Προς το περιεχόμενο

manolakis88

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    6
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

manolakis88's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Μετα την μεγαλη αυξηση που θα ακολουθησει το πετρελαιο και θα παει ακομα και στα 1.40 ευρω το λιτρο μας μενουν οι εναλλακτικες. Ετσι και αλλιως και αυτη τη στιγμη το πετρελαιο υψηλοτερη τιμη εχει απο τις εναλλακτικες πηγες θερμανσης. Φυσικο αεριο, πελλετ, αυτη τη στιγμη μοιαζουν οι μονες λυσεις. Αλλα και αυτα μοιαζουν πολυ ακριβα μπροστα στην νεα τεχνολογια που ακουσα απο πολλους που σκεφτονται να την δοκιμασουν. Την θερμανση ιοντων. http://ionheater.blogspot.com/2011/02/blog-post.html http://www.ionheater.info/ Μπαινει στην ηδη υπαρχουσα εγκατασταση του πετρελαιου ή του φυσικου αεριου κλπ, και καιει πολυ πολυ λιγοτερο απο οποιαδηποτε. Με καποιες πραξεις που εκανα εχουμε: Πετρελαιο τωρα ανα ωρα: 2.8 εως 4 ευρω την ωρα Πετρελαιο του χρονου ανα ωρα: 4.2 εως 6.3 ευρω την ωρα Φυσικο αεριο 1.8 εως 3 ευρω την ωρα Πελλετ 2.1 ευρω την ωρα 0.15 εως 0.76 ευρω την ωρα για τα Ιοντα!!!! Ενω απο αυτα που καταλαβα ο χρονος οι ωρες δηλαδη που χρειαζεται να καιει για να ζεσταθεις ειναι περιπου το ιδιο σε ολα οποτε δεν υπαρχει διαφορα εκει. ΟΚ οι πραξεις μου διαφερουν απο αυτους του πινακα αλλα λενε περιπου το ιδιο πραγμα! Οτι η θερμανση με ιοντα ειναι εξαιρετικα συμφερουσα. Οποτε? Να βαλω? Να βαλουμε? Θελω λοιπον την γνωμη καποιου που εβαλε και το δοκιμασε να μας πει αν τα πραγματα ειναι ακριβως ετσι οπως τα λενε η ειναι αλλιωτικα.
  2. τι ειναι η εστα? δηλαδη για να παω ως τουριστας πρεπει να εχω διαβατηριο και αυτη την εστα? και μονο μεχρι 90 μερες ετσι? σε ευχαριστω για τις πληροφοριες! τι ειναι το ins enter και που να το πατησω?
  3. καλα ο παπανδρεου δεν συμφωνησε με αυτον τον ομπαμα για να μην χρειαζεται βιζα? κατι τετοιο το ειχα ακουσει στα δελτια πολλες φορες περιπου τον μαρτιο που μας περασε. δεν ισχυει? τι βγαιναν και λεγαν τοτε? η αυτο το χωρις βιζα ειναι μονο για ταξιδια?
  4. θελω να παω καποια στιγμη ταξιδι εκει περα. εμαθα οτι περιπου μισο χρονο πριν εγινε κατι ευνοικο για εμας του ελληνες οσον αφορα τα ταξιδια προς τα εκει αφου πλεον δεν χρειαζεται πια να βγαλεις ειδικη βιζα αλλα μονο με το διαβατηριο σου πας για ταξιδακι. σωστα? αλλα τι σημαινει ακριβως αυτο? για ποσες μερες μπορεις να πας εκει μονο με διαβατηριο? αν θελεις πχ να κατσεις κανα μηνα? μπορεις? η πρεπει να εχεις συγγενεις πχ και να δωσεις τα απαραιτητα δικαιολογητικα? επισης αν θελεις να πας εκει για παντα τοτε τι πρεπει να κανεις? μονο να παντρευτεις μια αμερικανιδα για να μεινεις?? αλλος τροπος? αν πας και γραφτεις σε κανα πανεπηστημιο τους και σπουδαζεις? δεν γινεται ετσι η με κανεναν αλλο τροπο? ευχαριστω.
  5. καλα ακρη δνε βγαζω με σας τους αθηναιους. οι ιδιοτροπιες σας σε αυτα ειναι τεραστις και ειστε και κολημενοι. δηλαδη αν περασω ενα λουκανικο αντι για σουβλακι σε ενα καλαμακι θα το λεω ολο αυτο καλαμακι. μαλιστα γιαυτο σας κοροιδευουμε για αυτα εδω πανω.
  6. το σουβλακι το λετε γυρο? εσεις δεν παιζεστε στο να διαστρεβλωνετε τα παντα! ε μην μου πεις οτι και αυτο ειναι λογικο γιατι ο γυρος μοιαζει με σουβλακι?
  7. μα το σουβλακι περασμενο σε ξυλο μονο για καλαμι δεν μοιαζει. οπως και να το δεις δεν μοιαζει και δεν δικαιολογειται να το λετε ετσι. τελειως κουτο μου ακουγεται. το σαντουιτς απο την αλλη ειναι κατι γενικο ψωμι με υλικα μεσα οποτε την πιτα με τον γυρο ειναι καπως λογικο ειναι να την λεμε σαντουιτς αν και δεν την λεμε ετσι, την λεμε πιτα με γυρο απλα οπως πρεπει. ενω το ψωμακι με γυρο το λεμε σαντουιτς με γυρο.
  8. οχι με καλαμι δεν τα λετε καλαμια, καλαμακια τα λετε. με καλαμια μοιαζουν με καλαμακια οχι. το ολο θεμα σας με το να λετε τα σουβλακια καλαμακια αγγιζει την παρανοια.
  9. α τωρα θυμηθηκα ναι τα σουβλακια λετε καλαμακια. λοιπον προσεξτε να δειτε πως εχουν τα πραγματα καλαμακια http://www.plaisio.gr/ProductImages/250x250/1319280.JPG καλαμακι http://adspotting.pblogs.gr/files/f/284578-470f4cbdea13a7.61129309frogview-gallery.jpg σουβλακια http://etwinningproject.files.wordpress.com/2008/03/pork_souvlaki_499.jpg
  10. δεν ξερω αν εισαι σωστος στα κασερια παντως ακομα και ετσι το θεμα μας ειναι λιγοτερο σοβαρο απο το δικο σας θεμα που λετε καλαμακι τον γυρο, το σαντουιτς με γυρο η δεν ξερω γω τι λετε ακριβως. για σας τους εκει κατω λεω.
  11. συγνωμη φιλε μου αν σε προσβαλα αλλα δεν σε καταλαβαινω. μιλας για τις πολλες ερωτησεις μου μαλλον. συγνωμη για αυτο αλλα μιας και το φορουν εχει υψηλη επισκεψιμοτητα φανταζομαι οτι μπορουν να λυθουν οι αποριες μου. σορρυ αν κουραζει. αλλα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα πολυ απλα αμα θες αγνοεις τα μηνυματα μου. συγνωμη και παλι αλλα εχεις το δικαιωμα της επιλογης να μην απαντησεις οποτε δεν βλεπω που το κακο.
  12. Πριν λιγο οταν εφτιαξα κατι να φαω για να με συντροφευει στο διαβασμα εφτιαξα ενα τοστ. Ξερετε παιρνεις το ψωμι ειτε ετοιμο προπαρασκευασμενο ειτε κοινο ψωμι που το κοβεις σε μικρες φετες και το αλοιφεις με βουτυρο και βαζεις σαλαμια, μορταδελες γαλοπουλες κλπ και κασερι. Μια χαρα ηταν. αλλα μου ηρθε η απορια πως φτιαχνουν οι αλλοι τα τοστ. και να το δοκιμασω αφου ισως να ειναι πιο ωραιες μερικες συνταγες. πχ εγω παιρνω 2 φετες ψωμι ετοιμες προπαρασκευασμενες συνηθως, τις αλοιφω και τις 2 με μια ψιλη στρωση βιταμ η μιλνερ και βαζω μια φετα κασερι στην μια φετα και 2 φετες σαλαμι συνηθως γαλοπουλα η παριζα. εσεις? βαζετε 2 φετες κασερι? βαζετε τιποτα αλλα υλικα? πχ βαζετε τιποτα ντοματα ψιλοκομενη η μαρουλι πχ? μοιραστειτε γενικα τις συνταγες και τους τροπους σας εδω περα μηπως και βρουμε δοκιμαζοντας μερικες καμια που να ειναι σουπερ!
  13. Ειναι τελικα η wikipedia αξιοπιστη η οχι? πολλοι λενε οτι δεν ειναι αλλα εγω οσα εχω δει αρθρα της νομιζω οτι ηταν τελειως αξιοπιστα. δεν βλεπω κατι λαθος. κανενα πολλ πως γινεται να κανω για αυτο. γιατι θελω να δω αν εχω δικιο και τι νιωθουν οι αλλοι. και ειδικα οπιος εχει αντιθετη αποψη να την πει και να δωσει το παραδειγμα το λημμα δηλαδη, που να το δικαιολογει. ευχαριστω.
  • Δημιουργία νέου...