Προς το περιεχόμενο

christar

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    132
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με christar

  • Ημερομηνία γέννησης 16/04/1976

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.827 προβολές προφίλ

christar's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

27

Φήμη

  1. christar

    Αγορά μηχανής espresso

    Εχω περασει απο ολα, καψουλες, μηχανες σαν τις παραπανω για αλεσμενιο καφε, Gaggia κ μυλο. Αν θες την ευκολια της καψουλας, η προσωπικη μου γνωμη ειναι της Illy (αν σου αρεσει ο καφες της βεβαια) Αν θελεις αλεσμενο καφε,θελεις χρονο ,διαβασμα, υπομονη και χρημα. Θελεις μηχανη με μποιλερ >350 ευρω και μυλο > 100 ευρω ή εναν χειροκινητο Ιαπωνικο που κυκλοφορει με ολα τα μειονεκτηματα του. Εγω προσωπικα παιρνω απ' εξω 😉.
  2. Ανεφεραν οτι μπορεις να αλλαξεις τον SSD ή οτι μπορεις να βαλεις και δευτερο?
  3. Το οριο στο δευτερο σκληρο ειναι το 1Tb? Το επισκευαστικο κεντρο της Huawei δεν το οποστηριζει παντως, οποτε χανεται και η εγγυηση. Τι HDD 1Tb θα προτεινατε για αυτο το laptop?
  4. Δυστυχως δεν το προλαβα!! Τελειωσε...
  5. Τα περισσοτερα αντιβακτηριδιακα ειναι αλκοολουχα, οποτε νομιζω οτι ειναι το ιδιο πραγμα. Μπορεις να βρεις και αλκοολουχο λοσιον με 95 βαθμους μιας και το καθαρο ειναι πανακριβο!
  6. Αν μαθεις, πες μου κ εμενα που ειμαι απο επαρχια ποσο παει η αλλαγη οθονης απο s8+.στο συγκεκριμενο μαγαζι.
  7. Δεν εχει καμια σχεση το Amazon με τα κινεζομαγαζα σε θεματα εγγυησης κ χρονου αποστολης-επιστροφης
  8. Η αληθεια ειναι οτι γι αυτο οι περισσοτεροι βαζουν ενα shutter release button και λιγοτερο για ομορφια
  9. Απο την στιγμη που η fujifilm εβγαλε μετα απο την σειρα Χ-Τ1-2-3, την ΧΗ-1, δεν υπηρχε λογος για αλλη μια μηχανη με παραπλησια χαρακτηριστικα αλλα διαφορετικο look. Το προχωρησε ενα βημα παραπερα και εκανε την συνεχεια της πρωτης της μηχανης ακομα πιο αρχεγονη για back to the basics photography. Σε οποιον δεν αρεσει, εχει αλλες δυο εναλλακτικες. Εγω αν ειχα τα λεφτα, θα την επαιρνα...
  10. Sorry και αυτη απο gray market εννοουσα και εννοειται οτι ειναι αρκετα παλια και αξιζει να παει καποιος σε πιο καινουργια! Περισσοτερο σχολιασα την τιμη της x-t2 με τον 18-55.
  11. X-t2 και 18-55 με 700 ευρω δεν παιζει ουτε μεταχειρισμενη. Καλα το ειπε για x-t1. Θα μπορουσε να ειναι βεβαια μια x-t20 ή μια xe3 με αυτον τον φακο απο gray market.
  12. Αναμεσα σε αυτο κ ενα redmi note 5 4/64, ποιο θα προτιμουσατε?
  13. christar

    Hellas direct εντυπώσεις;

    Πολυ ευχαριστημενος και εγω, μενω επαρχια και με εχει καλυψει πολυ γρηγορα σε πληρωμες ατυχηματων. Οποιος παει για πρωτη φορα μπορει να χρησιμοποιησει και το refer a friend - παιρνει εναν κωδικο απο καποιον αλλον ασφαλισμενο και κερδιζουν και οι δυο απο 24 ευρω. Τις επομενες φορες μπορεις να χρησιμοποιησεις τον κωδικο praktiker.
  14. Και εμενα μου προτεινε ενας γιατρος τον καυτηριασμο, αλλα καπου αλλου που πηγα ουτε να το ακουσει δεν ηθελε... Εκατσε και μου εξηγησε πως δουλευει η μυτη και γιατι δεν καις τον ιστο (σε καποιες ιδιαιτερες περιπτωσεις αφαιρουν ενα κομματι της κογχης, οχι καυτηριασμο). Οι κογχες μεγαλωνουν κ μικραινουν εναλλαξ κ μετα τον καυτηριασμο σταματαει αυτη η λειτουργία. Γιατρος δεν ειμαι, αλλα οποιος το σκεφτεται καλο ειναι να παρει κ μια δευτερη γνωμη....
  15. Και τα 3 πολυ σημαντικα +την καμερα, αλλα ειδικα το δευτερο για εμενα ειναι πολυ αποτρεπτικος παραγοντας. Σε οδηγει να παρεις την μεγαλυτερη εκδοση και για εμενα χανει αυτο το value for money ανεβαινοντας σε τιμη...
  • Δημιουργία νέου...