Προς το περιεχόμενο

xlorenzo

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    103
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με xlorenzo

  • Ημερομηνία γέννησης 15/03/1916

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

xlorenzo's Achievements

  1. Το remote play είναι για κλάματα σε imac με i5 που έχω εγώ. Τίγκα στο lag
  2. xlorenzo

    PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

    Ευχαριστώ πολύ φίλε μου που απάντησες θα το δω αυτό με την μεταλλική επιφάνεια. Το έχω πάνω σε ένα έπιπλο τηλεόρασης που έχει τζάμι αλλά μπροστά είναι μεταλλικό και όντως ακουμπάει εκεί. Όσον αφορά το software κάνω πάντα το update όταν βγαίνει μέσω του PS4 οπότε σίγουρα είμαι στο τελευταίο εκτός αν αυτό που μου δωσες μπαίνει με άλλο τρόπο και δεν έχει βγει σαν update μέσω της κονσόλας
  3. xlorenzo

    PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

    Ερώτηση παιδιά. Το PS4 που έχω εκεί που παίζω ή μου πετάει το cd έξω μόνο του ή μπαίνει σε rest mode πάλι μόνο του στα καλά καθούμενα. Το έψαξα λίγο τι μπορεί να φταίει και από ότι κατάλαβα είναι τα πλήκτρα αφής που έχει μπροστά η κονσόλα. Τι κάνουμε τώρα εγγύηση έχει ένα χρόνο ή δύο τελικά?
  4. κατεβάζεις sopcast και ενώνεις το imac με έναν ανταπτορα στην tv σου . από κει και πέρα υπάρχουν site με sopcast links ώστε να βλέπεις σε hd με καθυστέρηση περίπου 40 δευτερολεπτων όμως
  5. Κατέβασε το ivi από appstore σου περνάει τις ταινίες στο itunes σε 2 λεπτά και streamαρεις σαν να είναι αγορασμένες οι ταινίες Με το beamer κάνει όλο το encoding το mac άνω αν είναι στο itunes απλα κάνει stream το apple tv και cpu και ram δουλεύουν στο ρελαντί
  6. xlorenzo

    Παλιό iMac και El Capitan

    Εσείς που βάλατε ssd στο imac late 2009 ποιον βάλατε? Θέλω και εγώ να βάλω και με τον αισθητήρα θερμοκρασίας τι πατέντα κάνατε?
  7. παιδιά θέλω να μου προτείνετε ένα modem router που να μπορώ να πειράξω το snr και να είναι τούμπανο στο wireless dual band μέχρι 100 ευρω. αλλιώς ένα σκέτο router doual band μέχρι 60 για να κρατήσω αυτόν τον τάφο το speedport που μου έχει δώσει ο οτε , στο wifi είναι για πέταμα και στα 5 και στα 2.4ghz.
  8. xlorenzo

    Linksys x 1000

    Ακριβώς για αυτό πάω φίλε μου αν και δεν έχω vdsl πιο πολύ με νοιάζει η τοπική σύνδεση για video streaming. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις όλους.
  9. xlorenzo

    Linksys x 1000

    Δοκίμασα και με άλλη κάρτα δικτύου τα ίδια. Ενώ σε άλλα WiFi πάει 300. Πάει για πέταμα μου φαίνεται να πάρω ένα Tp link
  10. xlorenzo

    3D Subtitler για Mac

    κατεβασε το movist απο appstore αξιζει τα λεφτα του. ειναι player που δεν χρειαζεται να μετατρεψεις τον υποτιτλο σε 3d το κανει μονο του αναλογα με την ταινια που θα βαλεις. Το εψαχνα κι εγω πολυ καιρο αλλα δσυστυχως δεν υπαρχει το προγραμματακι αυτο οπως στα windows.
  11. xlorenzo

    Linksys x 1000

    Πολυ φοβαμαι οτι 300 θα πιανει σαν extender η σκετο router δεν εχω αλλη εξηγηση, Δεν μου δινει και πολλες επιλογες στο wireless μονο chanel , ssid security αυτα τα απλα. Και απο οτι διαβαζω στα forum τα ξενα που το ψαχνω εδω και καιρο ολοι κραζουν.
  12. xlorenzo

    Linksys x 1000

    η καρτα ειναι up to date σε αλλα 300αρια ρουτερ πιανει κανονικα. Στο ιδιο δωματιο λεει σημα excelent 130mbps. Οταν βαζω του ΟΤΕ το speedport που εχω καβα στα 5ghz πιανει κανονικα 300. οποτε δεν νομιζω να ειναι θεμα καρτας. το channel bandwith ειναι 20/40 Και εχω βαλει το τελευταιο firmware στο ρουτερ. Απο οτι βλεπω στις προδιαγραφες του λεει 2.4 ghz. Γινεται να παρω 300 απο αυτη τη συχνοτητα? Δεν θα επρεπε να ειναι 5ghz? Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου που απαντησες.
  13. Macbook white late 2009 αλλαγη καλωδιοταινιας hdd ,το 2014 μονο που κοστισε 30 ευρω istorm. Imac late 2009 i5quad 16ram ,αλλαγη καρτας γραφικων Ati radeon 4850 το 2014 , 270 euro istorm (αυτο εγινε επειδη πραγματικα το ελιωσα στο gaming μεσω bootcamp). Τα εχω ακομα και τα δυο στο macbook εχω βαλει ssd samsung 850 evo και παει τεζα. Γενικα οταν πεθανουν θα ξαναπαω σε apple αν και νομιζω οτι τα καινοτρια βγαινουν πιο ζημιαρικα
  14. xlorenzo

    Ssd σε iMac late 2009 i5quad 16gb ram

    σε ευχαριστώ πολύ που απάντησες φίλε μου. Λίγοι εως κανένας ξερουν απο apple hardware εδώ μέσα να σαι καλά. Θα το μελετησω και θα επανελθω να σου πω τι εκανα .Ευχαριστω και παλι
  15. xlorenzo

    Linksys x 1000

    Καλησπερα στο φορουμ. Να κανω κι εγω την ερωτηση μου. Εχω το Linksys x 1000. Εξηγείστε μου πως μπορω να εχω 300 mbps οπως λενε οι προδιαγραφες του με 2.4 ghz wifi. Οπως και να το ρυθμισω 130 πιανω.
  • Δημιουργία νέου...