Προς το περιεχόμενο

Lantos00

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    7
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Lantos00

  • Ημερομηνία γέννησης 04/05/1976

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Lantos00's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Τελικά η λύση βρέθηκε επρεπε να γίνει disable to SMART από τον HDD Link
  2. Είχα έναν western digital green 1 TB, όπου ήταν εγκατεστημένα τα WINDOWS 7 64bit. Tον αποσύνδεσα εγκατέστησα έναν VERTEX 3 και γύρισα στο BIOS την επιλογή από IDE σε AHCI. Έχω περάσει κανονικά windows,όλα δουλεύουν μια χαρά αλλά μόλις συνδέσω τον παλιό μου σκληρό έχω μήνυμα στο BOOT (sata 2 error press any key to restart) το σύνδεσα και σε άλλη sata και πάλι το ίδιο πρόβλημα. Μόλις τον αποσυνδέσω ο SSD δουλεύει μια χαρά μόνος του. Καμιά ιδέα πώς να τον δει στο σύστημα? Σαν τελική λύση δεν με πειράζει αν πρέπει να τον φορμάρω αφού είδη έχω πάρει τα αρχεία που χρειάζομαι.
  3. Σίγουρα έχετε δίκιο οτι στην πραγματικότητα χρειάζομαι μόνο την κάρτα οθόνης, έτσι και αλλιώς το βαρύτερο παιχνίδι που θα παίζω για τους επόμενους μήνες θα είναι DIABLO 3. Aλλά αφού έχω βρεί αγοραστεί για τα εξαρτήματα και εφόσον τα χρήματα δεν θα μου λείψουν ( τα κέρδισα στο καζίνο ) θα ήθελα να πάω σε περιβάλλον i7-z77 για τους sata3 - SSD και usb3. Σε κάνα 3μηνο θα αγοραστεί και καινούργια κάρτα γραφικών.
  4. Ποσό που διαθέτουμε : 600 € + 60 € Χρήση υπολογιστή : GAMING Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Οχι υπάρχουν ASUS VW221 , NEC LCD71VM DUAL MONITOR Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? OXI Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε (για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Διαφορετικά Θα στειθεί από εμένα Υπάρχουν επεξεργαστής Quad core Q9550 2.83Ghz Θα αλλάξει Ψυκτρα: Thermaltake frio OCK θα παραμείνει Motherboard Asus p5q3 deluxe wifi Θα αλλάξει Μνημες Kingston 2x2GB 1066 Mhz θα αλλάξουν ATI Radeon HD 4870: θα παραμείνει Κουτί Κάρτα γραφικών: Τροφοδοτικό Enermax 1000 w Hard Disk :2 x 1Tb WD WD10EAVS-00D7B1 ATA Device (SATA) 1) Θελω την γνώμη σας για καινουργιο επεξεργαστή, μητρική, SSD(90gb) και μνήμες(8gb) με το ποσό 600 €. 2) Με τα παλιά εξαρτήματα θα συναρμολογηθεί για καποιον άλλον ενας ακόμα υπολογιστής και χρειάζονται μόνο ενα απλό midi tower και μια απλή agp κάρτα, ψύκτρα θα χρησιμοποιηθεί η παλιά μαμίσια της intel. Διατίθονται 60-70€ .
  • Δημιουργία νέου...