Προς το περιεχόμενο

ask

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    492
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Τοποθεσία
    όπου γης και πατρίς

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.383 προβολές προφίλ

ask's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

164

Φήμη

  1. Kung Fu Panda 4 [imdb 6.3/10] το woke εχει εισχωρησει και στα animation πλεον.. κατα τ'αλλα, απλα για να περασεις την ωρα σου χαλαρα. that's all folks
  2. δυστυχως στο youtube εχουν κοπει οι τιτλοι τελους 😕 δεν το εχω βρει μεχρι στιγμης αλλου :|
  3. είδα την ταινια μικρου μηκους Αθηναι 1995 της Ευας Στεφανη και ψαχνω το τραγουδι (ρεμπετικο) απο τους τιλους τελους.. anybody?!
  4. Good bye Mr. Perry.. We'll try to keep it down..
  5. δεν το κανει μονο η ΗΠΑ, και η Κινα το κανει σιγουρα, νομιζω κ η Ιαπωνια. κ η Ευρωπη το κανει σε μικροτερο ποσοστο νομιζω. πχ μια Μαστανγκ στην Αμερικη ειναι πολυ πιο φθηνη απ'οτι στην Ευρωπη. Η toyota κατι πρωτοποριακο καπου διαβασα προτεινε, αντι για φορτιση να πας σε σταθμους κ απλα να αλλαζεις την μπαταρια. αν βρω το αρθρο θα το μοιραστω. παντως δε φαινεται βιωσιμο πρακτικα, οπως ειναι μια κοινωνια μονο με ηλεκτρικα. εκτος αν γινει μια δυστωπια (που καπως ετσι γινεται), μονο μια αστικη ταξη να εχει προσβαση σε αυτοκινητα. προωθειται ολο κ πιο πολυ και το car pooling (εδω βελγιο τουλαχιστον), π νοικιαζεις αμαξι με την ωρα.
  6. ask

    Η&Μ - Zara

    Ενα ντοκιμαντερ σχετικο με τη "γρηγορη μοδα" αρκετα καλο:The True Cost σχετικο οχι με προσφορες αλλα με τις εταιριες αυτες!
  7. ask

    ultra short throw projector

    τωρα εχω τον vivitek H1060, dlp, δεν ειναι ust. εχει 3000 lumens, σιγουρα σε σκοτεινο δωματιο φαινεται καλυτερα, αλλα μπορω να τον χρησιμοποιησω κ μεσημερι θα ελεγα, με ημικλειστες κουρτινες. παντως η προταση σου φαινεται για vfm, απλα το ψαχνω.. σορρυ για την επιμονη!
  8. ask

    ultra short throw projector

    τα 1200 ansi ειναι αρκετα για μεσα στη μερα; θελει να κλεινεις κουρτινες;
  9. ask

    ultra short throw projector

    εχω ενα τραπεζακι/μπουφε διπλα στον τοιχο, οποτε εχω κατα νου να τον εχω μονιμα πανω σε αυτο. θελει οθονη η πανι; ποιο το κοστος γι'αυτο; φανταζομαι οπως λετε οτι η αποδοση σιγουρα βελτιωνεται αλλα χωρις αυτο κ απλα προβολη πανω στον τοιχο δε θα το προτεινατε καν δλδ? ποσα χρηματα πιστευετε αξιζει να ξοδεψεις; γιατι εχω δει ολα τα ειδη τιμων...
  10. ask

    ultra short throw projector

    Σκεφτομαι για ενα προτζεκτορα ultra short throw σε τοιχο ( αποσταση απο τοιχο ~30cm). Ψαχνοντας βλεπω οτι κυριως προτεινεται οθονη η πανι. αρχικα, τι θα προτεινατε απ'οτι κυκλοφορει στην αγορα σε value for money. δευτερον, ποια η γνωμη σας για προβολη πανω σε τοιχο, ποσο μειωνει την ποιοτητα προβολης; για προβολη ταινιων προοριζεται η χρηση του.
  11. ask

    Μουσηκώ καφαινείω

    ευχαριστω για την απαντηση! δεν ειναι αυτο.. εχω την εντυπωση οτι ηταν σε ολα τα τευχη εκεινη την περιοδο, με το που εβαζες το cd επαιζε εκεινο το τραγουδι στο κυριως μενου. μπορει να κανω κ λαθος προφανως..
  12. ask

    Μουσηκώ καφαινείω

    ρε σεις παιδες, θυμαστε στο RAM περιοδικο (2000s), στa CD που ειχε, το intro ηταν ενα techno κομματι μουσικης. πολυ γνωστο, αλλα σκαλωσα κ δεν μπορω να το βρω!! σας λεει κατι;
  13. ποιον ταξιδιωτικο οδηγο προτιματε? michelin, national geographic, lonely planet, etc.. εκτος απο google travel
  14. ask

    Blacklist

    προφανως, τη συνεχισα κ αλλαξα γνωμη! μεσα σε ενα χρονο ειδα 9 σεζον! χαχα! εν τω μεταξυ λενε θα βγει 10η;!!
  • Δημιουργία νέου...