Προς το περιεχόμενο

aristos66

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    86
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με aristos66

  • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1966

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

aristos66's Achievements

  1. Ευχαριστώ όλους για ρον χρόνο σας εχω Επεξεργαστής i7-3770K Asus P8Z77-V LX και θα αναβαθμίσω και την 1660 σε δευτερο χρόνο οπότε θα ήθελα αισθητή αναβάθμιση
  2. Καλησπέρα σκοπευω να προχωρήσω στην παράκατω αναβάθμιση AMD RYZEN 5 5600X BOX AM4 (4,600GHZ) WITH WRAITH STEALTH COOLER 290€ MSI MAG X570 TOMAHAWK WIFI (AM4) 223 € PATRIOT VIPER STEEL 16GB DDR4-3200MHZ (PVS416G320C6K) 71€ κρατάω απο το παλιό Gigabyte gtx 1660 6gb και ενα τροφοδοτικο V850 gold Cooler Master Ποιά είναι η γνώμη σας ? το PC ειναι για gaming Ευχαριστώ
  3. Τόσες προσφορές δεν θα ξέρει ο κοσμος τι να πρωτοπαρει !!! Μπεεεε
  4. Και πάλι Το 29,99 σε χώρα με 1,5 εκ. ανεργους και βασικο μισθό 500 τα 29,99 ειναι κλεψιά
  5. Δεν καταλαβαίνω το άρθρο που αποσκοπεί και γιατί τέτοια διάθεση για εξήγηση "δεν είναι τόσο τραγική". Αναμένω απάντηση πριν αρχίσω τις εικασίες.
  6. Οταν οι μεγάλες ευρωπαϊκές αλυσίδες εμφανίζουν τιμές υψηλότερες απο το ιντερνετικό μαγαζάκι, την στιγμή που όπως ειπε ο φίλος έχουν τεράστιες εκπτώσεις απο τους προμηθευτές λόγω μεγαλύτερου όγκου / τζίρου, τοτε τα λειτουργικά έξοδα (ενοίκια / εξοδα) δεν μπορούν να αποτελούν δικαιολογία για την υψηλότερη τιμή. Απλά γουστάρουν και κερδίζουν περισσότερα. (Γιατί και οι μισθοί που δίνουν είναι της πείνας. )
  7. Με 1,5 ανεργους καλά που καποιοι έχουν και λεφτά για PC και για Iphone
  8. Ποσο καμμενος είναι ένας λαος που έχει βασικό 580 μεικτά και κινητό 800 ευρώ ?????????
  9. aristos66

    Sony Xperia E4 Review

    Ευτυχώς που κάποιοι εξαντλούν την γνωση τους και την τεχνική τους κατάρτιση σε forum και δεν εργάζονται στο τομεα σχεδιασμού τηλεφώνων, γιατι δεν βλεπω να είχαμε συσκευη να μιλάμε ή αν είχαμε θα έκανε 3000 ευρω και πανω ελεος
  10. mediamarkt - ουστ και δεν αγοράζουμε
  11. Αισχος κανουν οτι ειναι δυνατό να αλλάξουμε συσκευες και να πληρώσουμε επειδή το θελουν οι πολυεθνικές
  12. Δοκιμη με το συγκεκριμενο φιλτρο. Αποτελεσμα κανενα. Ελπιζω να ειναι η μεταδοση και οχι η πλακετα. Η οποια αλλάχτηκε τον Μαιο εντος Εγγυησης. Τωρα ειναι εκτος. Θα δουμε οπως και να εχει ευχαριστώ πολύ.
  13. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και για την ανάλυση. Μπορώ να καταλάβω πλήρως τις παρατηρησεις σου και θα δοκιμάσω, και θα επανέρθω με νέα. Μένω υπόχρεος για την ανταπόκριση.
  14. Ναι υπάρχει ενισχυτης στην ταρατσα αλλα ήταν απο εποχης αναλογικών. Είναι η πρώτη σε σειρα μπρίζα απο τον ενισχυτη και πιθανο να ισχυει αυτο που λες,. Η δευτερη τηλεοραση που βρίσκεται σε σειρά με την πρώτη (μετά απο 20 μετρα καλώδιο ) δεν έχει καποιο θεμα. Μάλλον στην δευτερη εξασθενεί το σημα (αν συμβαινει αυτό που λες). Η τηλεόραση πηγε για SERVICE για αυτο το πρόβλημα εντος εγγυησης, δεν εντοπισαν κάτι αλλα άλλαξαν την πλακετα σύμφωνα με οδηγια της Samsung. Τωρα να υπάρχει θέμα με την νεα πλακετα μοιάζει δύσκολο. Θα δω με το σημα τι παιζει και θα επανέλθω. Ευχαριστώ φίλε.
  • Δημιουργία νέου...