Προς το περιεχόμενο

ares225

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    383
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

4 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με ares225

  • Ημερομηνία γέννησης 08/01/1990

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Ενδιαφέροντα
    Tech Enthusiast

Πρόσφατες Επισκέψεις

12.487 προβολές προφίλ

ares225's Achievements

  1. Μα είναι ήδη συνδρομητικό. Απλά ελπίζω αυτοί που έχουν αγοράσει το one time license να κρατήσουν τα features και να μην αφαιρουν για να πάμε σε συνδρομή.
  2. Τι να το κάνουμε το συρτάρι εφαρμογών; Έχουμε ολόκληρη ντουλάπα εφαρμογών από το iOS 14 για να κρύβουμε τις εφαρμογές μας. 😂
  3. Ναι άμα δεν θες να έχεις διαφημίσεις το κάνουν μου είχε έρθει η ειδοποίηση. Βέβαια όταν έγινε βρήκα άλλο τρόπο να μην έχω διαφημίσεις. Τα διέγραψα 😂
  4. Επειδή σήμερα έβαλα είναι 10.99€. Ίσως επειδή πρόλαβες την παλιά τιμή να είναι 8.49€. Update: Άκυρο 10.99 μου ζητάει μέσω iOS. Θα χρησιμοποιήσω τον δωρεάν μήνα και μετά θα την κάνω μέσω του σάιτ με 8.49. Thanks @Tetrabitosχωρις το σχόλιο σου δεν θα το έψαχνα να είμαι ειλικρινής.
  5. Έτσι όπως το πάνε οποίος θέλει να δει YouTube θα θέλει premium. Και επόμενο βήμα premium με διαφημίσεις. 😂
  6. Ναι λέγετε σύστημα ασφαλείας. Εγώ σπίτι μου έχω στο σαλόνι. Μην ξεχνατε λοιπόν πως επειδή τα Airbnb στην ουσία δεν έχουν έλεγχο όπως τα ξενοδοχεία ούτε κανένα σοβαρό νομοθετικό πλαίσιο για έλεγχο και κάποτε ήταν σπίτια μπορεί και να έχουν κάμερες μαζί με το σύστημα ασφαλείας τους όπως το δικο μου. Για μένα καλά κάνει η Airbnb γιατί αφού το νοικιάζεις και δεν μένεις εσυ αυτά τα ξηλώνεις.
  7. Προβλέπω ότι σε πολύωρες διακοπές του θα κλειστούμε στα καταφύγια 😂
  8. Το κάνει πολύ μεγάλο το τηλέφωνο. Ίσως μια τέτοια θήκη πληκτρολόγιο θα ήταν βολική σε mini iphone αλλά σε pro max δεν το βλέπω. Το ωραίο θα ήταν να έβγαζαν μια θηκη πληκτρολόγιο όπως το Sony Ericsson P900. Για όποιον το πρόλαβε ξέρει 😏
  9. Όπως φαίνεται και πάει το πράγμα μάλλον το ps5 θα είναι το τέλος για εμένα. Αν κατάλαβα καλά πάμε σε «ον-λάιν» εμπειριες. Όποτε φαντάζομαι παιχνίδια με single player που είναι ήδη λιγοστά θα βλέπουμε με το σταγονόμετρο. Εκτός αν κάτι δεν κατάλαβα σε αυτό.
  10. Γιατί λόγω Covid ανέβηκε η ζήτηση και δεν έφταναν να καλύψουν την προσφορά!
  11. Καλά το γνωρίζω. Αν και έχω ενεργοποιημένο το iCloud private relay και όταν δεν είμαι σε γνωστό δίκτυο vpn. Το Adblock που έχω κάτι πρέπει να κάνει όπως και το σαφάρι αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις.
  12. Ευτυχώς που δεν χρησιμοποιώ καμία δηλαδή. Facebook διέγραψα εδώ και 2 χρόνια Αμαζον ποτέ δεν είχα λογαριασμό και google διέγραψα το account όταν μου μπλόκαρε το YouTube λόγω Adblock. Fun fact χωρίς λογαριασμό το Adblock στο YouTube δουλεύει κανονικά. ☺️
  13. ares225

    Πρόβλημα με την αλλαγή email

    Το έλυσα τελικά με ένα παλιό Hotmail που είχα πρόσβαση. Σε ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια. 😊
  14. Καλησπέρα, προσπαθώ να αλλάξω το email του account μου και παιρνω error message " Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε αυτή τη διεύθυνση email σε αυτή τη σελίδα ". To νεο mail είναι στο iCloud.com, το τρέχον gmail.com. Το gmail έχει να χρησιμοποιηθεί χρόνια και η google φοβάμαι ότι θα το κλείσει δεν θέλοντας να χάσω πρόσβαση στο Ινσομνια τι μπορώ να κάνω; Υπάρχει πρόβλημα με το iCloud και το insomnia? Ευχαριστω προκαταβολικά.
  15. Καλή κίνηση από την Apple να το δώσει και σε παλιότερα μοντέλα αν και θα περίμενα να το έδινε και στο 12 δεδομένου ότι το MagSafe δεν έχει καμία διαφορά μεταξύ των συσκευών. Εκτός βέβαια αν κάνω λάθος.
  • Δημιουργία νέου...