Προς το περιεχόμενο

AiWaaa

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.163
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με AiWaaa

  • Ημερομηνία γέννησης 01/03/1991

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Σαλονικα

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Salonika

Πρόσφατες Επισκέψεις

53.452 προβολές προφίλ

AiWaaa's Achievements

  1. AiWaaa

    Photos of your car

    To αυτοκίνητο κινείται κανονικα στην πολη της Θεσσαλονικης.. Μια χαρα δρομους εχει για να το ευχαριστηθεις.. Τωρα το τι σχεση εχει απο που ειναι οι πινακιδες δεν ξερω εσυ θα μου το απαντησεις αυτο.. O Γρηγόρης ειναι εγγυηση πραγματικα. Δεν τον ξερω προσωπικα αλλα με αυτα που εχω ακουσει εχω σχηματισει καλη γνωμη.. Α ειναι σφιχτο ε ? Αρα παιζει να ειναι παραπανω δεν θελω να μαθω ομως μου αρκουν.
  2. AiWaaa

    Photos of your car

    Ολόσωμη 70αρα τιτανιου από down pipe συν ελεύθερο 200αρι καταλύτη , μεγαλυτερο intercooler με παροχη εως 450 αλογα, ελευθερο φιλτρο, υβριδιο τουρμπινα απο 14t σε 19t, kw variant inox 2 coilover αναρτηση, brembo 4πιστονα φρενα, quickshift, προγραμμα ace motosport αυτα τα βασικα. Δυναμομετρημενο 270 αλογα ροδα με 35 κιλα ροπης.
  3. AiWaaa

    Photos of your car

    Eυχαριστω αγορινα ουτε 110κ χιλιομετρα δεν εχει.. Ειναι απολαυση ειδικα με οτι φοραει πανω..
  4. AiWaaa

    Χαρίζεται Dogo argentino

    Σε ποια περιοχή βρίσκεστε ?
  5. AiWaaa

    Photos of your car

    Ενας ακομα Γαλλος στην οικογενεια.. Ηρθε απο Αθηνα μερια..
  6. Kουτατος ηρθε απο Κορεα.. Ημουν εκει και ειδα και το unboxing και ολα.. Δεν χρειαζεται νεα αδεια ειναι ο ιδιος κινητηρας.
  7. Mολις παρέλαβα το αυτοκίνητο.. Ο κινητήρας εχει αλλαχθεί πληρως και καποια περιφερειακα.. Το νιωθω η αληθεια ειναι πιο ζωηρο απο οταν το ειχα πρωτοπαρει.. Εννοειτα οτι ειμαστε σε φαση στρωσιματος ξανα.. Θα δειξει... Παντως δεν περιμενα τοσο συντομα επισκευη κινητηρα.. Τι να πει και ο γαλλος δλδ που του εχω πιει το αιμα και 260000 χιλιομετρα δεν εχει κανει κιχ.. Ελπιζω να ηταν μια ατυχη στιγμη και να μην επαναληφθει στο μελλον..
  8. Kαινουργιο αυτοκίνητο ζητησα γραπτά αλλα δεν μπηκαν καν στον κοπο να απαντησουν.. Αφου θα εχω καινουργιο κινητηρα και χωρις να πληρωσω τπτ παλι καλα να λεμε..
  9. Αγορα νεου Κia sportage τελη μαρτιου το 2021(38000 ευρω παρακαλω awd hybrid) .. Το αυτοκίνητο εδειχνε απο την αρχη οτι κατι δεν πάει καλα... Η καταωάλωση με αυτην που εδινε το εργοστάσιο ειχαν μεγάλη απόκλιση.. Τους ενόχλησα αρκετές φορες.. Το αυτοκίνητο πήγε αντιπροσωπεία αρκετες φορες.. Ολα καλα τα βρίσκανε.. Εγινε και η αλλαγή λαδιών κοντά στα 10κ χιλίομετρα και μετα απο εκει ξεκίνησε ο γολγοθάς.. Το αυτοκίνητο κάθε πρωί δεν έπαιρνε μπροστά οταν ειχε κρύο εξω.. Ξανα τηλεφωνα τους εξηγησα την κατάσταση και οι αθεόφοβοι απο 18 ιανουαρίου οπου εγινε η εποικοινωνία μου κλέίσανε ραντεβού για 9 Φλεβάρη... Να μην τα πολυλογώ χρειάστηκε να γυρίσω απο πτολεμαιδα θεσσαλονίκη και το αυτοκίνητο στην Βεροια δεν τραβούσε καθόλου και φαινόταν σαν να πήγαινε με 3 κυλίνδρους.. Οπως ειμαι μετα απο 3 ωρες ταξίδι παω το αφήνω στην αντιπροσωπέια.. Μετα απο 2 μερες με παίρνουν τηλέφωνο και μου ανακοινώνουν οτι χτυπυσε η μπιέλα του 2ου κυλινδου...Με τα πολλα αλλαγη κινητήρα ο οποίος θα έρθει απο κορέα και μετά απο πολύ πιεση και email στα κεντρικα της Κια αποφασίσανε να μου δώσουνε αυτοκίνητο αντικατάστασης.. Μετα τις 15 του μήνα ίσως εχω το αυτοκίνητο...
  10. AiWaaa

    PS5 διαθέσιμο plaisio

    Υπαρχουν διαθεσιμα και αλλου
  11. AiWaaa

    καταλυτης

    H βαλε ενα ποιο ελευθερο καταλυτη αντι να τον βγαλεις τελειως
  12. AiWaaa

    Σβήσιμο σε κατηφόρες

    Ιδια καροτσα ειναι στο 5οπορτο.. Αλλιως στημενο βεβαια με τα ιδια παιδικα συμπτωματα.. Κανε αναβαθμιση τον εγκεφαλο σου με γνησιο αισθητηρα ημιτασιον σε στροφαλου στα renault δεν.. Οταν αλλαζουμε αισθητηρα στροφαλου στα renault θελει επαναπρογραμματισμο η ecu( στα mk2 1.6+)
  13. AiWaaa

    Σβήσιμο σε κατηφόρες

    Megane 2 rs 244000 like new.. Και αν δεν έχει φάει ξύλο... Απλά συντηρείται σωστά..
  14. AiWaaa

    Σβήσιμο σε κατηφόρες

    Όταν είναι ζεστό το αυτόκινητο πόσες φορές μίζαρει για να πάρει μπροστά? Εάν είναι από αντλία θα μίζαρει τουλάχιστον 4 φορές για να πάρει.. Αντλία στο διαγνωστικό δεν θα φαίνεται.. Εκανες αναβάθμιση λογισμικού αφού πέρασες το καινούργιο Γραναζι μεταβλητού? Αισθητήρας στροφάλου Αλλάχτηκε με γνήσιο? Ας κοιτάξουν και την Evm valve διότι στα αυτόματα κιβώτια της Ρενό είχε θέματα και όταν χάλαγε είχε παρόμοια συμπτώματα με τα δικά σου. Θες να έρθεις να οδηγήσεις το δικό μου 15ετιας να σου αλλάξω γνώμη?
  • Δημιουργία νέου...