Προς το περιεχόμενο

dio25

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    69
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με dio25

  • Ημερομηνία γέννησης 03/12/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

dio25's Achievements

  1. Σωστός, δεν είχα προσέξει ότι μόλις μου είχε λήξει οπότε την επόμενη φορά θα ξέρω, ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά.
  2. Όλα εντάξει τελικά, έβαλα εναν κωδικό για 14 μέρες Ultimate που πήρα από το Ebay και μου έδωσε τους 4 μήνες.
  3. Διάβασα και σε ξένα blogs ότι γίνεται αυτόματα η προσθήκη των 4 μηνών στο Ultimate, ελπίζω να μην το αγόρασα τζάμπα το EA Play γιατί δεν μου είναι και ιδιαίτερα χρήσιμο.
  4. Την έβαλα εγώ αλλά δεν μου έδωσε 4 μήνες Ultimate, τι μπορώ να κάνω;
  5. Καλημέρα παιδιά, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά αν σας βγάζει προβλήματα όπως π.χ να μην αναγνωρίζει χαρακτήρες, είτε με το IBAN είτε με τα άλλα στοιχεία δοκιμάστε να την κάνετε από Internet Explorer και τα αναγνωρίζει όλα κανονικά.
  6. Κατάλαβα, ας ελπίζω να έρθει μέχρι τις 30 του μήνα που είναι το estimated delivery δηλαδή. Ευχαριστώ φίλε μου.
  7. Καλημέρα παιδιά, με δέματα από Myprotein έχει κανείς κανένα νέο; Η παραγγελία μου έχει μείνει σε αυτό το status από τις 19 του μήνα: The international shipment has been processed in the export parcel center Ευχαριστω.
  8. Διαβάζοντας από διάφορες πηγές ειδήσεις το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι η Κίνα θέλει να κλείσει τα ανταλλακτήρια που λειτουργούν χωρίς άδεια οπότε αν επαληθευτεί αυτή η ειδηση η ζημιά δεν θα είναι τόσο μεγάλη. Όσο για τα decentralized ανταλλακτήρια όταν γίνουν πιο λειτουργικά και "mainstream" θα βοηθήσουν αρκετά ώστε τέτοιες ειδήσεις να μην επηρεάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την αγορά όπως γίνεται τώρα.
  9. Από Coinbase αγόρασε πρόσφατα φίλος bitcoin αξιας 200€ με χρεωστική κάρτα και του κράτησε προμήθεια περίπου 7,5€ + περίπου 4€ fees για την μεταφορά σε άλλο wallet. Πιθανόν να υπάρχουν και πιο φθηνά ανταλλακτήρια αλλά δεν ξέρω να σου προτείνω κάποιο άλλο τώρα μιας και δεν αγοράζω πλέον με fiat.
  10. Δυστυχώς είναι αρκετά πιθανό αν και θέλω να πιστεύω ότι τα decentralized ανταλλακτήρια θα δώσουν την λύση.
  11. Μαύρη Δευτέρα σήμερα για το σύνολο των νομισμάτων, η Κίνα μπάναρε τα ICOs και πιθανόν να ακολουθήσει και η Νότια Κορέα. Όλοι πουλάνε σαν τρελοί με αποτέσμα σχέδον όλα τα νομίσματα να είναι στο κόκκινο, (21% κάτω το portfolio μου από χτες). Iron Hands από εδώ και πέρα και ας ελπίσουμε να ανακάμψει σύντομα η αγορά.
  12. Ρίξε μια ματιά στο shopify ή σε κάποια άλλη πλατφόρμα ecommerce, με λίγες γνώσεις μπορείς να το στήσεις και μόνος σου. Είναι με συνδρομή τα περισσότερα αλλά έχουν και trial μερικές μέρες για να δεις αν αξίζει να ασχοληθείς.
  13. Αν δεν σε πειράζει να δώσεις καμιά 60άρα για 3 μπουκάλια περίπου μαζί με τα μεταφορικά εδώ είσαι: http://www.zeewijck.nl/en/soplica-soplica-orzech-laskowy-hazelnut-liqueur.html?id=51004238 Έχω πάρει 2-3 φορές με paypal πάντα και δεν είχα κανένα πρόβλημα, απλώς δεν δίνουν tracking number και μπορεί να πάρει μέχρι και 20 μέρες για να έρθει το πακέτο. Επίσης μπορείς να μπεις στο πολωνικό google και να ψάξεις αν μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο σε τιμές και μεταφορικά.
  14. Καλησπέρα, μια σύντομη ενημέρωση για το πρόβλημα. Έκανα uninstall το iTunes και όταν ζητήθηκε να κάνω restart τα Windows ξαφνικά άρχισαν να κάνουν κάποιες ενημερώσεις. Πλέον το PC δεν μπαίνει καθόλου στα Windows, μου δείχνει ότι υπάρχει σφάλμα 0c000000F και δεν μπορώ να μπω ούτε σε safe mode. Το έψαξα και το σφάλμα αυτό σημαίνει ή ότι έχει πρόβλημα ο Boot Manager ή ότι ο δίσκος μας άφησε. Θα φτιάξω ενα repair usb με τα Windows και θα δοκιμάσω να κάνω επιδιόρθωση στον Boot Manager, που μάλλον είναι και το πιο πιθανό πρόβλημα.
  15. Ναι, θα το κάνω αύριο το πρωί που θα έχω πρόσβαση στο PC γιατί δεν πρόλαβα σήμερα. Απλώς ανησυχώ γιατί η επαναφορά συστήματος δεν δούλεψε και δεν μπόρεσα να βρω περισσότερες πληροφορίες στο ίντερνετ. Αν υπάρχει και καμιά άλλη ιδέα για να δοκιμάσω είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
  • Δημιουργία νέου...