Προς το περιεχόμενο

adinows

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    147
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με adinows

  • Ημερομηνία γέννησης 01/10/1980

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ΑΘΗΝΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.033 προβολές προφίλ

adinows's Achievements

  1. Ρε...Προβλήματα που έχει ο κόσμος.
  2. Πηγα βιοιατρικη περυσι και ο και καλα ανοιχτος που λενε σε ολες τις κλινικες....Ειναι τοσο χαμηλοταβανος που ελεγα ειμαι σαν μπιφτεκι σε burger,εννοειται δεν αντεξα 10 δευτερολεπτα...Επισης επειδη παλιοτερα πριν το κομπλεξ εκανα σε διαφορους ειχα παρατηρησει οτι υπαρχουν και πιο ευρυχωροι μαγνητικοι....Αλλα Δεν θυμαμαι ομως που ρε γαμωτο... Αν ξερει καποιος τον μεγαλυτερο μαγνητικο η κλειστο η ανοιχτο....Περιμενουμε πληροφοριες!
  3. adinows

    Cosmodata

    Σήμερα αγόρασα ένα refurbish-μεταχριρισμενο pc σταθερό. Το πρώτο που ειχα ρώτησει στο τηλ όταν το παραγγείλα...με έβαλε κ αναμονή να το ρώτησει σε συναδέλφους και κατόπιν στο κατάστημα αν έχει αλλαχτεί η πάστα στον επεξεργαστή λόγο ότι είναι μοντέλα >2010...Όλοι έλεγαν είναι ελεγμένα τα pc. Ευτυχώς το άνοιξα και έβαλα πάστα γιατί η η δικιά του είχε γίνει πούδρα για κωλο μωρού.
  4. Καλησπερα Ελπιζω να ειναι σχετικο το νημα εδω. Εχω εναν 2ο υπολογιστη με socket 778, οταν τον ανοιγω ενω εχει ρευμα κανονικα γυρνανε οι ανεμιστηρες και του επεξεργαστη και της γραφικων.... Αλλα Μαυρη οθονη. Αλλαξα τροφοδοτικο..τιποτα. Δοκιμασα 3 καρτες γραφικων αλλα τιποτα,καρφωσα και το vga πανω στην μητρικη κατευθειαν..Τιποτα Η ερωτηση ειναι Υποθετικη...Μαυρη οθονη γιατι: -Mπορει να εχει Καει ο Επεξεργαστης? -Εχει Καει η Μητρικη?
  5. Ακομα μια επισημη παρουσιαση δεν εχει βγει...Να δουμε τις διαφορες με το Plus τελικα,αλλα γραφουν τα forum αλλα οι πωλητες... Oτι το πουλανε γυρω γυρω και δεν το εχει στο global eshop της η lenovo... Τι γινετε?
  6. Στα εργοτάξια στο εξωτερικό εν ωρα εργασίας πέρα απο τα VHF/UHF δεν επιτρέπουν να έχεις κινητό πάνω σου εκτός εαν είσαι supervisor η κατι σαν εργοδηγός... Στατιστικά και πόσοι απο αυτούς τους λιγους "επικεφαλής" να προτιμήσουν να αγοράσουν κινητό CAT? Πρακτικά δεν στοχέυουν σε εργοτάξια.
  7. adinows

    Ηλεκτρονικό τσιγάρο

    Ευχαριστω για την ενημερωση. Μιλησα με το καταστημα και μου ειπαν οτι το μπουκαλι βγαινει σε 500ml με ενα κοστος 6νικ στα 100+ ευρω και να περιμενω να ωριμασει 1+ μηνα. Ουτε 100+ ευρω σκεφτομαι να δωσω οσα ml και να μου πουλησουν,ουτε 1+ μηνα να κοιταω το μπουκαλι...
  8. adinows

    Ηλεκτρονικό τσιγάρο

    Κοιταξα αρκετα καταστηματα και δεν ειχαν paypal και προχωρησα απλα με visa. Το smok al85 mod το βρισκω χονδρικα απο 50 στα 30 ευρω εξωτερικο. Πιθανον να παρω και εναν ατμοποιητη ακομα απο 25 στα 8-9 ευρω . Μιση τιμη θα μου βγουνε σχεδον...Τωρα η εγγυηση απο οσο ειδα εδω ελλαδα δινουν 3μηνες ειναι,δεν ξερω αμα αξιζει μωρε.
  9. adinows

    Ηλεκτρονικό τσιγάρο

    Kαλησπερα. Συγνωμη μαλλον θα εχουν ρωτησει και αλλοι αλλα δεν καταφερα να εντοπισω καποια συζητηση που να αναφερετε: Καταστηματα-eshop συνεπεις και φτηνα στο εξωτερικο? -Εχω ηδη ενα smok al85 και δεν θελω να το ξανα πληρωσω χρυσαφι εδω... -Επίσης εφαγα ενα πακετο...Προσπαθησα να αγορασω απο 2 μαγαζια στην αμερικη το υγρο μου Cuttwood:boss reserve 120ml μου και μου δεσμευσαν την συναλλαγη της visa καποιες μερες μεχρι να μου δωσουν ακυρο λογο καπιταλ,ευτυχως μολις ειδα μου επεστρεψαν τα χρηματα. Οποτε οπως προαναφερω πειτε μου καποιο εντιμο eshop στο εξωτερικο παρακαλω για να παρω τουλαχιστον αλλο ενα smok al85...Γιατι το υγρο δεν θα το ξαναβρω φτηνα μαλλον
  10. Δεν βρηκα λυση και πηγα σε αυτην. -Καθαρισμα με anti malware και παρομοια clean προγραμματα. -Format/delete και οι 2 δισκοι. -Ανακτηση δεδομενων με recover my files....Που στην περιπτωση μου ανακτησα ενα ενα 20%
  11. Ναι ναι...Oλα που αναφερει το site που μου εδωσες και γενικα οσα αναφερονται στο ransomware και recovery...
  12. Φιλε μου μιλαμε για εναν απο τους πιο ισχυρους ιους του πλανητη...Ο οποιος δεν μπορουν να βρουνε λυση αμεση ουτε οι πιο μεγαλες εταιριες..
  13. Ρε συ Δημητρη δυστυχως δεν εχω κατι αλλο να περιγραψω το λεω αναλυτικα το προβλημα στο αρχικο μου μηνυμα... Oλα τα αρχεια του 2ου σκληρου δισκου.... jpg,pdf,mp4 κτλ΄δεν ανοιγουν γιατι εχουν μετατραπει οπως φαινεται: -Βασικα εχουν και μετανομαστει σε [email protected] -Oταν παταω πανω σε αρχειο ( πρωην jpg,pdf,mp4) πλεον στις ιδιοτητες γραφει Type of file: MS-DOS Applications (.com) Αυτο που μου εμφανιζε κατα την εκκινηση του υπολογιστη ηταν ενα μηνυμα μεσο photoshop που ελεγε να επικοινωνησω με ενα email για να κανω recovery,δεν εμoιαζε με αυτο που μου εδειξες και εγω νομιζοντας οτι ειναι κατι απλο δεν το αποτυπωσα...Κατευθειαν εκανα format στον 1ο σκληρο δισκο οπου λειτουργει κανονικα. Δεν μπορω να πω υποθετικα κατι παραπανω που δεν βλεπω γιατι ξερεις..Μπορει να καθοδηγηθει το θεμα εδω σε λαθος κατευθυνση.
  14. Σε ευχαριστω πολυ VasKag..Θα το δοκιμασω και οτι νεοτερο εχω θα ενημερωσω.
  • Δημιουργία νέου...