έχω δοκιμάσει με μια μνήμη είτε με τις παλιές είτε με τις καινούριες ότι συνδιάσμο μπορούσα να φανταστώ, τα ίδια κάνει. Επεξεργαστή άλλον δεν έχω να δοκιμάσω. Έβγαλα τελείως την κάρτα από ρεύματα από μητρική κτλ και μου έφερε εικόνα όταν έβαλα την οθόνη στην μητρική. Αλλά πάλι τα ίδια, όταν πατάω εντερ κόβει το ρεύμα από τα περιφερειακά και παγώνει η οθόνη. Σκέφτομαι πως δεν είναι το τροφοδοτικό αλλά δεν δοκίμασα το άλλο για να είναι σίγουρος. Τα έκανα όλα και μπαταρίες έβγαλα κτλ αλλά δεν μου έβγαλε κάποιο μήνυμα ότι έκανε το BIOS reset. Θα κάνω και μια πληση την μητρική με οινόπνευμα που είπε ο φίλος από πάνω μπας και.
  5. stergiosL2

    Παγώνει στο boot

    Η κάρτα γραφικών που έχω πάνω δούλευε σε άλλο μηχάνημα που έχει 530 w τροφοδοτικό. Αυτό έχει 600 w. Οπότε γιαυτό σκέφτομαι πως το τροφοδοτικό θα είναι οκ. Θα το δοκιμάσω να βάλω το 530w πάνω να δω αν έχει διαφορά. Το δοκίμασα αλλά χωρίς να έχω βγάλει την κάρτα, και δεν μου άναβε η οθόνη. Θα το δοκιμάσω ξανά και βγάλω τελείως την κάρτα.
  6. stergiosL2

    Παγώνει στο boot

    Λοιπόν έχουμε μερικά νέα. Μπαταρία άλλαξα. Είτε με τις καινούριες είτε με τις παλιές μνήμες κάνει τα ίδια. Το τροφοδοτικό που έχει πάνω είναι 600 w ενώ στο άλλο είχα 530 w με την 2060. Έπειτα από πολλές προσπάθειες μπήκα στο BIOS με κάτι οδηγίες που μου έβγαλε ο γουγλης, πήγα να κάνω flash και κάπου στο 80% έσβησε απλά. Τα ξανά έβαλα μπρος και τα ίδια πάλι. Πάλι έπειτα από πολλές προσπαθείς μπήκα στο BIOS πάλι, τώρα χωρίς να κάνω flash πήγα να κάνω save profile και μολις πάτησα στο πληκτρολόγιο 3 πλήκτρα εμφάνισε άλλον ντι άλλον έσβησαν πάλι τα περιφερικά και πάγωσε. Άλλη μια ώρα έφαγα να ξανά μπω στο bios αλλά μάταια. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω εκτός από να κάψω όπως το προηγούμενο. Ξέχασα να πω πως τις καινούριες μνήμες τις βλέπει κανονικά στο bios.
  7. stergiosL2

    Παγώνει στο boot

    Θα βάλω καινούρια να δω μήπως και.
  8. stergiosL2

    Παγώνει στο boot

    Θα το προσπαθήσω αργότερα όταν επιστρέψω από την δουλειά. Ευχαριστώ.
  9. Καλησπέρα, αποφάσισα να αναστήσω έναν γερό που είχα στην αποθήκη μου. Έχει μητρική h81m-s2pv με έναν i5 4400(?) και χτες μου ήρθαν οι καινούριες ραμ. Πέταξα πάνω και μια 2060 και πήγα να το βάλω μπρος. Αμ δε. Στην αρχή κολλούσε μετά το bios, αναβόσβηνε μια γραμμή, μετά από πολλές προσπάθειες δεν έκανε τίποτα μετά το bios. Έβαλα USB με windows και όταν πατούσα στο boot μενού από που να κάνει boot έμενε εκεί. Μόλις πατούσα εντερ έκοβε το ρεύμα από τα περιφερειακά και πάγωνε η οθόνη. Δοκίμασα με USB που έχει Linux τα ίδια. Το έκλεισα έβγαλα την μπαταρία από την μητρική και μετά από ώρα το έβαλα μπρος. Μου πέταξε το μήνυμα ότι το bios έκανε reset και αν θα ήθελα να προχωρήσω στο BIOS η στο boot. Φυσικά καμία επιλογή δεν δούλεψε. Ότι και να πατήσω ότι και να κάνω τρώει freeze η οθόνη και κόβει το ρεύμα από τα περιφερειακά. Μπορεί και να δουλεύει έτσι όλη μέρα. Να πω πως καθολη την διαδικασία είχα αποσυνδεμενους τους σκληρούς. Μέχρι τέλους του 2022 το είχε ο αδερφός μου και δούλευε πένα το μηχάνημα μετά το πείρα στην αποθήκη και τώρα κάνει αυτά. ( το είχα σε ζελατίνα μακριά από υγρασία μέσα σε ντουλάπα). Τι άλλο να κοιτάξω μπας και δουλέψει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  10. Καλησπέρα, μπορεί μήπως κάποιος να κάνει μια μετάφραση από νέα σε αρχαία ελληνικά? Μια πρόταση είναι.
  11. stergiosL2

    Gtx 1050ti

    Στο gpu nerd λέει πως αν θες να κάνεις over clock να προτιμήσεις Asus, ενώ η msi είναι πιο αθόρυβη. Δηλαδή δεν θα πάρει oc η msi σε σχέση με την Asus?
  12. Καλημέρα, θέλω να πάρω την 1050ti αλλά δεν ξέρω ποια να διαλέξω. Ειδά υπάρχουν με μόνο ανεμιστήρα και με διπλό. Και πολλές μάρκες. Τι μου προτείνετε?
  13. αυτό όντως είναι κάτι που με ενδιαφέρει ! ευχαριστώ .
  14. Καλημέρα , Χρονια πολλά Χριστός ανέστη . Αποφάσισα να πάρω το Redmi note 4 αλλα ! τη επεξεργαστή να επιλέξω ? Άλλα διαβάζω σε φόρουμ άλλα λένε σε rewiew στο youtube και άλλα γράφουν σελίδες που συγκρίνουν αυτα τα 2 . Θέλω να ακούσω και από δω γνώμες , οπότε πείτε μου ποιον θα διαλέγατε εσείς και γιατί ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων .
  • Δημιουργία νέου...