Προς το περιεχόμενο

gokuthelegend

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.418
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με gokuthelegend

  • Ημερομηνία γέννησης 10/05/1986

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Edenoi

Πρόσφατες Επισκέψεις

17.663 προβολές προφίλ

gokuthelegend's Achievements

  1. gokuthelegend

    Επιλογή Android TV Box

    Από ότι καταλαβαίνω το Google TV βασίζεται στο Android TV και απλώς προσφέρει κάποιες έξτρα δυνατότητες. Εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι αν έχει κάποιο PlayStore για να μπορούμε να κατεβάσουμε εφαρμογές για κάθε streaming υπηρεσία. Μας ενδιαφέρει κυρίως Netflix, Ertflix, Disney+, Cosmote TV, Amazon Prime και ενδεχομένως και όποια άλλη υπάρχει που μπορεί να μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή. Το Xiaomi συγκεκριμένα που αναφέρεις μήπως είναι και πιστοποιημένο για να παίζει 4Κ περιεχόμενο από το Netflix και λοιπές streaming υπηρεσίες;
  2. gokuthelegend

    Επιλογή Android TV Box

    Παίδες, τα μποξάκια που προτείνονται εδώ, έχουν λογισμικό Android TV, σωστά; Δηλαδή έχουν το Android Play Store και μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές; Μας ενδιαφέρουν κυρίως οι περισσότερες γνωστές streaming πλατφόρμες, μην σας πω και όλες (Netflix, Ertflix, Disney+ και ότι άλλο υπάρχει). Αν δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή προεγκατεστημένη, απλώς μπαίνουμε στο playstore και την κατεβάζουμε, σωστά;
  3. Για την αναγνώριση κλήσεων δεν ξέρω να σου πω, αλλά για τις μπαταρίες θέλω να σε ρωτήσω το εξής, ο παππούς έχει αναλογική γραμμή ή VOIP; Δηλαδή η συσκευή κουμπώνει κατευθείαν στην πρίζα και παίρνει κατευθείαν από τον πάροχο ή του έχουν δώσει ρούτερ και παίρνει από εκεί; Ρωτάω διότι αν παίρνει από ρούτερ, έχω παρατηρήσει σε αρκετές περιπτώσεις ότι δεν δίνει αρκετή τάση και κάποιες φορές δεν δουλεύουν σωστά οι συσκευές. Αν έχει την κλασσική τηλεφωνία, την PSTN, τότε κανένα πρόβλημα.
  4. Μπορείς να δεις και τους χάρτες Here. Την τελευταία φορά που κοίταξα δεν είχε κανένα στρατόπεδο θολωμένο.
  5. Δεν θα μπορούσες να νοικιάσεις σαν ιδιοκτήτης το σπίτι που έχεις δικό σου σε κάποιον άλλο για να παίρνεις το ενοίκιο (αφού το ανακαινίσεις πρώτα), και με το ενοίκιο να νοικιάσεις εσύ ένα σπίτι σαν ενοικιαστής και να πληρώνεις το ενοίκιο με τα χρήματα που θα παίρνεις; Επειδή λες ότι το δικό σου σπίτι είναι σε βιομηχανική ζώνη, σίγουρα θα υπάρχουν πολλοί εργάτες εκεί, θα μπορούσες να βρεις τοπικές επιχειρήσεις και να ρωτήσεις αν ενδιαφέρεται να νοικιάσει κανείς για να είναι κοντά στην δουλειά του.
  6. δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τώρα τελευταία αλλά έχω δει προμήθεια μέχρι και 4 ευρώ στο σύνολο. Σου τρώει χρήματα και η δικιά σου τράπεζα, και η άλλη που έχει το ΑΤΜ.
  7. Αν και είμαι σίγουρος ότι ο King Kai θα τον τακτοποιήσει, θα το πω, ποιος θα βοηθήσει για να μαζέψουμε τις Dragon Balls;
  8. gokuthelegend

    Revolut η Payzy ?

    Απέφυγε τις τραπεζικές πληρωμές όσο μπορείς και πλήρωνε με κάρτα όπου είναι εφικτό. Σε πληρωμή με κάρτα δεν υπάρχει καμία προμήθεια. Τραπεζική πληρωμή κάνε μόνο όταν δεν υπάρχει καμιά απολύτως άλλη επιλογή.
  9. Εγώ έχω πρόβλημα στην Πειραιώς, έχω 2 λογαριασμούς και 1 χρεωστική κάρτα συνδεδεμένη στον 2ο λογαριασμό. Εγώ θέλω να την συνδέσω στον 1ο λογαριασμό και να διαγράψω τον 2ο. Από το e-banking υπάρχει η σχετική επιλογή, να αλλάξω τους συνδεδεμένους λογαριασμούς σε μια κάρτα, κάνω την ενέργεια για να τον αλλάξω, με ενημερώνει ότι η ενέργεια δεν εκτελείται άμεσα αλλά την επόμενη εργάσιμη μέρα, αλλά έχει περάσει 1 εβδομάδα και δεν έχει γίνει καμιά αλλαγή ώστε να προβώ εκ των υστέρων σε διαγραφή του 2ου λογαριασμού.
  10. gokuthelegend

    Revolut η Payzy ?

    Να ενημερώσεις τον ιδιοκτήτη ότι ενεργοποιώντας το IRIS γλιτώνει και αυτός τις προμήθειες και επίσης θα λαμβάνει τα χρήματα κυριολεκτικά άμεσα, και όχι μόνο από εσένα αλλά και για οποιαδήποτε μεταφορά χρημάτων λαμβάνει ή στέλνει. Έτσι μπορεί να ενδιαφερθεί κάπως. Για τους λογαριασμούς όπως τηλεφωνία, ρεύμα και ότι άλλο πληρώνεις, καλύτερα να μπαίνεις στις ιστοσελίδα της κάθε υπηρεσίας και να πληρώνεις από εκεί με κάρτα, η πληρωμή συνήθως γίνεται άμεσα, μετράει κανονικά στο αφορολόγητο αν πληρώσεις με Ελληνική κάρτα, και ΔΕΝ έχει προμήθειες. Να μην πληρώνεις με έμβασμα μέσω e-banking διότι εκεί χρεώνεσαι κανονικά τις προμήθειες της τράπεζας.
  11. gokuthelegend

    Revolut η Payzy ?

    Τι εννοείς δεν είναι για λογαριασμούς; Τα χρήματα τα στέλνεις εσύ από τον δικό σου λογαριασμό, και τα λαμβάνει ο παραλήπτης στον δικό του λογαριασμό. Ανέφερες ότι πληρώνεις ενοίκιο, γλυτώνεις την προμήθεια της τράπεζας έτσι.
  12. gokuthelegend

    Revolut η Payzy ?

    Με το IRIS μπορείς να στέλνεις χρήματα μεταξύ Ελληνικών τραπεζών, γνωρίζοντας μόνο το κινητό τηλέφωνο του παραλήπτη. Έχει όριο 500 ευρώ την ημέρα, τα χρήματα πάνε άμεσα σε οποιαδήποτε από τις Ελληνικές τράπεζες, και είναι χωρίς χρέωση. Μόνη προϋπόθεση που υπάρχει είναι να έχει ενεργοποιήσει το IRIS και ο παραλήπτης των χρημάτων.
  13. gokuthelegend

    Revolut η Payzy ?

    Η χρέωση 1.4 ευρώ από που προκύπτει; Από το έμβασμα; Καλύτερα να χρεώνεις την κάρτα που δεν έχει προμήθεια, και επίσης τα χρήματα πιστώνονται άμεσα. Για το διαμοιρασμό μεταξύ payzy και revolut δεν διαφωνώ, και εγώ έτσι κάνω, απλώς το θεωρώ σαν έξτρα κόπο να στέλνεις πρώτα στη Revolut και από την Revolut στην Payzy, ενώ μπορείς να στείλεις κατευθείαν στην Payzy χωρίς να μεσολαβήσει η Revolut. Σχετικά με τη Revolut και το αφορολόγητο, από ότι λένε θα πρέπει να δηλώνεις χειροκίνητα τις συναλλαγές, αλλά το πρόβλημα είναι το εξής, πως ξέρεις ποιες συναλλαγές περνάνε για το αφορολόγητο για να τις δηλώσεις; Εγώ για να είμαι σίγουρος πληρώνω μόνο με Ελληνικές κάρτες μέχρι να το μαζέψω. Επίσης, για να γλυτώσεις προμήθειες, μπορείς να χρησιμοποιείς και το IRIS των Ελληνικών τραπεζών. Έχει 500 ευρώ όριο την ημέρα, μπορείς να στείλεις σε οποιαδήποτε Ελληνική τράπεζα, τα χρήματα πάνε άμεσα (ακόμη και σε διαφορετικές τράπεζες), και δεν έχει προμήθειες. Το μόνο θέμα είναι να έχει ενεργοποιήσει το IRIS και ο παραλήπτης των χρημάτων.
  14. gokuthelegend

    Revolut η Payzy ?

    Τα χρήματα που τα φορτώνεις και με ποιο τρόπο; Ρωτάω επειδή αναφέρεις προμήθειες, μήπως τα στέλνεις με έμβασμα; Και στη Revolut και στη Payzy μπορείς να φορτώσεις χρήματα με χρέωση κάποιας κάρτας, χωρίς προμήθειες. Επίσης, γιατί στέλνεις χρήματα από τη Revolut προς την Payzy; Αν την Revolut την φορτίζεις απευθείας από Ελληνικό λογαριασμό, μπορείς να φορτίσεις απευθείας και την Payzy, χωρίς να μεσολαβήσει η Revolut. Εγώ προσωπικά κάνω το εξής. Χρησιμοποιώ και την Payzy και την Revolut. Η payzy μεταξύ άλλων επειδή είναι Ελληνική εταιρία, οι αγορές που κάνεις μέσω αυτής μετράνε στο αφορολόγητο. Έχω υπολογίζει στο περίπου πόσο πρέπει να καταναλώσω για να πιάσω το αφορολόγητο (30% Χ το ετήσιο εισόδημά μου, βάζω και λίγο παραπάνω για να είμαι μέσα), και για μερικούς μήνες χρησιμοποιώ αποκλειστικά την Payzy μέχρι να το μαζέψω. Σαν έξτρα έχω και 1% επιστροφή που δίνει η Payzy. Όταν μαζέψω το αφορολόγητο, μετά χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά την Revolut.
  15. gokuthelegend

    Revolut η Payzy ?

    Δεν χρειάζεται να πληρώσεις με κωδικό RF, μπαίνεις απλώς στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας που σε ενδιαφέρει και πληρώνεις εκεί με την χρεωστική κάρτα. Δεν έχει προμήθεια, μετράει κανονικά στο αφορολόγητο αν πληρώσεις με Ελληνική κάρτα, και θα πάρεις και 1% επιστροφή αν πληρώσεις με την Payzy (η Payzy μετράει και στο αφορολόγητο).
  • Δημιουργία νέου...