Προς το περιεχόμενο

Twinheart

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    72
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Twinheart

  • Ημερομηνία γέννησης 3 Ιουνίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.688 προβολές προφίλ

Twinheart's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

26

Φήμη

  1. Αυτο που κραζουν ταινια του 2001 και μια γαματη Lara (για τοτε) Angelina Jolie δε μπορω να το καταλαβω! Αν το σεναριο δε σας αρεσε δε φταιει η Jolie. Δεν ειναι τυχαια εκει που ειναι! Αν πιστευετε πως εσεις θα το κανατε καλυτερα τοτε να πατε να το κανετε εκτως και αν ειστε ολοι κριτικοι των oscar και δε το ξερουμε! Η Jolie για μενα ειναι μια απο τις καλυτερες action movie female actresses και οχι μονο!
  2. Αμα το κοστος κατασκευης των iPhone ειναι 100 και τα πουλαει 800 λογικο ειναι να εχει τετοια κερδη! Θα μου πεις και η αλλες εταιριες εχουν κινητα με 800 αλλα αυτα τα κινητα μετα τον 12το μηνα κυκλοφοριας τους τα βρησκεις παντου σχεδων μιση τιμη καινουργια αμα ψαξεις καλα! Η apple απλα κατεβαζει 50ευρω ανα χρονο!
  3. Χα. Κατι μου λεει πως βαρεθηκαν να παλευουν με το Denuvo και πεταξαν αυτη την ανακοινωση μπας και οι ετεαιριες παψουν να βαλαουν Denuvo (για να τη βγαλουν πιο φθηνα).
  4. Καλες γιορτες! Να παρεις τη κονσολα που βγαζει το ειδος παιχνιδιων που σου αρεσουν και που ειναι πιο κοντα σε αυτα που ζητας απο μια κονσολα! Αν σου αρεσουν jrpgs, ωραια single player exclusives και δε σε νοιαζει πολυ το online gaming τοτε να πας ps4 αλλα αν σου αρεσουν τα shooters και γενικα προτιμας πιο πολυ το online gaming τοτε πας στο XONE γιατι το xbox live ειναι πολυ απλα το καλυτερο σε αυτο το τομεα! Πανω απ' ολα να μη λαβεις υπ οψιν σου ατομα που απλα λενε το ονομα μιας κονσολας χωρις να εχουν καποιο επιχειρημα γιατι πολυ απλα παιζει να ειναι φαν!
  5. Αυτο το σχεδιασμο να καρτησουν και 1000% θα πτωχευσουν πρωτου καν βγαλουν μια κονσολα στα ραφια των καταστηματων αφου θα φανε μια ωραια μηνυση απο την Atari! lol
  6. Αστειο ειναι να εκφραζει καποιος την αποψη του? Αφου αυτο πιστευει το παιδι γιατι να μη το πει? Και εγω το ιδιο πιστευω! Μπορει καποια παιχνιδια να τα επαιζες στα arcade οπως λες αλλα στο dreamcast δεν σου εφευγαν τα 100ρικα καθε 5λεπτα αποτυχιας πιστας και περα απο αυτο ειχε πολλα προτοτυπα παιχνιδια και ξεχωριστα και δεν βασιζοταν σε fps η shooters σε σχεση με τις τελευταιες 2 γενιες που μας εχουν πρηξει! Σε τρια χρονια ζωης εχει πιο πολλα παιχνιδια που τα θυμαται ενας gamer απο ολες τις υπολοιπες κονσολες μαζι! Οσο για τις Multimedia υπηρεσιες η υποκρισια παει συνεφο! Πριν 2 χρονια καραζτε το ΧΟ που ειχε δωσει μεγαλη προσοχη και στα multimedia και θαυμαζατε το PS4 που ηταν μονο για gaming και τωρα μου κραζετε το dremcast που ηταν μονο για gaming και δεν ειχε multimedia? Ελεος!
  7. Παρα πολυ καλη τιμη για τα specs και οσοι το παρουν θα τους ελεγα για 16ευρω παραπανω να αγορασουν το 32gb! Οπως τα εχουν κανει πλεον μονο κ μονο το OS θα σου φαει τα 10gb οποτε αυτοι που παιζουν/κατεβαζουν παιχνιδια 1gb+ θα εχουν προβλημα! >_>
  8. Hahaha! Inspired by nature (τα μηλα ειναι φρουτα απο τη φυση)! Δε μπορεσα να μη σχολιασω και πριν με βαρεσετε οι HTC fan, οχι δεν εχω μηλο γιατι το θεορω κλεψια για αυτα που προσφερει!
  9. Εγω προσωπικα ξεκινησα με ps1 μετα dreamcast, xbox, ps2 (το οποιο επαιξα μονο re4) μετα πηγα xbox360 γιατι ειχε πολυ ωραια jrpg στην αρχη και ενα καταπληκτικο online και τελος ps3 για τα tales of series! Ακομα πιστευω πως το xblive ειναι η καλυτερη υπηρεσια εκει εξω ειτε για fighting ειτε για οτιδειποτε αλλο αλλα το κακο ειναι πως το xbox εχει πλεως παει σε shooting κατευθυνση οποτε εκει ειναι που τρωει ακυρο απο μενα! Οσο για το ps4 ακομα δεν βρησκω λογο να το αγορασω γιατι πολυ απλα 3 χρονια σχεδον και δεν εχει τιποτα καλο που να μου αρεσει! Πριν λιγο αναβαθμισα τη τοστιερα μου (pc) που ηταν 7 χρονων και με μονο 200 ευρω πηρα μεγαλυτερη μνημη και μια αξολογη καρτα γραφικων που παιζει μια χαρα το witcher 3 και οτι αλλο παιχνιδι υπαρχει εκει εξω οποτε ειμαι οκ μεχρι να καταληξω σε τι κονσολα θα παω!
  10. Καταλαβα! Κανα octacore cpu των 5ghz+ θα θελει! Δε μπορω να καταλαβω γιατι τα emu των gc/wii και προφανος και αυτο βασιζονται πιο πολυ στη cpu παρα gpu!
  11. Οπως δειχνουν τα πραγματα ομως για την m$ δεν ειναι τοσο δυσκολες οι εξαγορες βλεπε nokia/mojang/havoc! Λεφτα υπαρχουν Εδω μεχρι και Spy 10 (εμ windows 10 ηθελα να πω) σου χαριζει!
  12. Το σκορπαει χωρις αποτελεσμα τα λεφτα μου αρεισει! Οχι οτι η Havok θα την βοηθησει να βελτιωσει τα physics του cloud και DX12! Οχι οτι σαν εταιρια οπως λεει το αρθρο η Havok ουτως η αλλος θα βγαλει τα λεφτα της μιας και οι περισσοτερες εταιριες την χρησημοποιουν! Ναι γιατι το ζεστο ψωμη θα κρατησει ορθιο ενα super market ας πουμε που πουλαει και αλλα 1000 πραγματα ( για την sony ειναι τα tv,κινητα κλπ κλπ)! Θελω να πω πως δε θα τη βγαλει το ps4 απο την κριση! Ασε που αμα αγορασει και την amd και καμια αλλη εταιρια η m$ περα το οτι θα αναγκασετει η sony να αγοραζει τα προιοντα της μιας και το ps4 βασιζεται στην amd αλλα βλεπουμε και πανω στα παιχνιδια της sony πχ Havoc Microsoft! lol
  13. Twinheart

    Xenoblade Chronicles Game Review (Wii U)

    Κριμα που καμια κονσολα της ninty δε μου κανει κλικ! Αυτο το παιχνιδι ειναι οντως τελειο και το art concept ειναι φανταστικο! Σε νεα γενειας κονσολα η pc με γραφικαρες θα εδειχνε super! Δυστυχως μονο σε pc το εχω παιξει μεσω emulator! Για τα δικα μου γουστα αυτο και το Last Story αξιζουν αλλα δεν ειναι αρκετα για να αγορασω κονσολα! Τυχεροι παντως οι wiiU κατοχοι!
  14. Απ οτι ειδα στο ιντερνετ την υποδοχη για τα ακουστικα την εχει στα δεξια της υποδοχης για φορτηση απλα εδω ειναι κομμενες οι εικονες σε αυτο το σημειο!
  15. Αυτα ειναι! Ειμαστε 1 μερα στη χρεοκοπια και εχουμε δωρεαν κλησεις στο κινητο, δωρεαν Internet και δωρεαν ΜΜΜ! hahaha!
  • Δημιουργία νέου...