Προς το περιεχόμενο

fivdis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    52
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με fivdis

  • Ημερομηνία γέννησης 07/01/1988

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

fivdis's Achievements

  1. Στο mini 3 pro μπορούσες. Η προεπιλογή ήταν 120 μέτρα, αλλά πριν τη πτήση μπορούσες να το ρυθμίσεις στα 500 μέτρα. Αποτι φαίνεται στο mini 4 pro η προεπιλογή είναι 120 μέτρα και μπορείς μόνο να το μειώσεις. Δες και εδώ πως είναι το μενού:
  2. Οι κανόνες λένε 120 μέτρα απόσταση από το κοντινότερο σημείο εδάφους σε σχέση με το drone, όχι σε σχέση με το home point. Οπότε αν το σηκώσεις στη βάση ενός βουνού και αρχίζεις να το ανεβαίνεις, θα φτάσεις στο σημείο που το drone δεν θα μπορεί να ανέβει άλλο γιατί θα έχει φτάσει το τεχνητό ταβάνι. H DJI το πήγε στο άλλο άκρο με αυτή την απόφαση.
  3. Ίδια τιμή με το mini 3 pro έχει. Επίσης το fly more combo συμφέρει σε σχέση με του mini 3 pro που είχε 200 ευρώ. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι πως έχει αισθητήρες παντού, οπότε μπορείς να το βάλεις να κάνει κάποιο από τα ημιαυτόνομα προγράμματα που έχει χωρίς να χρειάζεται να το κοιτάς. Άρα μπορείς να τραβάς τον εαυτό σου "πιο φυσικά" και δεν έχεις το και άγχος πως θα στουκάρει. Για παράδειγμα χθες είχα πάει για ποδήλατο σε ένα δάσος παρόμοιο με αυτό που δείχνει το βίντεο στο 1:18. Εκεί δεν θα τολμούσα να πετάξω το mini 3 pro. Ενώ αυτό απά το αμολάς και του λες να σε ακολουθήσει. Στη χειρότερη περίπτωση απλά θα δει ένα εμπόδιο και θα σταματήσει χαλώντας το πλάνο, αλλά το drone θα ζήσει. Το άλλο πρόβλημα αυτών των μικρών drone είναι η εμβέλεια. Η εμβέλεια σε χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης (κανονισμοί CE) είναι ελαφρώς αυξημένη σε σχέση με το mini 3 pro. Στην Αμερική (κανονισμοί FCC) η διαφορά υπέρ του νέου μοντέλου είναι πολύ μεγαλύτερη.
  4. Απορία για όσους έχουν δει την ταινία.
  5. fivdis

    DJI Mini 3 Pro

    Τελικά εδώ έχει με 17 ευρώ τον χρόνο. https://www.coverdrone.com/eu/ Επίσης αν έχετε ήδη ασφάλεια σπιτιού ίσως αυτή σας καλύπτει ή μπορείτε να το βάλετε επιπλέον με μικρό κόστος. Για Ελλάδα απ'ότι κατάλαβα δεν είναι υποχρεωτική η ασφάλιση για να πετάξεις drone 250gr, άλλα αρκετές χώρες του εξωτερικού σε υποχρεώνουν.
  6. fivdis

    DJI Mini 3 Pro

    Έχετε να προτείνετε κάποια ασφάλεια προς τρίτους για χομπίστα; Βρίσκω μόνο στα 100 ευρώ.
  7. Έχεις δίκιο! Τουλάχιστον θα παίρνει security updates για 2 χρόνια ακόμα και τα νέα features δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.
  8. Η Ookla έχει έναν υποτυπώδη χάρτη κάλυψης 5G. Επίσης δεν θα εμπιστευόμουν τόσο την Ookla για να μετρήσεις δικτύου, γιατί δεν κάνει συστηματικές μετρήσεις. Αλλά στηρίζεται σε εθελοντές οι οποίοι συνήθως κάνουν μέτρηση όταν έχουν κάποιο πρόβλημα. Κάποια από τα δεδομένα της παρέχονται δωρεάν, πάντως αν κάποιος έχει όρεξη να παίξει μαζί τους.
  9. Το resident evil είναι περίπτωση βιντεοπαιχνιδιού που έγινε ταινία και η ταινία ήταν καλή. Τουλάχιστον η πρώτη ταινία με τη Michelle Rodriguez ήταν πολύ καλή. Επίσης είναι καλά και τα animation όπως το resident evil: Degeneration. Επίσης η ταινία DOOM αξίζει μόνο και μόνο για τη σκηνή που βλέπεις τα πάντα από 1ο πρόσωπο.
  10. fivdis

    LG OLED C11LB vs. C14LB vs. C15LA

    Οι διαφορές είναι επίτηδες λεπτομέρειες. Συνήθως, όπως και σε αυτή τη περίπτωση το πίσω μέρος της τηλεόρασης, που δεν βλέπει ποτέ κάποιος έχει ελάχιστα διαφορετική απόχρωση. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις ίσως οι διαφορές να είναι κάπως πιο ουσιαστικές, πχ διαφορετικές θύρες εισόδου. Ο πραγματικός λόγος που υπάρχουν αυτές οι μικροδιαφορές είναι ώστε το ίδιο ουσιαστικά μοντέλο να πωλείται με διαφορετικούς κωδικούς σε μεγάλες αλυσίδες. Έτσι δεν μπορείς να κάνεις price match.
  11. Μάλλον δεν θα έχουν σχέση σεναριακά αλλά το ανάλογης τεχνοτροπίας resident evil: degeneration είναι αρκετά καλό.
  • Δημιουργία νέου...