Προς το περιεχόμενο

andreasomagiras

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    176
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με andreasomagiras

  • Ημερομηνία γέννησης 25/01/1977

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Κεντρική Μακεδονία

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.377 προβολές προφίλ

andreasomagiras's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

33

Φήμη

  1. Κάποια στιγμή στο παρελθόν, είχα διάβασα κάτι τέτοιο αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν για την curve ή κάποια άλλη υπηρεσία.
  2. Μια χαζή (;) ερώτηση. Μπορώ να συνδέσω στην curve κάρτα που ανήκει σε άλλο άτομο; Φαντάζομαι πως όχι, αλλά η ερώτηση είναι δίχως κόστος.
  3. andreasomagiras

    Ψάχνω για...

    Λίγη ζάχαρη, ίσως; 😜
  4. Εξακολουθεί να "έχει πρόβλημα", έχω στείλει mail αλλά δεν ελπίζω σε κάποια λύση. Σκέφτηκα, ακόμα, να καλέσω στην curve την σύζυγο και να κάνουμε χρήση το δικό της λογαριασμό. Δεν ξέρω σε περίπτωση που καταργήσω τον λογαριασμό μου, μετά από πόσο διάστημα θα μπορούσα να δημιουργήσω καινούριο ή ακόμα εάν δε μπορέσω ξανά. Αν μου απαντήσουν ποτέ στο mail, θα ρωτήσω και αυτή την περίπτωση.
  5. Σε αγορές με την φυσική κάρτα αλλά και με το google wallet σε pos διαφορετικών καταστημάτων. Δεν έχω δοκιμάσει ηλεκτρονικά.
  6. 🤔 Αυτό δεν το κατάλαβα. Εκτός και αν υπάρχει κάποιο ορθογραφικό "σαρδάμ".
  7. Το τελευταίο διάστημα δεν (μου) περνάει καμία συναλλαγή "μέσα" από την curve, έχω μία payzy και μια revolut. Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα;
  8. Καλημέρα και καλά Χριστούγεννα. Θέλω να σε ρωτήσω εάν λειτουργεί ακόμη η payzy πίσω από την curve γιατί εμένα σταμάτησε να περνάει συναλλαγές το τελευταίο διάστημα. Έχω την payzy πίσω από την curve και την curve με τη σειρά της στο google wallet για αγορές με φυσική παρουσία δίχως την φυσική κάρτα curve μαζί μου, ο λόγος είναι να μένει η κάρτα της curve στο σπίτι για τις καθημερινές αγορές την εκμετάλλευση της επιστροφής που έχει η payzy. Απλά ψάχνομαι το τελευταίο διάστημα εάν το κόλλημα είναι στο δικό μου λογαριασμό ή άλλαξε κάτι! Ευχαριστώ!
  9. Ευχαριστώ για τις προτάσεις, σε αυτό που ρώτησα υπάρχει γνώμη;
  10. Έχω να "κάψω" ένα πιστωτικό (μόνο σε κατάστημα germanos) επιστροφή από συσκευή τηλεφώνου. Τηλέφωνο δεν βρίσκω (όπως θα το ήθελα) και σκέφτηκα μήπως αξίζει να την κάνω χρήση σε κάποιο Laptop μιας και συγγενικό πρόσωπο θέλει να προβεί σε αγορά; Χρήση, όχι παιχνίδια. Ότι πιο αξιόλογο σε όσο πιο κοντά στα 300€ (270€ είναι το πιστωτικό) Ξέρω ότι εκτός αλυσίδας θα βρω κάτι καλύτερο, σκέφτηκα το: https://www.skroutz.gr/s/29633650/Lenovo-IdeaPad-3-14ITL05-14-IPS-FHD-i3-1115G4-4GB-128GB-SSD-W10-S-Platinum-Grey-GR-Keyboard.html Και να του βάλω άλλη μια μνήμη (αν δέχεται. Παρακαλώ για τις γνώμες σας.
  11. Φαντάζομαι απο εξαργύρωση πόντων μέσα από την εφαρμογή germanos ή από το κουπόνι που έπαιξε τον Οκτώβριο μέσω της εφαρμογής και αυτό.
  12. 🤔 Αλλαγή / φορητότητα σε άλλο πάροχο; Όποιον έχει την καλήτερη προσφορά εκείνη την περίοδο, ίσως;
  13. Έχω αρκετές φορές. Την Παρασκευή είχε το ίδιο πρόβλημα ο διπλανός μου. Παράκαμψη μέσω google wallet ή apple wallet και καθάρισες.
  14. Μέχρι 20€ για: attica Bank, eurobank. Μέχρι 15€ για : Πειραιώς, Εθνική. Μέχρι 5€ για : Alphabank Απο τις Δοκιμασμένες. Διόρθωσα την εθνική (μιας και υπάρχουν 2 που έχουν ως βάση τα 15€).😁
  15. Άμεσα προσβάσιμο, στην περιοχή μου, έχω κατάστημα "Γαλαξίας" φαντάζομαι ότι ισχύει και από εκεί η αγορά;
  • Δημιουργία νέου...