Προς το περιεχόμενο

Orifiel

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    528
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Orifiel

  • Ημερομηνία γέννησης 07/08/1979

Orifiel's Achievements

  1. Γνωρίζει κάποιος για μια παλιά ειδικότητα " Τεχνικός λήψης φωτογραφίας" ? Αν και τα τεχνικά θέματα ειναι εύκολο απαντητα, οτιδήποτε σχετίζεται με ερωτήσεις απο βιβλία της τότε εποχής, ειναι δύσκολο να βρεθούν σήμερα. Εκτος εαν υπάρχουν κάπου οι απαντήσεις... Επίσης δεν γνωρίζω εαν έχει τις ίδιες απαντήσεις στης "ίδιες" ερωτήσεις με το "τέχνη φωτογραφίας".
  2. Για μπιμπελό..Σε τέτοιες και μόνο περιπτώσεις εγώ είμαι πάντα αντίθετος. Κακό είναι??
  3. Orifiel

    Dragon Age 2

    Σχεδόν μετά από ένα χρόνο κυκλοφορίας, το παίζω το παιχνίδι και περιττό να πω ότι το 1 ήταν καλύτερο.. λολ.. τέλος πάντων στο θέμα μου. Τώρα που είμαι στο act 3, διάβασα από τα καλύτερα site όλα τα walkthrough έτσι ώστε να μην χάσω κάτι το ιδιαίτερο και η επιλογή μου να είναι σωστή σε αυτό που εγώ θέλω. Όλα, γράφουν ότι εάν επιλέξεις να βοηθήσεις τους μάγους και παραμείνει στην παρέα ο anders.. δαιμονισμένος παπάς.. Δεν σε δέχεται ο αδελφός σου «Carver» και εγώ ρωτώ.. γιατί σε εμένα εξελίσσετε διαφορετικά η ιστορία? Λολ.. ο πρώτος που έτρεξε αφού επέλεξα μάγους ήταν ο carver! Και δεν γίνετε αυτή η μάχη που έχουν σαν πρώτη πρώτη, αναφορά στο walkthrough, μετά την επιλογή μάγων. Διότι ο Carver τους σκοτώνει με το σπαθί του και με παρακαλά να τον πάρω στο πάρτι μου.. λολ Να συμπληρώσω, ότι είχα δεθεί με τον ρόλο του καρβερ.. λόγο ότι είναι μικρότερος αδελφός.. όπως και εγώ δηλαδή λολ.. και πάντα είχα προτεραιότητα στο reputation να το παίρνει αυτός +++ παρά οι άλλοι.. τους άλλους ανέβασα ρεπ στο act2. Το γράφω αυτό, γιατί όλα τα walkthrough γράφουν.. εάν επιλέξεις τεμπλαρς.. τότε έρχεται ο καρβερ..μπλα μπλα μπλα.. Εάν επιλέξεις μάγους, ο καρβερ σε αρνιέται και δεν ξανασυναντιέστε.. μπλα μπλα μπλα.. Το έκανα βίντεο πάντως.. στο youtube..κάτι διαφορετικό τελικά..
  4. Τι άλλο θα πουν.. Αφού για τα μπλουντοζερ μερικοί είπαν ότι δεν υπάρχει η τεχνολογία να τους υποστηρίξει, καθώς και software.. ,Μα συγγνώμη, εάν η amd νοιώθει τόσο αδικημένη από τον πλανήτη, υπάρχουν και γειτονικοί.. Η διαφορετικά, ας μας βγάλει ένα λειτουργικό, 2-3 τίτλους software, μια μητρική, ραμ έχει, cpu εχει, καλώδια, παροχή ρεύματος, ψήκτρα και να μας αποδείξει αυτό που θέλει..και για να μην πουν στο τέλος ότι φταίει το οξυγόνο, ας μας φτιάξουν και ένα κατάλληλο κλιματολογικά περιβάλλον και να τον βάλουν μέσα… Όσοι τα λένε αυτά.. είναι εντελώς ΟΥΦΟ.. από άλλο πλανήτη. Παρεμπιπτόντως.. σας έχω μια πρόταση, με βάση τα λεγόμενα τους.. κρατήστε τα amd για τα δισέγγονα σας.. τότε ΙΣΟς να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες πλήρης εκμετάλλευσης τους. Γιαυτο.. ας μην διαβάζω.. μ#$@, είστε μερικοί απίστευτοι. Τότε θα ανυπομονώ να διαβάσω ρεβιου, δοκιμασμένα με τον νέο bulldozer και όχι i7…
  5. Αυτό περιμένω να ακούσω επίσημα!.. ότι οι νέες αφήξεις θα είναι συμβατές και με το 12.. αλλιώς πεταμένα λεφτά! Σε προσωπικό επίπεδο, μιας και κάρτα dx11 και αρκετά καλή έχω.. Για το νέο σύστημα που θα φτιάξω, από την στιγμή που βγήκε το dx12, δεν νομίζω να επένδυα σε dx11.. EΤσι και αλλιώς μόνο ένα feature έχει το dx11.1 σε επίπεδο hardware. Τα άλλα είναι software.
  6. Μα δεν βγήκε για να γίνει benchmark..μόνο από fanboy θα βρεις και κινέζους, του τύπου photoshop. Ακόμη δεν αναρωτιέσαι, γιατί πάντα μα ΠΑΝΤΑ ότι φωτογραφίες βγάζουν (πριν βγει επίσημα το προϊόν), είναι θολές?
  7. Ποιο benchmark? Μια ζωγραφιά βλέπω.. πχ σαν κάτι τέτοιο.. Και εσύ μπορείς. Κάτσε να βγει και κάτσε να τα δούμε.
  8. Η 590 είναι καλύτερη από την 6990? Δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με αυτό το επίπεδο καρτών.. Είχα διαβάσει όμως ότι είχε και ένα πρόβλημα ανάφλεξης.. παρόλο που είμαι nvidia boy όταν το είδα στο youtube φρίκαρα. Εκτός εάν το έκαναν σκόπιμα. Έβγαζε δηλαδή καπνούς. Όσο για την γαλάζια γραμμή (7970), όσα χρόνια διαβάζω για αυτό που ΘΑ βγει από amd..πάντα τέτοια κομικ εμφανίζουν… δεν το πιστεύω. Οι ΑΤΙ θα βγουν φέτος? Η από Ιανουάριο…? Είναι όταν πρωτοβγήκε όμως.. όχι τώρα. http://www.youtube.com/watch?v=sRo-1VFMcbc
  9. Και ο μπουλντοζερ νέα γενιά είναι.. αλλά ο phenom είναι φαινόμενο μπροστά του.. kidding.. Εγώ δεν περιμένω εκπλήξεις σε αυτή την φουρνιά καρτών, εκτός εάν είναι ενσωματωμένο και κλειδωμένο το dx12, τότε αλλάζει.. τώρα βλέπω με λοξό μάτι και την μια εταιρία και την άλλη..
  10. Το science το έχει το ντοκιμαντέρ λολ!.. Όταν έγραψα κρυφό προτζεκτ νομίζατε συνομοσιολογια? Μπααα.. Μάλιστα είναι σε μέγεθος δωματίου αυτή την στιγμή, δηλαδή υπάρχει.. όχι η cpu σε μέγεθος δωματίου, αλλά το σύνολο. Μικρή γουλίτσα είναι με νευρώνες ο cpu μέσα. Και όπως ανέφεραν θα σταματήσουν τα cpu με τα λεγόμενα bit (0,1), μιας και αυτός ο επεξεργαστής είναι προσομοίωση του ανθρώπινου εγκεφάλου. Όσο ποιο πολλούς νευρώνες, τόσο ποιο πολύπλοκους υπολογισμούς και μάλιστα ποιο γρήγορα.. με μονοπάτια… ψαξτε στο γουγλε να το βρείτε, σίγουρα υπάρχει.. Έβλεπα πολύ αυτά τα κανάλια όταν είχα κονεξ τιβι.. τώρα το έκοψα.. λολ Όσο για αυτό που γράφει ο nickelodion, λίγο ποιο πίσω έχω ένα λινκ από το wiki. Άλλα 2 cpu αναμένονται για το 2012. Ο τετραπυρινος και άλλος ένας 6πυρινος..όσο για το usb3 είναι αλήθεια. Βρήκα κάτι, που είναι ίσως το καλύτερο benchmark εάν θελετε να δοκιμάζουμε πραγματικές επιδώσεις cpu με το Photoshop.. και όχι απλά benchmark που προσομοιώνουν και ευνοούν ότι γουστάρουν.. http://www.hardwareheaven.com/photoshop.php Εννοείτε ότι πρέπει να έχουμε εγκατεστημένο το photoshop, μιας και είναι πραγματικό τεστ.
  11. Και εγω στην 580 αναφερθηκα. Can’t you read???!! Nicht können Sie lesen? Non potete leggere? ¿No puede usted leer? يستطيع لا أنت قرأت?Hehehe Τα ίδια έλεγαν και για την 5870, τα ιδια και για την 6970, τα ίδια και για την 7970… Τα ίδια έλεγαν και για τους cpu, εύχομαι να μην λένε τα ίδια και για την ραμ. Αυτό πρέπει να σταματήσετε να τα λέτε, για καλό δικό σας (την ψυχολογία σας), κάνετε ζημιά χωρίς να το ξέρεται, λόγο ενθουσιασμού. ΠΧ. Τα παλικαράκια που τα διαβάζουν και περιμένουν πως και πως όταν βγει στα προβλεπόμενα, αγοράζουν αλλά.. Πάντως εγώ είμαι επηρεασμένος από το directx12.. Εάν επαληθευτή (σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του wiki) ότι 6 μήνες μετά την κυκλοφορία αυτών τον directx11.1 καρτών.. θα βγει το 12.. προτιμώ να κάτσω σε αυτό που έχω και να αγοράσω τέλη 2012. Αρχές 13.. εκτός εάν πραγματικά το καθυστερήσουν και το ενσωματώσουν στης επερχόμενες.. Δηλαδή να έρθουν Μάιο – Αύγουστο με dx12 πανω..Πάντως άκουσα ότι η nvidia θα το καθυστερήσει ή θα κανει μικρότερη παραγωγή.. Εάν το σκεφτούμε και πρακτικά το θέμα. Εάν η amd επιθυμούσε να έκανε ΤΗΝ διαφορά στο +50% όπως γράφεται κάθε χρόνο. Λέτε να επένδυε σε αυτό, με το directx11 κάρτες. ενώ επίσημα ο ανταγωνιστής τους δήλωσε ότι από τώρα δουλεύει για της κάρτες dx12?... Μα τόσο τραγικά λάθη? Η επόμενη γενιά από αυτές θα κάνουν την διαφορά.. νέο software και νέο hardware. Εκτός εάν της καθυστερήσουν και βγάλουν 1 παρτίδα για το 11 και 12…
  12. Τα παραλέτε πάλι, πάντα στα ίδια επίπεδα κυμαίνονται, είναι ένα είδος συνύπαρξης και των 2 εταιριών στην αγορά.. δηλαδή η 7970 θα είναι +10%-10% από 580 (ανάλογα την εφαρμογή).. όπως έγινε φέτος με την 480 και 6970.. η 680 θα είναι πάλι η δυνατότερη μονοπύρηνη και η 7990 θα είναι η δυνατή διπύρηνη…. Τώρα δεν ξέρω τι παίζει με την διπλή της nvidia.. Αλλά ας μην γράφουμε κάθε χρόνο τα ίδια. Κάτι παθαίνουν οι fanboy της AMD πριν βγει ένα προϊόν και το 50% το έχουν ψωμοτύρι.. μετά κρύβεστε.. Μετά ποιος σας είδε, ποιος σας έψαξε.. Πόσο ποια καλύτερες να γίνουν οι ΑΤΙ και nvidia (2012 edition).. αφού τίτλοι δεν υπάρχουν.. Και οι φετινές εκδόσεις δεν τους ενδιαφέρουν καθόλου!! Διότι σε 1+ χρόνια(2013) έρχεται το dx12 Μάλιστα έχει βγει και άρθρο, που γράφει ότι υπάρχει ανησυχία στης εταιρίες για της νέες εκδόσεις καρτών, αφού δεν ξέρουν εάν θα πουλήσουν λόγο του direct. Μάλιστα ένα σκεπτικό τους είναι, να είναι συμβατές και με το direct12, για όταν βγει.. διαφορετικά φοβούνται ότι θα αποτύχει.. Και γιαυτο της καθυστερούν.
  13. Είχα δει ντοκιμαντερ ότι αυτή την στιγμή ως απόρρητα project είναι οι κβαντικοί.. άρα σε 40-50 χρόνια από τώρα, ίσως να υπάρχουν στην αγορά.. Υπάρχει αυτή την στιγμή που μιλάμε και αντί πυρήνες έχουν νευρώνες, όπως ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Δεν υπολογίζει με το 0, 1, αλλά 0,1,2,3... x100 ταυτόχρονα, πολυδιάστατα .. άρα να υποθέσουμε σε 50 χρόνια από τώρα, εμείς θα έχουμε επεξεργαστές με λίγους νευρώνες και αλλού θα παίζουν ποιο σύνθετοι. Σε 100 χρόνια ίσως έχουμε και ανδροιδη στα σπίτια μας, ως καμαριέρες.
  14. off Δεν είναι δικά μου νούμερα.. δυστυχώς.. είναι σημερινά άρθρα που διάβαζα ότι κάνουν τεστ.. Αν και διαφωνώ με αυτό που γράφεις για κάτω από το στρώμα. Οι τραπεζίτες θα το έχουν υπόψη τους αυτό, με αποτέλεσμα πραγματικά ναι, θα κερδίζαμε πολλά.. όμως κάτι θα βρουν για να φανέ τουλάχιστον το 50% αυτού του κέρδους. Πχ χρονική περίοδος μετατροπής, με ένα σορό φόρους.. λολ Οι κερδισμένοι είναι αυτοί, με αποθέματα σε τράπεζες του εξωτερικού.. δυστυχώς.. Και όπως έγραφαν τα άρθρα, θα είναι κερδισμένοι, τουλάχιστον κατά 57% (πλουσιότεροι). Ας μην μιλαμε για αυτό και εύχομαι να μην γίνει τους επόμενους μήνες!! Καλό είναι να μην γίνει.. δυστυχώς όμως, θέλουν να γίνει για να φάνε.. έτσι θα κερδίσουν και φτηνά εργατικά χέρια! Μην τα ξεχνάμε.. μετά το μοίρασμα, χρειάζονται και γαϊδούρια να τους κουβαλανε τα λάφυρα.. Τέλος πάντων.. εκτός θέματος.. εύχομαι να μην γίνει τώρα.. απλά γράφουν ότι υπάρχει έντονη συζήτηση να γίνει πριν φύγει αυτή η κυβέρνηση (μεταβατική).. λολ όσο για τα τρίτα ραιχ τα ξέρω όλα και τα 180 ετών σχέδια τους με τους προδότες που εμείς αποκαλούμε σήμερα ήρωες.. σσσς .. μην ξεχνάς ότι 3 εξουσίες προσπαθούν να επιβληθούν σε αυτή την χώρα.. και όλοι θέλουν να φάνε. Δύσκολο να παραμείνουμε, έως και πολύ δύσκολο να το καταφέρουν εάν μείνουμε.. θα διαλυθούν. Ας το κλείσουμε εδώ αυτό το off topic θέμα.. Όσο για το εάν αυτό είναι λόγος στο να ΜΗΝ κάνουμε αγορές, εγώ πιστεύω και τα 1800 ευρώ να κρατήσεις στην άκρη.. δεν σε σώζουν, από την άποψη ότι θα σε κάνουν πλούσιο.. αν ήταν 180000 ίσως! Πέρα από αυτό, αυτή η αγορά για εμένα είναι προγραμματισμένη εδώ και 1.2 έτη!! Από τότε που πρώτο δημιουργήθηκε το θέμα με «ο bulldozer είναι 50% γρηγορότερος από sandy» σε αυτό το φόρουμ, από τότε έλεγα ότι εάν δεν κάτσει ο μπουλντόζας, θα πάω σε αυτό.. δεν είναι κίνηση πανικού. Απλά αντί να το πάρω με το πάσο μου, θα το επισπεύσω λίγο γρηγορότερα για κάθε ενδεχόμενο. Απλά είναι λίγο μπέρδεμα η μητρική.. γιαυτο θα περιμένω 2-3 μήνες για να πάρω αυτά τα κομμάτια.. Να καθαρίσει το τοπίο.
  • Δημιουργία νέου...